-
March 25th, 2019, 19:29
عضو انجمن
شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟
با سلام و احترام و عرض تبریک سال نو ،
دوستان عزیز ،
مختصر و مفید !
دیدم نظر اکثر دوستان روی این دو درگاه پرداخت است ، به همین خاطر گفتم یک مشورت با دوستان گرامی داشته باشم !
شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟ و چرا ؟
یک دنیا ممنونم.
ویرایش توسط Sohan Roh : March 25th, 2019 در ساعت 19:30
-
تعداد تشکر ها از Sohan Roh به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2019 19:29
# ADS
-
March 25th, 2019, 19:37
پاسخ : شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟
سالهاست از آرین پال استفاده میکنیم (چه برند قبلی و چه برند جدیدشون که شد آرین پال). صد درصد راضی هستیم.
پرداختهای منظم، پشتیبانی مودب و همیشگی، ماژولهای متعدد و ... از دلایل توصیه من هست.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها ازReza G به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2019, 19:48
پاسخ : شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟
هیچکدوم درگاه وقتی میشه اختصاصی گرفت از بانکا
-
-
March 25th, 2019, 20:00
عضو دائم
سلام .
دقیقا تا می تونید اول مستقیم بگیرید دوم مستقیم بگیرید سوم مستقیم بگیرید و اگر نشد چهارم آرین پال رو بگیرید و سمت بقیه واسطه ها نرید .
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2019, 10:21
-
-
March 26th, 2019, 13:34
سلام
من بیشتر از 2 سال هست که از بیت پی استفاده میکنم
-
-
March 27th, 2019, 19:25
عضو انجمن
با سلام و احترام ،
دوستان نظر یا پیشنهادی ندارند ؟
ممنونم.
-
-
March 27th, 2019, 20:11
عضو انجمن
سلام ، نظر شخصی بنده nextpay
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
-
-
March 27th, 2019, 23:01
درگاه فقط اختصاصی یه دامنه بخرو برو نماد درخواست بعد برو هربانکی خواستی .
-
-
March 28th, 2019, 00:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Reza G
سالهاست از آرین پال استفاده میکنیم (چه برند قبلی و چه برند جدیدشون که شد آرین پال). صد درصد راضی هستیم.
پرداختهای منظم، پشتیبانی مودب و همیشگی، ماژولهای متعدد و ... از دلایل توصیه من هست.
واقعا آرین پال تکرار نشدنیه بس که خوبن
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
تعداد تشکر ها از menalgeya به دلیل پست مفید