-
August 19th, 2010, 11:59
عضو جدید
آموزش کار با مدیریت whcms
با سلام و خسته نباشید و درود فراوان
این تاپیک رو ایجاد کردم ولی ک نکنم مرتبط باشه با موضوع اصلی ولی رابطه ای نه چندان نزدیک خواهد داشت
دوستان اطلاعاتشون بالا باشه میدونند که وی اچ ام سی اس یه سیستم مدیریت میزبانی وب هست و سایت هایی که برای فروش و پشیتبانی این سیستم رو نصب می کنند
من از عزیزان خواهشمندم اگه کسی کار با کنترل پنل ادمینی این سیستم رو یاد داره و در یک اقدام خیر خواهانه و خدا پسند در این تاپیک آموزش کار با بخش های این سسیستم که مدیریتیش منظورمه رو بزاره اینجا
و اگر فایل های اموزشی تصویری و ویدئویی بود هم قرار بدن یا اگر به این چند صورت نشد
ویرایش توسط mahdi20 : December 28th, 2014 در ساعت 20:24
-
تعداد تشکر ها از mahdi20 به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2010 11:59
# ADS
-
August 19th, 2010, 12:05
پاسخ : آموزش کار با مدیریت whcms
WHMCS Documentation
whmcs !!! cpanel ?!!!
* خانه
* انجمن
* کنترل پنل ها
* سی پنل CPanel
* آموزش کار با مدیریت whcms
-
-
August 19th, 2010, 15:07
عضو جدید
سی پنل که درست نبود
اما ادمینش فارسی نیست انگلیش هست تازه ماهانه 14500 هم لایسنس باید بخری
-
-
August 19th, 2010, 15:17
عضو جدید
پیش فرض پاسخ : آموزش کار با مدیریت whcms
سی پنل که درست نبود
اما ادمینش فارسی نیست انگلیش هست تازه ماهانه 14500 هم لایسنس باید بخری
---------------------------------------------------------------------------------------------
عزیز تا وقتی کرک شده و نال شدش باشه عمرن من ماهی 14500 بدم بابایتش اونم ادمینی انگلیسی!اگه فارسی بود ادیمینیش یه چیزی
-
-
August 19th, 2010, 15:18
عضو جدید
بله خودم دارم با قالب فارسی و لایو زیلا آماده به نصب اما ادمینش که فارسی نیست پس مفت هم گرونه
-
-
August 19th, 2010, 15:32
عضو دائم
یک سوال !
شما که نمی تونید با بخش مدیریت whmcs مورد دارید ... چطور قرار هست سرورتون رو مدیریت کنید ؟ با دیتاسنتر مکاتبه کنید ؟ و ....
whmcs قیمتش خیلی هم مناسب و معقول هست ، بهتره به جای عیب گذاری روی برنامه ها سواد خودمون رو بیشتر کنیم . نظر شما چیه ؟
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2010, 17:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tukanet
یک سوال !
شما که نمی تونید با بخش مدیریت whmcs مورد دارید ... چطور قرار هست سرورتون رو مدیریت کنید ؟ با دیتاسنتر مکاتبه کنید ؟ و ....
whmcs قیمتش خیلی هم مناسب و معقول هست ، بهتره به جای عیب گذاری روی برنامه ها سواد خودمون رو بیشتر کنیم . نظر شما چیه ؟
بنده نمیگم که عیبی داره اما ادمینش فارسی نیست و در پاسخ دوست عزیزمون اشاره کردم عزیز
-
-
August 19th, 2010, 17:20
عضو انجمن
عزیز تا وقتی کرک شده و نال شدش باشه عمرن من ماهی 14500 بدم بابایتش اونم ادمینی انگلیسی!اگه فارسی بود ادیمینیش یه چیزی
اگر اطلاعات مشتری هات واست مهم بود user/pass که مشتری ها تیکت میکنن یا user/pass روت سرور میخواستی توش بزنی ماهی 200 تومان هم میدادی بابتش !! اما...
-
تعداد تشکر ها از ShahreServer به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2010, 17:26
عضو جدید
مهمترین بحث همین امنیت فوق العاده زیادش هست که اما متاسفانه ایران در تحریم هست و یوزر های ایرانی هم اگر بخوان ازش استفاده کنن یا باید به قول دوستمون برن کرک شده و رایگان رو استفاده کنن و کپی رایت رو نقص کنن و یا باید برن ماهانه از 14500 بدن و با ادمین انگلیسی کار کنن صداشون هم در نیاد
-
تعداد تشکر ها از rozdata به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2010, 18:37
عضو انجمن
به نظر من که از این کامل تر روی وب نیست و بهترین اسکریپت برای سایت های هاست و دایمن هست.اگر یک آموزش کامل فارسی هم واسش ایجاد بشه هاستینگ های خورده پا هم که نمایندگی دارند می تونند خوب ازش استفاده کنند.
-
تعداد تشکر ها ازkingoftehran به دلیل پست مفید