صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: جذب چند نویسنده برای مجله خبری و تفریحی

عضو انجمن taranoome آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    308 پست

پیش فرض جذب چند نویسنده برای مجله خبری و تفریحی

جذب چند نویسنده برای مجله خبری و تفریحی
    سلام و خسته نباشید
    نیازمندچند نویسنده هستم که مطالب را از وب سایت های دیگر کپی کند
    آشنایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس
    عنوان و محتوای مطلب نباید کاملا کپی باشد
    آپلود تصویر و زدن واترمارک + پر کردن افزونه سئو چراغ سبز
    بقیه متون همه کپی با کمی تغییر
    5 تا برچسب
    آپدیت سایت منظم باشد (در ساعت مشخص از هر روز)
    برای بخش خبر - فرهنگ و هنر - مد - تکنولوژی - ورزشی و مذهبی

قیمت ها رو تلگرام بفرمایید که هر مطلب رو چند ارسال میکنید.
    ای دی ما : @iranservice_net
    با تشکر

ویرایش توسط taranoome : July 7th, 2018 در ساعت 17:19

2. # ADS

عضو انجمن clickchat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    188 پست

پیش فرض پاسخ : جذب چند نویسنده برای مجله خبری و تفریحی

نقل قول نوشته اصلی توسط taranoome نمایش پست ها
    جذب چند نویسنده برای مجله خبری و تفریحی
    سلام و خسته نباشید
    نیازمندچند نویسنده هستم که مطالب را از وب سایت های دیگر کپی کند
    آشنایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس
    عنوان و محتوای مطلب نباید کاملا کپی باشد
    آپلود تصویر و زدن واترمارک + پر کردن افزونه سئو چراغ سبز
    بقیه متون همه کپی با کمی تغییر
    5 تا برچسب
    آپدیت سایت منظم باشد (در ساعت مشخص از هر روز)
    برای بخش خبر - فرهنگ و هنر - مد - تکنولوژی - ورزشی و مذهبی

قیمت ها رو تلگرام بفرمایید که هر مطلب رو چند ارسال میکنید.
    ای دی ما : @iranservice_net
    با تشکر

سلام نیازمند هستید؟
    گروه نرم افزاری آمل هاست
    شماره تماس : 01143267655

https://t.me/Cronercenter

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

سلام
    کار درستی نیست که از زحمت دیگران د-زدی کنید! کپی کردن از مطالب دیگران دقیقا هم تراز د-زدی هست. سعی کنید خودتون تلاش کنید و محتوا تولید کنید.

عضو انجمن hack2hacker آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,413
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    464 پست

telegram : @mehrdadghadami

تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    308 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iambingoo نمایش پست ها
    سلام
    کار درستی نیست که از زحمت دیگران د-زدی کنید! کپی کردن از مطالب دیگران دقیقا هم تراز د-زدی هست. سعی کنید خودتون تلاش کنید و محتوا تولید کنید.
    لازم نمیبینم چزی رو به شما توضیح بدم دوست عزیز موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط clickchat نمایش پست ها
    سلام نیازمند هستید؟
    id تلگرامتون مشکل داره

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    11 پست

لازم نمیبینم چزی رو به شما توضیح بدم دوست عزیز موفق باشید

ایشان از شما توضیح نخواسته است. فقط محترمانه نوشته اند آدم باش.
    کسی که زحمت دیگران، کپی می کند یا ***ه یا مرده خور.
    سایت هایی که مطالب دستِ اول می نویسند یا خودشان تخصص دارند یا بابت آن هزینه کرده اند. این هزینه می تواند از 10 هزار تومان تا صدها هزار تومان باشد؛ آن وقت شما و امثال شما و همه افرادی که اینجا id می نویسند از زحمات این افراد ***ی می کنید. با پُر رویی تمام هم می نویسی لازم به توضیح نمی بینی!
    در مورد چه توضیحی صحبت می کنید؟ مگر کارتان توضیح هم دارد؟ بارها شده است بابت ترجمه یک مقاله، 8 ساعت و حتی بیشتر زمان برای ترجمه گذاشته ام، بارها صدها هزار تومان بابت ترجمه یک مقاله پرداخت کرده ام، و شما و امثال شما که توی همین انجمن پُر هستید، مثل آب خوردن کپی کنید و با پُر رویی بنویسید لازم به توضیح نمی بینید.

تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    308 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hrkh نمایش پست ها
    ایشان از شما توضیح نخواسته است. فقط محترمانه نوشته اند آدم باش.
    کسی که زحمت دیگران، کپی می کند یا ***ه یا مرده خور.
    سایت هایی که مطالب دستِ اول می نویسند یا خودشان تخصص دارند یا بابت آن هزینه کرده اند. این هزینه می تواند از 10 هزار تومان تا صدها هزار تومان باشد؛ آن وقت شما و امثال شما و همه افرادی که اینجا id می نویسند از زحمات این افراد ***ی می کنید. با پُر رویی تمام هم می نویسی لازم به توضیح نمی بینی!
    در مورد چه توضیحی صحبت می کنید؟ مگر کارتان توضیح هم دارد؟ بارها شده است بابت ترجمه یک مقاله، 8 ساعت و حتی بیشتر زمان برای ترجمه گذاشته ام، بارها صدها هزار تومان بابت ترجمه یک مقاله پرداخت کرده ام، و شما و امثال شما که توی همین انجمن پُر هستید، مثل آب خوردن کپی کنید و با پُر رویی بنویسید لازم به توضیح نمی بینید.
    در جواب شما باید بگم که شمایی که ترجمه میکنید کارتون ***یه و دارید از مقاله دیگران کپی میکنید
    حتی ویندوزی که استفاده میکنید هم دارید ***ی میکنید چون نسخه اورجینال نیست
    پس شما پدر بزرگ ***ی هستید تا من
    شما سایت های بزرگ هم نگاه کنید همشون دارند کپی میزنند با ذکر منبع و شاید تعداد بسیار کمی مقاله اختصاصی خودشون باشه
    سایت های خبری هم دارند کپی میزنند و میزنند به نقل از فلان سایت خبری
    و هزاران سایت مشابه
    هر وقت شما نرم افزار های سیستمت رو کلا اورجینال کردی بیا اینجا جا نماز اب بکش و بگو من *** نیستم

- - - Updated - - -

و در آخر برای مقاله اختصاصی اطمینان داشته باش اینجا دنبال اینجا دنبال نویسنده مطلب اختصاصی نیست و همه کپی کار هستند زمانی یک مطلب اختصاصی میشه که شما مطلب پزشکی بخاهید و یک پزشک نویسنده سایت شما باشه و مطلب اختصاصی برای سایت بنویسه و برای الباقی موضوعات هم باید متخصص خودش بیاد در موردش مطلب بنویسه و هنوز درک درستی از مطلب اختصاصی ندارید لطفا صحبت نکنید و اظهار نظر هم نکنید
    من نمیدونم مطلب ترجمه شده کی شده اختصاصی
    ویرایش توسط taranoome : July 28th, 2018 در ساعت 13:21

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    11 پست

در جواب شما باید بگم که شمایی که ترجمه میکنید کارتون ***یه و دارید از مقاله دیگران کپی میکنید
    حتی ویندوزی که استفاده میکنید هم دارید ***ی میکنید چون نسخه اورجینال نیست
    پس شما پدر بزرگ ***ی هستید تا من
    شما سایت های بزرگ هم نگاه کنید همشون دارند کپی میزنند با ذکر منبع و شاید تعداد بسیار کمی مقاله اختصاصی خودشون باشه
    سایت های خبری هم دارند کپی میزنند و میزنند به نقل از فلان سایت خبری
    و هزاران سایت مشابه
    هر وقت شما نرم افزار های سیستمت رو کلا اورجینال کردی بیا اینجا جا نماز اب بکش و بگو من *** نیستم

- - - updated - - -

و در آخر برای مقاله اختصاصی اطمینان داشته باش اینجا دنبال اینجا دنبال نویسنده مطلب اختصاصی نیست و همه کپی کار هستند زمانی یک مطلب اختصاصی میشه که شما مطلب پزشکی بخاهید و یک پزشک نویسنده سایت شما باشه و مطلب اختصاصی برای سایت بنویسه و برای الباقی موضوعات هم باید متخصص خودش بیاد در موردش مطلب بنویسه و هنوز درک درستی از مطلب اختصاصی ندارید لطفا صحبت نکنید و اظهار نظر هم نکنید
    من نمیدونم مطلب ترجمه شده کی شده اختصاصی
    1) شما مگر از اصل یا کپی بودن ویندوز من یا سایر مردم خبر دارید؟ با چه سندی اظهارنظر می کنید؟
    2) اینکه دیگران کپی می کنند، دلیل بر درستی و توجیه اینکار و تداوم آن نیست.
    3) من و بسیاری از وبمسترهایی که شخصاً می شناسم، مطالبی را که در تخصص مان هست را خودمان می نویسیم یا متخصصان مرتبطی داریم که زحمت نگارش را متحمل می شوند. من دوست نویسنده ای دارم که کتاب های تالیفی و مقالات isi در زمینه معماری دارد و مقالات تخصصی معماری در سایت را ایشان منتشر می کند. نویسنده ای دارم که استاد دانشگاه است و ایشان هم مقالات isi در زمینه کامپیوتر دارد. در موضوعات دیگر هم نویسندگان خاصش را داریم. یکسری مطالب را نیز ترجمه می کنیم. معنی ترجمه اختصاصی نمی دانید چیست؟ این است که اگر یک متن را همزمان به 1000 نفر بدهید، همه به یک مفهوم اشاره می کنند اما همه از کلمات و افعال یکسان استفاده نمی کنند. این می شود ترجمه اختصاصی یک سایت. از طرفی دیگر ترجمه کردن یک متن خارجی با کپی کردن متفاوت است؛ واقعاً نمی توانید این را درک کنید یا نمی خواهید؟ آن وقت من و امثال من، بیاییم یک پست تالیفی بنویسیم، بیاییم ساعت ها صرف ترجمه کنیم، بیاییم ده ها و صدها هزار تومان بابت هر پست پول بدهیم، شما با سه تا کلیک آنها را کپی کنید. به اینکار می گویند مال حرام خوردن.

***های بسیاری دستگیر شدند و پس از آزادی، مجدد به ***ی خود ادامه دادند. آدم شدن با نصیحت نیست، زوری هم نیست. فقط باید شخص خودش بخواهد. به خاطر همین بخند و روده بُر شو.
    فقط امیدوارم قبل از افزایش نسل تان، دست از ***ی بردارید و آدم شوید تا حلال زاده هایی به دنیا اضافه شوند.
    ویرایش توسط hrkh : July 28th, 2018 در ساعت 16:23

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hrkh نمایش پست ها
    1) شما مگر از اصل یا کپی بودن ویندوز من یا سایر مردم خبر دارید؟ با چه سندی اظهارنظر می کنید؟
    2) اینکه دیگران کپی می کنند، دلیل بر درستی و توجیه اینکار و تداوم آن نیست.
    3) من و بسیاری از وبمسترهایی که شخصاً می شناسم، مطالبی را که در تخصص مان هست را خودمان می نویسیم یا متخصصان مرتبطی داریم که زحمت نگارش را متحمل می شوند. من دوست نویسنده ای دارم که کتاب های تالیفی و مقالات isi در زمینه معماری دارد و مقالات تخصصی معماری در سایت را ایشان منتشر می کند. نویسنده ای دارم که استاد دانشگاه است و ایشان هم مقالات isi در زمینه کامپیوتر دارد. در موضوعات دیگر هم نویسندگان خاصش را داریم. یکسری مطالب را نیز ترجمه می کنیم. معنی ترجمه اختصاصی نمی دانید چیست؟ این است که اگر یک متن را همزمان به 1000 نفر بدهید، همه به یک مفهوم اشاره می کنند اما همه از کلمات و افعال یکسان استفاده نمی کنند. این می شود ترجمه اختصاصی یک سایت. از طرفی دیگر ترجمه کردن یک متن خارجی با کپی کردن متفاوت است؛ واقعاً نمی توانید این را درک کنید یا نمی خواهید؟ آن وقت من و امثال من، بیاییم یک پست تالیفی بنویسیم، بیاییم ساعت ها صرف ترجمه کنیم، بیاییم ده ها و صدها هزار تومان بابت هر پست پول بدهیم، شما با سه تا کلیک آنها را کپی کنید. به اینکار می گویند مال حرام خوردن.

***های بسیاری دستگیر شدند و پس از آزادی، مجدد به ***ی خود ادامه دادند. آدم شدن با نصیحت نیست، زوری هم نیست. فقط باید شخص خودش بخواهد. به خاطر همین بخند و روده بُر شو.
    فقط امیدوارم قبل از افزایش نسل تان، دست از ***ی بردارید و آدم شوید تا حلال زاده هایی به دنیا اضافه شوند.
    اینجا ایرانه و کپی رایت براش مهم نیست
    در مورد کتاب و ای اس ای هم که تر دادی همشون کپیه ود ز دی دو سه تومن می گیرین بعدم معلوم نیست بفرستین نفرستین میگین داوری نشد رد شد پولم بای بای تفاوت شما با این یوزر اینه این رقم کم میخوره ولی شما گنده و الان نگرانید از سفرتون کم شه !
    برای اون استادم متاسفم که سوادش در اون حده که میاد دز دی البته بیشتر کسایی که کتاباو..میزنن دانشجوعن و خوبم بلدن بخورن
    در ضمن تا یادم نرفته جرمه امثال شما سنگین تره سرقت ادبی تالیف ادبی زدن جیب ملت و.... بعد این بنده خدا میخواد یه کپی پیست کنه دیگه این همه سایت فیدخوانو اسکریپتا چیه
    در اخر اینجا ایران است و کپی رایت مفهومی ندارد
    ویرایش توسط gdfire : July 28th, 2018 در ساعت 16:51

11. تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
    اینجا ایرانه و کپی رایت براش مهم نیست
    در مورد کتاب و ای اس ای هم که تر دادی همشون کپیه ود ز دی دو سه تومن می گیرین بعدم معلوم نیست بفرستین نفرستین میگین داوری نشد رد شد پولم بای بای تفاوت شما با این یوزر اینه این رقم کم میخوره ولی شما گنده و الان نگرانید از سفرتون کم شه !
    برای اون استادم متاسفم که سوادش در اون حده که میاد دز دی البته بیشتر کسایی که کتاباو..میزنن دانشجوعن و خوبم بلدن بخورن
    در ضمن تا یادم نرفته جرمه امثال شما سنگین تره سرقت ادبی تالیف ادبی زدن جیب ملت و.... بعد این بنده خدا میخواد یه کپی پیست کنه دیگه این همه ساید فیدخوانو اسکریپتا چیه
    در اخر اینجا ایران است و کپی رایت مفهومی ندارد
    قبل از اینکه صحبت کنید، طرف مقابل خودتان را بشناسید.
    من نویسنده برای سایت های مردم نیستم. مقاله و پایان نامه هم برای سایت های مردم نمی نویسم.
    مقالات چاپ شده مان هم متعلق به خودمان و به نام خودمان است نه برای دیگران.
    بنابراین بهتر است برای خودت متاسف باش که فرق فیدخوان و کپی پیست را هنوز نمی دانید. فیدخوان ها حداقل در آی فریم سایت اصلی را باز می کنند. فیدخوان ها اگر کل متن را کپی کنند و در سایت شان نمایش دهند، حداقل لینک های داخل متن، لینک به سایت اصلی می شوند. نه اینکه متنی که برای آن عرق ریخته و پول هزینه شده است را کپی کنید، نام خودتان را جایگزین سایت اصلی کنید و لینک های خودتان را قرار دهید.
    بنابراین مال مردم، ملت و... امثال شما می خورید که با استدلال ایران کپی رایت ندارد، اینجا ایران است هر غلطی انجام می دهید. پس اگر مال شخص خودتان دارد خورده می شود، اینجا ایران است، حرف نزن و اعتراض هم نکن.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)