-
June 14th, 2011, 10:18
spam suspend
با سلام من یک vps دارم 7 ماه هم هست که داشتم استفاده می کردم و مشکلی نداشت و کارم هم چیز پی بود
دیروز سرویس رو بستن بخاطر اسپم .و من رو سرور پلسک نصب کرده بودم و پورت ایمیل هم فعال بوده اما تا حالا یک ایمیل هم نفرستادم چه برسه به اسپم
حالا می خواهم ببینم دقیقا مشکل از کجا هست . و باید از کجا بفهمم
( گفتم log رو هم واسم بفرستند )
-
-
June 14th, 2011 10:18
# ADS
-
June 14th, 2011, 12:39
عضو دائم
پاسخ : spam suspend
دوست عزیز اگر سرویس چیز پی ان داشتید حتما قرار نیست خودتون این کار کرده باشید یوزرهایی که دارید ممکنه با چیز پی ان شما وصل شدن و بعد این کار انجام دادن از اونجایی هم که ایپی برای همه مشترک هست تغیریبا امکان اینکه بفهمید کار کدوم یکی از بوزرهاتون بوده هم نیست
موفق باشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2011, 13:16
حالا چه جوری می تونم این مسئله رو کنترل کنم .؟ که کسی نتونه ابن کار رو کنه .؟ جون پلسک دارم رو سرور زیاد جالب نیست که پورت رو ببندم ولی اگه بشه مثلا تعین کنم روزی 50 تا بیشتر نشه فرستاد و یا ....
لطفا راهنمایی فرمائید .
-
-
June 14th, 2011, 13:27
عضو دائم
فکر کنم پلسک گزینه ای واسه محدود کردن داشته باشه
ولی فقط اکانتهای پلسک را میتونید محدود کنید یوزری که داره با وی پی ان با نرم افزار رو سیستم خودش ارسال میکنه فکر نمیکنم محدود بشه
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2011, 13:42
آره تو پلسک دیدم واسه محدود کردنش .
یعنی کلا ٌ راه حلی نداره ؟ پسوردی چیزی واسش بزارم ؟ آخه خیلی جالبه
-
-
June 14th, 2011, 14:30

نوشته اصلی توسط
vatanmusic
فکر کنم پلسک گزینه ای واسه محدود کردن داشته باشه
ولی فقط اکانتهای پلسک را میتونید محدود کنید یوزری که داره با وی پی ان با نرم افزار رو سیستم خودش ارسال میکنه فکر نمیکنم محدود بشه
دوست من تو CPanel اين گزينه هم هست ؟ مي شه در اين مورد توضيحي بديد ؟
-
-
June 14th, 2011, 14:33
عضو دائم
مشکل اینه که شما هاستینگ و وی ..... ان.... را روی یک وی پی اس ران کردید و نمیشه کاری کرد
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
کد HTML:
دوست من تو CPanel اين گزينه هم هست ؟ مي شه در اين مورد توضيحي بديد ؟
بله هست توی tweak setting
-
-
June 14th, 2011, 16:19
پس مجبور میشیم در آخر پورت Smtp رو ببندیم
با تشکر از همه دوستان
-
-
June 14th, 2011, 16:25
عضو دائم
اون وقت یوزر های هاستینگ به مشکل بر میخورن
به نظر من هاستیگ و وی ....پ... ان را جدا کنید
-
-
June 14th, 2011, 20:29
آخه خوبی اون این هست که من فقط از این vps برای سایت خودم استفاده می کنم و فعلا احتیاجی به smtp اون ندارم .
-