-
March 25th, 2019, 02:56
درخواست چند تغییر جزئی در قالب
سلام خدمت دوستان طراح
دوستان من یه قالب دارم قالب موزیک هست...درخواست چندتا تغییر کوچک دارم
یکی از این تغییرات باکس دانلود هست.قالب فعلیم یه باکس دانلود داره که چندتا گزینه توش ثابته که من میخوام این باکس دانلود رو تغییر بدم بطوری که برای باکس دانلود تو قسمت ویرایش نوشته یک ادیتور متنی باز بشه که هرچی دلم خواست توش بذارم
و چندتا تغییر کوچیک
میخوام با کمترین هزینه این کارو انجام بدم.برای کسی که کدنویس باشه شاید 5 مین هم زمان نبره و زحمتی هم نداره زیاد
بنابراین دوستانی که قیمت های نجومی میدن کامنت نذارن
دوستانی هم که میتونن با مبلغی این کارو انجام بدن اول قیمتو بگن بعد ایدی تلگرامشون رو لطف کنن تا مزاحمشون بشم.تشکر
-
-
March 25th, 2019 02:56
# ADS
-
March 25th, 2019, 04:21
پاسخ : درخواست چند تغییر جزئی در قالب

نوشته اصلی توسط
armin2afm0056
سلام خدمت دوستان طراح
دوستان من یه قالب دارم قالب موزیک هست...درخواست چندتا تغییر کوچک دارم
یکی از این تغییرات باکس دانلود هست.قالب فعلیم یه باکس دانلود داره که چندتا گزینه توش ثابته که من میخوام این باکس دانلود رو تغییر بدم بطوری که برای باکس دانلود تو قسمت ویرایش نوشته یک ادیتور متنی باز بشه که هرچی دلم خواست توش بذارم
و چندتا تغییر کوچیک
میخوام با کمترین هزینه این کارو انجام بدم.برای کسی که کدنویس باشه شاید 5 مین هم زمان نبره و زحمتی هم نداره زیاد
بنابراین دوستانی که قیمت های نجومی میدن کامنت نذارن
دوستانی هم که میتونن با مبلغی این کارو انجام بدن اول قیمتو بگن بعد ایدی تلگرامشون رو لطف کنن تا مزاحمشون بشم.تشکر
در ارتباط باشید با قیمت بسیار مناسب برای شما - @setarekoreia2
-
-
March 25th, 2019, 07:18
فهرست تغییرات باید مشخص باشه تا بشه قیمت گذاشت. لیست مواردی که نیاز به تغییر دارید رو ارسال کنید تا قیمت ویژه کار شما تقدیم شود.
مسیرهای ارتباطی در امضا موجود هست.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
March 25th, 2019, 10:22
عضو انجمن
درود
ذکر کنید جه اغییرلتی باید انجام بشه تا قیمت و زمان ارسال بشه
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-