دوستان خیلی دوست دارم از اینترنت درامدکسب کنم.میخاستم بدونم چی پیشنهاد میدید؟
دوستان خیلی دوست دارم از اینترنت درامدکسب کنم.میخاستم بدونم چی پیشنهاد میدید؟
درود...
بستگی داره...
ولی بخوای سایتی در مورد چی راه بندازی تا ۶ ماه یا یک سال اول فکر نکنم به درآمد برسی و برای بالا آمدن و مطرح شدن باید از جیب خودت خرج کنید...
اینکه ماهی ۲.۵ میلیون درآمد داشته باشید بستگی داره چه محصول پرفروشی باشه..
سلام برادر عرزشی قدیمی و اسپمر همیشه در صحنه با تاپیک های تکراری ،اسپم و بی محتوا بسیار...
شدنش میشه اما شمارو من 2 سال و خورده ایه دارم اینجا می بینم همیشه سوالت و کارت اینه قشنگ معلومه همه رو گرفتی
من از ۱۰-۱۱ سالگی شروع کردم به فعالیت در زمینه دلخواهم. الان بعد از ۱۰ سال هنوز درامدم در ایران اینقدر نیست.
از اول تابستان تا حالا بالای ۱ میلیون پول سرویس ها و اینترنت و... دادم اما ۱۰۰ هزار تومان هم درامد در داخل کشور نداشتم
دیگه اوضاع خیلی خراب شده! مردم پول ندارند! پول کشور ما بسیار بسیار بی ارزش شده! رقیب ها زیاد شده! کلی مشکلات به وجود اومده
مگر اینکه واقعا در یه زمینه تخصص داشته باشید و زبان انگلیسی تون خوب باشه و به خارجی ها سرویس بفروشید. پولی رو که به یه گدا میدن ارزشش به اندازه یک ماه درآمد یه مهندس ایرانیه
دوستدار کتاببلیان
راستی یه سوال
گفتی خارجی از سایتای خارجی چطورمیشه کسب درامد کرد.دلار یورو پوند میشه؟خیلی سواد میخواد ؟
- - - Updated - - -
سال89گول خوردم و وارد اینترنت شدم.یه دوستام بهم گفت میشه از اینترنت درامد کسب کرد.منم رفتم adslخریدم.ولی هنوز که هنوزه یه هزاری درامد نداشتم.
ویرایش توسط کامران غلامی : August 8th, 2018 در ساعت 23:08
سلام
آره ،چرا نشه؟!
فقط من تا جایی که متوجه شدم شما دنبال یه کار ساده و پرسود هستید !چون دقیقا ذکر کردید 2.500.000 در ماه !یعنی خارج از نت این درآمد رو داری؟!
شما اگه سر رشته خوبی داشته باشید اول برنامه ریزی کنید و بعد شروع کنید .
موفق باشید.
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
راههای در امد از اینترنت چیست؟
راه درامد اسنپ چیه ؟!
مگه از اینترنت نیست ؟!
درامد از اینترنت به این انجمن به تنهایی ختم نمیشه
ایده اتون ناب باشه خوب می تونید پولر در بیارین.
الانم دو مورد هست
مردم دارن یاد میگیرن برن سمت 0 و 1
و دومین مورد بازار الان خرابه :دی هیچکاری نکن و همین الان لاگ اوت کن
و از پسندازی که داری شروع کن به خوردن که کمتر ضرر می کنی.
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
بزرگوار چرا هر 3 ماه میاید یه تاپیک با یه محتوا میزنید ؟
برای تعغییر و دست یافتن به اهدافتون از همین امشب شروع کنید نه 3 ماه بعد بیاید بگید چجوری؟
+
بنظرتون کسی راه حل و ایدش رو داشته باشه میاد به شما بگه که هم رقیب درست کنه هم خودشو بزنه زمین ؟
هر وب سایتی بزنید به سود میرسه حالا با هر عنوانی اما یه مبلغی بذارید برای تبلیغات
به انجمن و اینها دل نبندید که ......
ممکنه یکسال طول بکشه ممکنه چندسال که به درامد مدنظر برسید
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)