-
August 3rd, 2018, 21:56
مشکل در اتصال به سرور مجازی
سلام
هنگام اتصال به سرور با puttyخطای زیر و که در تصویر هست میده.به مدیر سرور هم اطلاع دادم.میگه سرور و ریست کردم و دیگه کاری ازم برنمیاد.آخه مگه میشه.من که به هیچی دسترسی ندارم حتی پنل سرور هم ندارم.پس باید چیکار کرد.احتمال داره آی پی سرور بلاک شده باشه.؟
البته بار اول نیست که اینجور میشه طی این یکی دوسال چند بار همینجور شد و دوباره با اطلاع داددن به مدیر سرور درست شد.اما الان 3 روزه که درست نشده
Untitled.png
ویرایش توسط tavarish60 : August 3rd, 2018 در ساعت 21:59
-
-
August 3rd, 2018 21:56
# ADS
-
August 3rd, 2018, 22:00
پاسخ : مشکل در اتصال به سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
tavarish60
سلام
هنگام اتصال به سرور با puttyخطای زیر و که در تصویر هست میده.به مدیر سرور هم اطلاع دادم.میگه سرور و ریست کردم و دیگه کاری ازم برنمیاد.آخه مگه میشه.من که به هیچی دسترسی ندارم حتی پنل سرور هم ندارم.پس باید چیکار کرد.احتمال داره آی پی سرور بلاک شده باشه.؟
البته بار اول نیست که اینجور میشه طی این یکی دوسال چند بار همینجور شد و دوباره با اطلاع داددن به مدیر سرور درست شد.اما الان 3 روزه که درست نشده
Untitled.png
درصورتی که دسترسی به سرور ندارید وظیفه مدیر سرور ارائه پنل و یا ریلود سرور تا زمان حل مشکل است نه فقط ریبوت سرور!
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
August 3rd, 2018, 22:23
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در اتصال به سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
tavarish60
سلام
Untitled.png
درود
از اینترنت های دیگه بررسی کنید و مواردی مثل فایروال سرور رو بررسی کنید و اگر دسترسی به کل فطعه از سرویس دهنده بخواید براتون انجام بده
-