با سلام خدمت دوستان عزیز،

در رابطه با هاستینگ اشتراکی می خواستم از webdata.ir یا همون فناوری اطلاعات نگاه هاست بگیرم. می خواستم بدونم نظر دوستان در رابطه با این شرکت چیه؟ از لحاظ پشتیبانی و داون تایم و امنیت و...

دلایلی که موجب شد من این شرکت رو در نظر بگیرم:

1. سرورهاشون در کبک کانادا (احتمالا iWeb) هست. سایت من الات روی سرورهای Softlayer در تگزاس هست و دلیل اینکه کانادا رو انتخاب کردم اینه که احساس می کنم ارتباطشون با ایران سریعتر هست. مثلا وقتی آدرس سایت خودم و سایر سایتهایی رو که روی هاست خودم هست رو میزنم مدت زیادی (حدود 3 ثانیه) طول می کشه تا سایت شروع به لود کردن بشه. اما در اکثر سایت هایی که در کانادا میزبانی شدند (مخصوصا در iWeb) تا آدرس سایت رو وارد می کنم شروع میکنه به لود. حالا نمیدونم این دلیل علمی میتونه داشته باشه یا نه.

2. مهمتر از مورد اول اینه که پنل مدیریتشون Cpanel هست. در حالیکه اکثر هاستینگ های کانادایی که من دیدم با کنترل پنل DirectAdmin ارائه می دهند.

3. در این سایت در نمودار بالای صفحه مشتریان شرکت نگاه (وب دیتا) سیر افزایشی داشته نه کاهشی.

اینها رو گفتم که علاوه بر نظراتتون در رابطه با وب دیتا اگر یه شرکت خوب که ویژگی های بالا رو داشته باشه هم بشناسید، معرفی کنید.

ممنون و متشکر از وقتی که می گذارید.