نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: قالب وردپرس دو ستونه با نام woods2

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض قالب وردپرس دو ستونه با نام woods2

قالب وردپرس دو ستونه
    طراحی : mohammadweb.com
    ناشر : دmohammadweb.com
    ترجمه و تنظیم : mohammadweb.com
    قالب وردپرس چوبین
    نام قالب woods2
    امکانات
    تنظیمات مجزا برای فوتر در بخش پوسته ؛ در این قسمت می توانید از کدهای جاوا و php و HTML استفاده کنید

قرار دادن همه تصاویر در کادر دو لایهً زیبا
    امکان گنجاندن ابزارک در ۸ موقعیت مختلف
    پشتیبانی از ابزارکها و انواع کدهای php وجاوا در ابزارکها
    پشتیبانی عالی ازافزونه های اشتراک کامنت و اشتراک خوراکها
    امکان گنچاندن تبلیغات در هدر و در زیر هدر
    امکان گنچاندن تبلیغات در فوتر و سایر سایدبارها در ۸ موقعیت
    محدوده ۱۰۰۰px Thems Sheet
    سازگار با انوع فونتهای فارسی
    با قابلیت نمایش دسته ها وزیردسته ها در Vmenu کافیست بر روی یک دسته کلیک کنید تا زیر دستهً آن نیز نمایش داده شود
    قالبی زیبا و بسیار سبک در لودینگ
    ترجمه لغات سریع انجام گرفت با اینحال سعی کردم چیزی از قلم نیفتد

برای دیدن دموی قالب کلیک کنید

لینک دانلود
    ویرایش توسط mom : February 6th, 2011 در ساعت 21:39

2. تعداد تشکر ها از mom به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

پیش فرض پاسخ : قالب وردپرس دو ستونه با نام woods2

ممنون . ولی چندان تعریفی نداشت . رنگهای شادتر و فنت بهتر و سایز مناسبتر .... استفاده کنید

5. تعداد تشکر ها ازpatteerr به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط patteerr نمایش پست ها
    ممنون . ولی چندان تعریفی نداشت . رنگهای شادتر و فنت بهتر و سایز مناسبتر .... استفاده کنید
    درود بر شما
    البته این پوسته ها جهت تعریف و تمجید ارائه نمی شوند .
    نمی توان هم رایگان و قانونی را انتظار داشت وهم شق القمر پوسته ها را درخواست کرد

نکته دیگر اینکه همه چیز درون رنگ ولعاب خلاصه نمی شود؛ مهمتر از همه انکه انتخاب یک قالب همیشه سلیقه ای بوده ؛ چه بسا من از رنگی خوشم بیاید که حال شما را به هم زند و البته برعکس ان نیز ممکن است
    در ورد پرس به دلیل وجود هزاران افزونه و تنوع در ارائه ابزارها ؛ تقریبا همه استفاده کنندگان از وردپرس بعداز مدتی و به مرور متوجه می شوند که باید به دنبال قالبی باشند که بتواند بیشتر افزونه ها را بخوبی پشتیبانی کند
    بنده بیش از 28 پوسته خارجی وردپرس را فارسی کردم از بین انها 18 پوسته قادر به پشتیبانی افزونه های معروف وبشدت ضروری نیستند

و اما جوملا..... بدلیل پشتیبانی هسته از گرافیک عالی و همچنین حساسیت پشتیبانی جوملا نسبت به ماژولها و پلاگینها می توان در حین طراحی یک قالب به اکثر انتظارات پاسخ داد؛ چون در جوملا هر ننه من غریبه ای حق ارائه الحاقات را ندراد

و اما در دروپال
    دروپال سیستمی بسیار منعطف است ؛ چنانچه در اختیار یک مخاطب جسور قرار گیرد میتواند براحتی انرا همچون یک موم به هرشکل که مایل است در بیاورد
    به نظر من این مورد در میان مدیرتهای محتوا فقط مختص به دروپال است که البته به همین تناسب نیز مخاطبین کمتری را میتواند جذب کند اما چنانچه کسی انرا برگزیند دیگر دل کندن از ان اسان نیست
    از طرفی طراحی قالبها برای دروپال بسیار اسانتر از بقیه سیستمها است چون بیشتر rtl و بخش راستچین شدنها از طرف هسته بطور خودکار انجام میشود مگر انکه طراح عمداً پشتیبانی قالب را rtl بردارد

ممنون

7. تعداد تشکر ها ازmom به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mom نمایش پست ها
    درود بر شما
    البته این پوسته ها جهت تعریف و تمجید ارائه نمی شوند .
    نمی توان هم رایگان و قانونی را انتظار داشت وهم شق القمر پوسته ها را درخواست کرد

نکته دیگر اینکه همه چیز درون رنگ ولعاب خلاصه نمی شود؛ مهمتر از همه انکه انتخاب یک قالب همیشه سلیقه ای بوده ؛ چه بسا من از رنگی خوشم بیاید که حال شما را به هم زند و البته برعکس ان نیز ممکن است
    در ورد پرس به دلیل وجود هزاران افزونه و تنوع در ارائه ابزارها ؛ تقریبا همه استفاده کنندگان از وردپرس بعداز مدتی و به مرور متوجه می شوند که باید به دنبال قالبی باشند که بتواند بیشتر افزونه ها را بخوبی پشتیبانی کند
    بنده بیش از 28 پوسته خارجی وردپرس را فارسی کردم از بین انها 18 پوسته قادر به پشتیبانی افزونه های معروف وبشدت ضروری نیستند

و اما جوملا..... بدلیل پشتیبانی هسته از گرافیک عالی و همچنین حساسیت پشتیبانی جوملا نسبت به ماژولها و پلاگینها می توان در حین طراحی یک قالب به اکثر انتظارات پاسخ داد؛ چون در جوملا هر ننه من غریبه ای حق ارائه الحاقات را ندراد

و اما در دروپال
    دروپال سیستمی بسیار منعطف است ؛ چنانچه در اختیار یک مخاطب جسور قرار گیرد میتواند براحتی انرا همچون یک موم به هرشکل که مایل است در بیاورد
    به نظر من این مورد در میان مدیرتهای محتوا فقط مختص به دروپال است که البته به همین تناسب نیز مخاطبین کمتری را میتواند جذب کند اما چنانچه کسی انرا برگزیند دیگر دل کندن از ان اسان نیست
    از طرفی طراحی قالبها برای دروپال بسیار اسانتر از بقیه سیستمها است چون بیشتر rtl و بخش راستچین شدنها از طرف هسته بطور خودکار انجام میشود مگر انکه طراح عمداً پشتیبانی قالب را rtl بردارد

ممنون
    بنده هم هیچوقت تعریف و تمجید نمی کنم . چون مطمئنم شما به تعریف هیچکسی احتیاج ندارید . و بنده هم درخواست شق القمر نکردم . در مورد رنگ و ... گفتم .
    درضمن یک بازدید کننده هیچوقت به اینکه این قالب افزونه ساپورت میکنه یا نمیکنه توجه نداره . اون فقط چیزی رو که می خواد میبینه . البته مدیر تنها یک نفره و بازدیدکننده یک دنیا انسان... پس بهتره به جای مدیر ، یوزر رو در نظر گرفت . بعدش اینکه آیا کسی هست که از دیدن سایتی با رنگهای شاد و جذاب و ... بدش بیاد ؟ نظر همه انسانها در مورد چیزهای خوب و زیبا یکیه .

لطفا نه ناراحت شوید و نه به دل بگیرید . انتقاد و گفتگوی کاملا دوستانه است .

موفق باشید.

9. تعداد تشکر ها از patteerr به دلیل پست مفید

عضو انجمن khudeman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    229
    تشکر تشکر شده 
    274
    تشکر شده در
    205 پست

خیلی زحمت کشیدین . موفق باشی

11. تعداد تشکر ها ازkhudeman به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    47 پست

سلام گلم
    بنده که از شما بابت انتقاد تشکر کردم
    چرا باید ناراحت بشم عزیزم
    من فقط گفتم انتخاب رنگ و ظاهر یک قالب کاملا سلیقه ای میباشد چه بسا من از رنگی خوشم بیاید وشما انرا بد تصور کنید ؛ این کاملا طبیعی و حق هر انسانی ست
    اما در مورد رنگ شاد
    حتی رنگهای شاد نیز برای مخاطبین دارای پروسه های متعددی هستند ؛ این پروسه ها انقدر وسیع و زیاد هستند که ممکن است در انتخاب رنگهای شاد شاهد انتخابهای گوناگون و بشدت سلیقه ای باشیم؛ هرچند رنگ این قالب هیچ شباهتی به رنگهای ماتم زده ندارد
    چنانچه با روانشناسی رنگها اشنا باشید بخوبی در می یابید که گفته بالا در این باب صدق میکند
    مثال میزنم
    من قالب دیگری نیز تهیه کردم که یکی از انها را مخصوصا با یاد فیلسوف بزرگ ؛ اندیشمند وخالق ابرمردان رویائی و همچنین اهنگساز مطرح زمانه خود...
    فردریش نیچه تهیه کردم
    هم از لحاظ هدر و هم از منظر رنگها؛؛؛ وحتی بکوکها و سایدبارها را به گونه ای طراحی کردم که شما را به دنیای 1860 میلادی میبرد؛ قالب همچون یک تلویزون سیاه سفید با برفکهای مات و خیره کننده و البته منو بار زبر خاکستری مخاطب خود را به محتوا و مطالب قالب جذب میکند ؛ چنانچه مطالب ان با تصاویر قالب همگون باشد می توان از ان یک وبسایت جذاب با نگارشهای اندیشمندانه ساخت؛ دو نمونه از این قالب در اختیار من است نمونه اول را تحویل داده ام و نمونه دوم را هنوز برای دانلود نگذاشتم

امـــا
    و بی تردید چنین وبسایتی نه هر مخاطبی را می طلبد و نه هر مخاطبی علاقه ای به فلسفه و اندیشگان پیچیده دارد ؛ پس بخوبی میتوان دریافت هر قالب با هر رنگ و لعابی فقط مخاطب مخصوص خودرا دارد ؛ حتی قالبهای شاد نیز مخاطبین مختلف دارند و نمی توان یک نسخه را برای عموم پیچید

به هر حال از نظر شما متشکرم

13. تعداد تشکر ها از mom به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)