درود
برای ساخت یک وب سایت شخصی باید چیکار کنم
دامنه ir میخوام با هاست درسته؟؟
نمیخوام زیاد هزینه کنم
چون سایت اولم هست
موندم باید کجا برم چ کارهایی کنم
درود
برای ساخت یک وب سایت شخصی باید چیکار کنم
دامنه ir میخوام با هاست درسته؟؟
نمیخوام زیاد هزینه کنم
چون سایت اولم هست
موندم باید کجا برم چ کارهایی کنم
سلام
برای تاسیس سایت به جز هاست و دامنه نیاز به یک سیستم محتوا و قالب مناسب دارید و برای توسعه نیاز به سئو و افزونه های جدید و
می تونم به شما کمک کنم تا سایتتون رو بسازید و توسعه بدید . پشتیبانی قدم به قدم با آموزش نصب اسکریپت ها.
قیمت های ما هم به دلیل تازه تاسیس بودن هاستینگمون ارزان هست
اگر مایل هستید در پشتیبانی آنلاین مولتی سایت در خدمتم
با تشکر- مدیریت مولتی سایت - www.multisite.ir
اللهم عجل لوليك الفرج-هاستینگ مولتی سایت-پشتیبانی انلاین-راه های ارتباطی:ایمیل مدیر : abrihost@gmail.com ایتا و تلگرام: @poshenama
یه هاست بخرید و دامنه. یه وردپرس رو نصب کنید با یه قالب سایت شخصی. چیز خاصی نداره.
اما من سایت شخصی دارم و خیلی اذیت میشم! هر روز مردم ایران بهت توهین میکنند! تو براشون آموزش رایگان بزار، بجای تشکر توهین میکنند. هر روز الکی تو رو گزارش میدن تا بهت یه لطمه وارد کنند. برخی مشکلات هست که باید تحمل کنید
دوستدار کتاببلیان
سلام دوست عزیز بیا تلگرام صحبت کنیم
به طور کامل راهنماییت میکنم
تلگرام : edris_nazeri67
همانطور که اشاره کردید می خواهید سایت شخصی راه بندازید که پسودن me بهتر گرچه گرونتره که گفتید می خواهید ارزون بیفته همون دان آی ار خوبه هاست هم اگر جای معتبر و خوبی میخواهید هاست نت افراز رو بنده پیشنهاد میکنم بهتون برای اینطور سایت ها خوبه همون نت افراز مراجعه کنید دامنه و هاست و که بگیرید یه سایت ساز هم براتون نصب میکنن مثل وردپرس بعدشم که میتونید فعالیتتون رو آغاز کنید
شما یه هاست بگیر با ی دامین
روشم وردپرس نصب کن با قالب های اماده
کم کم پیشرفت ارتقاء میدی لازم نیست از همین الان پول بدی به اموزش ها و...
فقط برای یک سایت شخصی...
درود
بزرگوار در ارتباط باشید پیشنها ویژه ای براتون دارم .
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
به نظر من چون تازه کار هستید- فعلا یک دامنه ir با یک هاست 500 مگ برای سایت شخصی کفایت میکنه. بعد از خرید هم برای cms بهتون وردپرس را پیشنهاد میکنم چون برای سایت های شخصی بهتر هست. یکی از قالب های آماده را روی سایتتون بالا بیارید و به تنظیمات و محتوای آن بپردازید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)