-
October 2nd, 2018, 12:57
سوال انتشار لین*** برای سرور اختصاصی
سلام ؛
دوستان به نظر و تجربه شما بهترین سیستم عامل و انتشار linux برای سرور اختصاصی چی میتونه باشه ؟!
یعنی بعد از تهیه سرور اختصاصی بهتر چه نوع سیستم عاملی رو نصب کنیم روش .
Centos - اوبینتو و......
و این که ایا باید برای SSH پورت رو تغییر داد (همانند سرور مجاری ) و یا این کار پیشنهاد نمیشه !
اگر فایروال نرم افزاری خوب هم میشناسید معرفی کنید لطفا . با تشکر
-
-
October 2nd, 2018 12:57
# ADS
-
October 2nd, 2018, 13:10
عضو انجمن
پاسخ : سوال انتشار لین*** برای سرور اختصاصی
من شخصا centos رو برای سرور ترجیح میدم .
تغیر پورت اس اس اچ هم فرقی با مجازی نداره . کلا نباید پورت های حساس تحت مواردی مثل brute force قرار بگیرند.
فایروال هم میشه گفت سنت اواس فایروال خوب و کاربردی داره فقط باید دستوراتش رو بلد باشید که بتونید بهترین استفاده رو ازش ببرید
-
تعداد تشکر ها از masih_enter به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2018, 13:22

نوشته اصلی توسط
masih_enter
من شخصا centos رو برای سرور ترجیح میدم .
تغیر پورت اس اس اچ هم فرقی با مجازی نداره . کلا نباید پورت های حساس تحت مواردی مثل brute force قرار بگیرند.
فایروال هم میشه گفت سنت اواس فایروال خوب و کاربردی داره فقط باید دستوراتش رو بلد باشید که بتونید بهترین استفاده رو ازش ببرید
ممنونم از پاسخت ، من بعد از تغییر پورت در سرور اختصاصی ، باید پورت رو توسط دقیقا کدوم فایروال باز کنم. چون من انجام دادم منتها دیگه سرور از دسترسم خارج شد.
-
-
October 3rd, 2018, 01:10
عضو انجمن
-
-
October 3rd, 2018, 16:19
سلام بستگی داره از سرور برای چه کاری استفاده کنید!
معمولا سنتوس برای این موارد و میزبانی استفاده میشه!
-
-
October 4th, 2018, 21:54
عضو جدید
سلام دوست عزیز
اولین پیشنهادم این هست بسته به استفاده خودتون البته ها مستقیم روی سرور اختصاصی سیستم عامل نصب نکنید مگر به نیازتون ! پیشنهاد من مجازی ساز های مثل hyper-v و esxi و kvm و ... هست.اینجوری خیلی استفاده بهینه تری میتونید از سرور داشته باشید و (البته بازم مربوط به استفاده شما داره).مثلا برنامه ها و محصولات ماکروسافت ر میخاید قطعا hyper-v عالی.ولی اگه برنامه و سیستم عامل های دیگه میخواد یکی از بهترین ها esxi هست.عات این که میگم مجازی ساز استفاده کنید این هست که سرور انعطاف پذیری براتوت پیدا میکنه و در اینده خیلی دستتون برای تغییرات باز میشه و نیازی به تغییر بنیادی زیر ساخت های سرور ندارید.که سرویس های در حال اجراتون از کار بیوفته !
اگه دنبال این هستید که سیستم عامل منابع خیلی کمی از خود سرور استفاده کنه قطعا لینوکس عالی ولی به نظرم نسخه centos رو استفاده کنید البته خود redhat هم خیلی عالی هست ولی پولی و لایسنس داره چون خیلی حرفه ای هست.اما اگه نمیخاد هزینه ای بدید همون centos عالی محصول همون شرکت هست ولی رایگان و خیلی از پلاگین ها براش اوکی هست و خیلی دستتون باز هست.
اگه نسخه های حرفه ای نمیخاد میتونید کالی و ابونتو استفاده کنید.
ببخشید اگه بعضی توضیحات بی ربط بود.ولی گفتم تا حدودی که تجربه دارم راهنمای کنم شاید هم به کار شما امد هم کسی دیگه ای !!
موفق باشید
ویرایش توسط persian0568 : October 4th, 2018 در ساعت 21:58
-
تعداد تشکر ها از persian0568 به دلیل پست مفید