-
April 2nd, 2019, 01:45
سوال در خصوص تست سرور هتزنر
سلام من هنوز یه روز نشده بود که اکانت هتزنرم وریفای شده بود و من تنها قصد استفاده از کلود داشتم .. برای بررسی داشتم نگاهی به سرور های اختصاصی میکردم که کانفیگشون چجوریه .. فک میکردم اگه چک اوت رو بزنم منو مجبور میکنه اول هزینه رو پرداخت کنم و اصلا نمیدونستم مثل کلود هست ..
الان یه سرور اختصاصی دارم که چند ساعته فعاله هرچی ایمیل به هتزنر میزنم که بابا سرویسو غیر فعال کنید فایده نداره ... نمی خوام اکانت از دست بدم آخه من نیازی به سرور اختصاصی ندارم و اصلا بلد نیستم کار کنم خواهش میکنم راهنمایی ام کنید باید چکار کنم و کنسل کنم که اینویس برام نخوره . اگه میشه راهنمایی کنید چطوری کنسل کنم و چه متنی در ایمیل بنوییسم و به کدوم ایمیل بفرستم
یا اینکه اگه میخواید من سرور رو به پنل شما انتقال بدم حتی حاظرم بخاطر چند ساعتی که دست منم بوده پول بدم خواهش میکنم کمکم کنید
مشخصات سرور https://www.hetzner.com/dedicated-ro...e/configurator
-
-
April 2nd, 2019 01:45
# ADS
-
April 2nd, 2019, 01:52
عضو انجمن
پاسخ : دوستان عزیز به دادم برسید
سلام
سرورهای اختصاصی هتزنر مهلت تست داره. شما میتونید به راحتی در قسمت server درخواست کنسل کردن سرور مورد نظرو ارسال کنید و نزدیک ترین تاریخ ممکن رو بزنید و هیچ هزینه ای هم از شما نمیگیرن
دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت
▓▒ وان سرور◄TelegramID:
@hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►
وان سرور▓▒
-
تعداد تشکر ها از hassanfe به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2019, 01:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
torkidatir
سلام من هنوز یه روز نشده بود که اکانت هتزنرم وریفای شده بود و من تنها قصد استفاده از کلود داشتم .. برای بررسی داشتم نگاهی به سرور های اختصاصی میکردم که کانفیگشون چجوریه .. فک میکردم اگه چک اوت رو بزنم منو مجبور میکنه اول هزینه رو پرداخت کنم و اصلا نمیدونستم مثل کلود هست ..
الان یه سرور اختصاصی دارم که چند ساعته فعاله هرچی ایمیل به هتزنر میزنم که بابا سرویسو غیر فعال کنید فایده نداره ... نمی خوام اکانت از دست بدم آخه من نیازی به
سرور اختصاصی ندارم و اصلا بلد نیستم کار کنم خواهش میکنم راهنمایی ام کنید باید
چکار کنم و کنسل کنم که اینویس برام نخوره . اگه میشه راهنمایی کنید چطوری کنسل کنم و چه متنی در ایمیل بنوییسم و به کدوم ایمیل بفرستم
یا اینکه اگه میخواید من سرور رو به پنل شما انتقال بدم حتی حاظرم بخاطر چند ساعتی که دست منم بوده پول بدم خواهش میکنم کمکم کنید
مشخصات سرور https://www.hetzner.com/dedicated-ro...e/configurator
تا 14روز میتونید سرور رو کنسل کنید بدون invoice
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2019, 02:23

نوشته اصلی توسط
hassanfe
سلام
سرورهای اختصاصی هتزنر مهلت تست داره. شما میتونید به راحتی در قسمت server درخواست کنسل کردن سرور مورد نظرو ارسال کنید و نزدیک ترین تاریخ ممکن رو بزنید و هیچ هزینه ای هم از شما نمیگیرن
خدا از دهنتون بشنونه ... ممنون تو پنل گشتم و تب کنسلینیگ رو پیدا کردم دلیل اینکارم هم کامل توضیح دادم و الان سروری و پاک شده ندارم... فقط در قسمت اینویس ها که نوشته بود چارم هر ماه شده دوم ... خدا کنه اینویس نزنن بخاطر سرور نزنن ... فقط الان سرور کلود دارم .. سوالم اینه تا چه مدت وقت داره پرداخت کنیم ؟
-
-
April 2nd, 2019, 10:03
عضو انجمن
اگر داخل فاکتور ها بود تیکت بدید تا حذف کنند
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2019, 22:16

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
اگر داخل فاکتور ها بود تیکت بدید تا حذف کنند
خیلی مرسی از راهنمایی تون .. همین امروز جواب ایمیل و توش گفته بودن که تا 14 روز میشه کنسل کرد و بدون پرداخت هیچ هزینه ای ..
-