-
March 23rd, 2019, 00:50
جلوگیری از دریافت spam
سلام و وقت بخیر
متاسفانه ایمیل های اسپم زیادی دریافت می کنم و هرچی بلاک می کنم از ConfigServer Mail Scanner FE استفاده می کنم فایده نداره
امروز یکی رو بلاک می کنم و آی پی و دامین و .... ، فردا با یک آی پی دیگه و یه دامین دیگه 2باره ایمیل می فرسته.
چه باید کرد در این شرایط ؟ جالب اینه وقتی اون ایمیل رو برای جیمیل ام می فرستم ، دریافت نمیشه و ریجکت میشه و جیمیل میگه که حاوی ویروس و مخرب هست و ...
نمیشه از سرویس GMAil برای سرورم استفاده کنم و اساسا POP3 , IMAP , SMTP اون تعریف بشه ؟
چه طوری باید این مشکل رو حل کنم
با ClamAV هم کل سرور رو چندین بار اسکن کردم ، قبلا یه سری ویروس که کارشون ایمیل اسپم بود پیدا کرد و پاک شد
با تشکر
-
-
March 23rd, 2019 00:50
# ADS
-
March 23rd, 2019, 09:06
عضو دائم
پاسخ : جلوگیری از دریافت spam
اگر سرور مبدا به عنوان اسپم لیست شده باشد فعال بودن Greylistingدر whm کمی کمک میکند
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
-
March 23rd, 2019, 10:29
ببینید سرور بنده مشکلی نداره و بلک لیست نشده و تمامی ایمیل هاش اینباکس میشن و اوکی هست
مشکل اینه که اسپم برای 2تا از ایمیل هام میاد. این Graylisting رو میشه توضیح بدید ؟ چیکار می کنه
-
-
March 23rd, 2019, 13:29
عضو جدید
Graylisting وقتی ایمیلی برای شما میاد اون رو برگشت میزنه و اگه آدرس ارسال کننده واقعی باشه دوباره ایمیل رو برای شما ارسال میکنه و این بار در اینباکس قرار میگیره. با این کار از دریافت ایمیل های فیک جلوگیری میشه و 99 درصد مشکل حل میشه. البته یکی از مشکلاتش اینه که ایمیل ها با تاخیر 20 دقیقه ای دریافت میشه.
-