-
October 10th, 2018, 07:28
عضو انجمن
چرا هاستینگ ها حاظر به کاهش قیمت نیستند
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید چرا شرکت های هاستینگ ایرانی بعد از بالا رفتن دلار سرویس های خودشون رو زیر 24 ساعت افزایش قیمت دادن ، اما حالا که دلار و یورو کاهش پیدا کرده هیچ کدوم حاظر به کم کردن قیمت ها نیستند جز کمتر از ده درصد اون خیلی جزئی
هاست و سرور مجازی کاری ندارم اما شما قیمت های دامین ببنید
مثلا دامین info در حال حاظر آفر داره نهایت قیمت 3 دلار اما سایت ایرانی قیمت زدند 237000 هزار تومن و یه جا 205000 آیا این واقعا انصاف هستش؟
خیلی از این آفر ها هست که هاستینگ ها خریداری میکنن و یا سرورهای دست دوم که بماند .
لطفا با انصاف باشید.
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
-
October 10th, 2018 07:28
# ADS
-
October 10th, 2018, 07:44
عضو انجمن
پاسخ : چرا هاستینگ ها حاظر به کاهش قیمت نیستند
شما بیا دلار و یورو با قیمت پایین به ما بده ما نامردیم نرخامونو کم نکنیم !
-
تعداد تشکر ها ازa1994n1373 به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2018, 08:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
a1994n1373
شما بیا دلار و یورو با قیمت پایین به ما بده ما نامردیم نرخامونو کم نکنیم !
شما دلاری چقدر میخرید که دامین 3 دلاری میشه 200000 هزار تومان و یا بیشتر خودتونو با این چیزا سرگرم نکید . سرور های مجازی و اختصاصی دست دوم خریدن و فروختن هم به اینا اضافه کنید بنده خودم هم تو کار هاستینگ بودم 6 سال شما بگو از کجا دلار میخری + سند بنده بهتون آدرس بدم
سرو دانلود
-
-
October 10th, 2018, 08:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
chaishpish
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید چرا شرکت های هاستینگ ایرانی بعد از بالا رفتن دلار سرویس های خودشون رو زیر 24 ساعت افزایش قیمت دادن ، اما حالا که دلار و یورو کاهش پیدا کرده هیچ کدوم حاظر به کم کردن قیمت ها نیستند جز کمتر از ده درصد اون خیلی جزئی
هاست و سرور مجازی کاری ندارم اما شما قیمت های دامین ببنید
مثلا دامین info در حال حاظر آفر داره نهایت قیمت 3 دلار اما سایت ایرانی قیمت زدند 237000 هزار تومن و یه جا 205000 آیا این واقعا انصاف هستش؟
خیلی از این آفر ها هست که هاستینگ ها خریداری میکنن و یا سرورهای دست دوم که بماند .
لطفا با انصاف باشید.
سلام و احترام من افزایش قیمتی ندیدم هنوز! ما قیمت دامین نزدیم . ولی بیشتر همکاران دامین ها رو از ریجستر های مختلف میخرن و قیمت ها فرق داره میتونید قیمت دلاری رو بپرسید ازشون .
در مورد سرور های دست دوم به طور مثال شما یک سرور مارکتی بخوای بخری . مثال: 28x18.000=540.000 تومان بدون ای پی میخوای سرور رو با 5000 تومن بدن؟ هر ای پی هم مثلا میشه 18000 تومن . کجا ارزون شده؟
ارزون شده یعنی یورو زیر 8 تومن نه بالا مرز 17000 لطفا شما قیمت های قابل خرید رو برسی کنید بعد قضاوت کنید.
-
تعداد تشکر ها از yasserhost به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2018, 08:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام و احترام من افزایش قیمتی ندیدم هنوز! ما قیمت دامین نزدیم . ولی بیشتر همکاران دامین ها رو از ریجستر های مختلف میخرن و قیمت ها فرق داره میتونید قیمت دلاری رو بپرسید ازشون .
در مورد سرور های دست دوم به طور مثال شما یک سرور مارکتی بخوای بخری . مثال: 28x18.000=540.000 تومان بدون ای پی میخوای سرور رو با 5000 تومن بدن؟ هر ای پی هم مثلا میشه 18000 تومن . کجا ارزون شده؟
ارزون شده یعنی یورو زیر 8 تومن نه بالا مرز 17000 لطفا شما قیمت های قابل خرید رو برسی کنید بعد قضاوت کنید.
شما میگید افزایش قیمت ندید حتما ایران نبودید
دوست گرامی 90% رجیستری ها دامین آفر زدند یکی از شرکت هایی که ایرانی ها دارن ازش دامین میخرن بنده چک کردم قیمت آفر خورده ولی سودش برای کسایی هست که مستقیم خریداری میکنن
در مورد سرور ها من بحثم رو این کامل نبود اما سوال بنده رو جواب بده هر جور جساب کن بنده یک سرور آلمان منابع اختصاصی قیمت گرفتم دقت کن کاملا اختصاصی رم 512 هارد 20 گیگ سی پی یو 2000 مگاهرتز چجوری شد 100 تومن
سرو دانلود
-
-
October 10th, 2018, 09:07
-
تعداد تشکر ها ازmr.jabbari به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2018, 09:46
عضو انجمن
دوست عزیز دلیل نمیشه که اگه یه شرکت داره .info رو 3 دلار میده بقیه هم همین قیمت بدن !!!
-
-
October 10th, 2018, 09:56
عضو انجمن
ما دات کام رو حدود 9 دلار میخریم نه سه دلار
درباره قیمت ها هم
قبلا هم عرض کردم
دو روز دلار پایین بود الان رسیده به همون قیمت ماه قبل و همینجوری هم صعودیه
هر وقت بازار به ارامش رسید مطمئن باشید هاستینگ ها به خاطر رقابت هم که شده کاهش قیمت میدن نیاز به گفتن مشتری ها نیست اصلا
اما فاکتور های دیتاسنتر ها اغلب تاریخشون نزدیک نیست و ممکنه هزار اتفاق بیفته و هاستینگ نمیتونه این ریسک رو بپذیره که امروز اومد پایین کل قیمتا رو تا اخر ماه بیاره پایین !
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
October 10th, 2018, 10:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
ما دات کام رو حدود 9 دلار میخریم نه سه دلار
درباره قیمت ها هم
قبلا هم عرض کردم
دو روز دلار پایین بود الان رسیده به همون قیمت ماه قبل و همینجوری هم صعودیه
هر وقت بازار به ارامش رسید مطمئن باشید هاستینگ ها به خاطر رقابت هم که شده کاهش قیمت میدن نیاز به گفتن مشتری ها نیست اصلا
اما فاکتور های دیتاسنتر ها اغلب تاریخشون نزدیک نیست و ممکنه هزار اتفاق بیفته و هاستینگ نمیتونه این ریسک رو بپذیره که امروز اومد پایین کل قیمتا رو تا اخر ماه بیاره پایین !
بله شما راست میگی پس چطور وقتی سرویسی رو با دلار قیمت پائین خریدن حاظر شدن به قیمت بالاتر بفروشن انصاف هم داشته باشه آدم بد نیست
در ضمن بنده عرض کردم دامین با پسوند .info لطفا با دقت بیشتری مطالعه کنید . تشکر.
ویرایش توسط chaishpish : October 10th, 2018 در ساعت 10:09
سرو دانلود
-
-
October 10th, 2018, 10:13
البته حمل بر دفاع از افزایش قیمت نشه ولی کدوم صنفی بعد از افزایش قیمتهاش (به دلیل نوسانات شدید ارز) دوباره قیمتش رو پایین آورد؟ که الان انتظار دارید هاستینگدار بیچاره پایین بیاره.
اقلام ضروریتر مردم که از مغازهها تهیه میشه هنوز ۱ ریال کاهش نداشته. منطق مغازهداران محترم هم اینطوره که:
دلار میره بالا: من با قیمت دلار روز باید بفروشم / دلار میاد پایین: من اینو با دلار گرونتر خریدم.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید