-
March 19th, 2019, 21:36
لود ایجکسی ویدیو
سلام من یک مشکلی دارم مشکلم اینکه میخام توی پست هام ویدیو ها به صورت ایجکس بالا بیاد یعنی وقتی کسی مثلا روی دکمه نمایش تریلر کلیک کرد بیاد ویدیو را بخونه اما در حالت اصلی ویدیو فراخوانی نشه که سرعت پست هام کم نشه چه راهی پیشنهاد میدید اگه کسی کدشو داره برام بفرسته ممنون میشم من که هر ترفندی زدم اوکی نشد
-
-
March 19th, 2019 21:36
# ADS
-
March 19th, 2019, 22:55
عضو جدید
پاسخ : لود ایجکسی ویدیو
حالت autoplay رو غیرفعال کنید فکر نمیکنم از سرعت کم کنه.
بصورت ایجکس هم بخواید بکنید در هر صورت کداش وجود داره و با کلیکی که میکنید در اصل از حالت hidden در میاد.
AMYR.IR
Telegram & Back-End Developer
-
-
March 19th, 2019, 23:23
نه منظور من جوری هست که مثلا کد های ویدیو را داخل یک فایل به اسم video.php بریزم بعدش کاربر وقتی توی صفحه سینگل هست و روی نمایش ویدیو کلیک کرد صفحه video.php لود بشه به صورت ایجکس من تا اینجا را اوکی کردم فقط مشکلی که هست متغییر را درون video.php انگار نمیشناسه و src ویدیو را خالی نشون میده
-
-
March 20th, 2019, 13:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
000012
نه منظور من جوری هست که مثلا کد های ویدیو را داخل یک فایل به اسم video.php بریزم بعدش کاربر وقتی توی صفحه سینگل هست و روی نمایش ویدیو کلیک کرد صفحه video.php لود بشه به صورت ایجکس من تا اینجا را اوکی کردم فقط مشکلی که هست متغییر را درون video.php انگار نمیشناسه و src ویدیو را خالی نشون میده
لینک ویدئو رو چطور تعریف کردید؟از طریق زمینه دلخواه یا راه دیگه ایی ؟ آیا فایل video.php داخل loop هست ؟
اگر صلاح می دونید دسترسی بدید تا بررسی بشه . می تونید از طریق تلگرام در ارتباط باشید:
@onewp
-
-
March 20th, 2019, 13:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
لینک ویدئو رو چطور تعریف کردید؟از طریق زمینه دلخواه یا راه دیگه ایی ؟ آیا فایل video.php داخل loop هست ؟
اگر صلاح می دونید دسترسی بدید تا بررسی بشه . می تونید از طریق تلگرام در ارتباط باشید:
@onewp
نه منظورش اینه که مثلا فایل video.php اینجوری باشه
کد:
<video controls>
<source src="vid.mp4" type="video/mp4">
</video>
بعد اینو با xmlhttprequest یا همون ای جکس لود کنه توی مثلا یه div ...
-
تعداد تشکر ها از be099 به دلیل پست مفید