دوستان سلام
شاید همه ما به هرکسی که کار سئو و بهینه سازی سایت را انجام دهد، در اصطلاح سئو کار بگوییم، اما تعاریف دقیق تری برای آن وجود دارد. چه طور؟
بخشی از این تعاریف که در سایت های خارجی در آن بحث می شود، در ادامه توضیح داده می شود.
آشنایی با این فرهنگ باعث می شود که بتوانیم بین مشاور سئو با کارشناس سئو و استراتژیست سئو تفاوت قائل شویم.
و اما این لیست:
- SEO Executive
- SEO Analyst
- SEO Strategists
- SEO Specialist
- SEO Manager
- SEO Consultant
- Senior SEO Analyst
- SEO Analyst
- SEO Coordinator
- SEO content writers wanted
- SEO Internships
- Entry Level SEO Specialist
- Junior SEO Specialist
- SEO Technical Specialist
- SEO Associate
- Entry-Mid Level SEO
- SEO Intern
- SEO Expert - Remote
- SEO Account Coordinator
در این بین، 6 تای اولی اهمیت بیشتری دارند و بقیه به نوعی منتج از آن ها هستند.
- مجری سئو =SEO Executive= کارشناس سئو، کارهای اجرایی سئو را انجام می دهد. معمولا افرادی که بعد از دوره کار آموزی سئو، وارد بازار کار سئو می شوند در این دسته قرار می گیرند.
- آنالیزور سئو (تحلیل گر سئو) =SEO Analyst= کسی است که معمولا بک گراند قوی ریاضی دارد و با استفاده از دانش ریاضی و آمار گزارش های A/B تست و میران نرخ تبدیل و سایر خروجی های لازم را استخراج و تحلیل می کند.
- استراتژیست سئو=SEO Strategists= به سئوکاری استراتژیست سئو می گویند که دارای حداقل چند سال تجربه در زمینه سئو دارد و کار آن تعیین استراتژی سئو می باشد. می تواند این فرد با توجه به تخصص و تجربه بالاتر یا پایین تر از مشاور سئو یا مدیر سئو باشد.
- متخصص سئو= SEO Specialist= یک کلمه عام برای نسبت دادن به سئوکاران است، که معمولا فریلنسرها و افرادی که به صورت تکی سئو سایت ها را انجام می دهند، گفته می شود.
- مدیر سئو=SEO Manager = هدایت تیم سئو را بر عهده دارد و معمولا به این صورت است که کار اجرایی مستقیم کمتری انجام می دهد.
- مشاور سئو= SEO Consultant= سئوکاری است که سابقه ۵ ساله در سئو و بهینه سازی سایت ها دارد و خدمات مشاوره سئو را چه به صورت حضوری و غیرحضوری برای شرکت ها انجام می دهد.
منبع: سایت نباتک