سلام روز بخیر ایا از دوستان کسی میتونه برای اپلود فایل شمارش بزاره برای مثال من اسکریپت php/html نوشتم اپلود سنتر هست بعد یک فایل رو ۲۰۰ بار بخوام اپلود کنه روی سرور، ایا کدی چیزی هست مقدار و شمارش بزاره برای اپلود؟کسی میتونه همچین کاری انجام بده
سلام روز بخیر ایا از دوستان کسی میتونه برای اپلود فایل شمارش بزاره برای مثال من اسکریپت php/html نوشتم اپلود سنتر هست بعد یک فایل رو ۲۰۰ بار بخوام اپلود کنه روی سرور، ایا کدی چیزی هست مقدار و شمارش بزاره برای اپلود؟کسی میتونه همچین کاری انجام بده
سپاس، ببینید میخوایم که یک کاربر یک فایل برای مثال ۱ گیگابایتی رو که میخواد آپلود کنه بتونه فایل رو انتخاب کنه و یک چیزی وجود داشته باشید که خودش تنظیم کنه این فایل ۱۰۰ بار برای مثال اپلود بشه (برای ایجاد ترافیک)
اصلا سوالتون واضح نیست شاید منظورتون تعداد دانلود هست؟
ببینید مهندس ، یک اسکریپت html+css آپلود نوشتم که مولتی آپلود هست یعنی کاربر میتونه هر تعداد فایل بخواد رو اضافه کنه و آپلود کنه اما من میخوام به جای اینکه کاربر فایل برای مثال example.zip رو چندبار انتخاب کنه همین یک فایل رو یکبار انتخاب کنه ، اما یک چیزی وجود داشته باشه که عدد 100 رو داخش بنویسه همین تک فایل example.zip رو 100 بار اضافه کنه به لیست آپلود. هرچقدر هزینه داره هم اعلام کنید مشکلی نیست. ممنون
آها یعنی بتونه متغییر بگه چندتا فایل دارم که آپلود کنم درسته؟
با تلگرام من در ارتباط باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)