-
September 27th, 2018, 10:17
عضو انجمن
حذف بک لینک های fail
سلام دوستان وب مستر وقتتون بخیر
من تعدادی سایت در بک لینک هام پیدا کردم که تعداد زیادی از صفحاتشون بک لینک بهمون داده بودند مدت زمان زیادی هست که دیگه این صفحات وجود نداره ... به همین خاطر تصمیم به حذف بک لینک هاشون گرفتیم. اگر هم بخاد سایت ها پابرجا بشن دیگه اون صفحاتی که بک لینک ازشون داریم نیستن...
کد HTML:
# example.ir removed most links, but missed these
# Contacted owner of example.ir on 8/7/2017 to
# ask for link removal but got no response
domain:example.ir
1-برای حذف بک لینک هایی که دیگه وجود خارجی ندارند از این کد استفاده کنم؟ فقط بجای نمونه آدرس سایت آدرس خودمو بزارم کافیه؟
2-آیا تاریخ هم اهمیت داره؟
3-برای هر سایتی که میخام بک لینک هاش حذف بشه به این فایلی که میخام به گوگل معرفی کنم این چهار خط به ازای هر سایت اضافه بشه؟
ویرایش توسط abolfazlll : September 27th, 2018 در ساعت 10:19
برزگران | مجری و مشاور دیجیتال مارکتینگ (سئو)
-
-
September 27th, 2018 10:17
# ADS
-
September 30th, 2018, 16:31
عضو انجمن
پاسخ : حذف بک لینک های fail

نوشته اصلی توسط
abolfazlll
سلام دوستان وب مستر وقتتون بخیر
من تعدادی سایت در بک لینک هام پیدا کردم که تعداد زیادی از صفحاتشون بک لینک بهمون داده بودند مدت زمان زیادی هست که دیگه این صفحات وجود نداره ... به همین خاطر تصمیم به حذف بک لینک هاشون گرفتیم. اگر هم بخاد سایت ها پابرجا بشن دیگه اون صفحاتی که بک لینک ازشون داریم نیستن...
کد HTML:
# example.ir removed most links, but missed these
# Contacted owner of example.ir on 8/7/2017 to
# ask for link removal but got no response
domain:example.ir
1-برای حذف بک لینک هایی که دیگه وجود خارجی ندارند از این کد استفاده کنم؟ فقط بجای نمونه آدرس سایت آدرس خودمو بزارم کافیه؟
2-آیا تاریخ هم اهمیت داره؟
3-برای هر سایتی که میخام بک لینک هاش حذف بشه به این فایلی که میخام به گوگل معرفی کنم این چهار خط به ازای هر سایت اضافه بشه؟
سلام.
اون خط هایی که با # شروع میشه کامنته و هیچ اهمیتی نداره میتونید پاکشون کنید.
فقط یا اینکه اگه یه صفحه خاصی هست، آدرس URL اون صفحه
نمونه:
کد:
domain:example.com
https://another-example.com/page.html
-