-
عضو جدید
ثبت دامین دویا سه حرفی
سلام خسته نباشید دوستان برای ثبت دامین دو و یا سه حرفی چه مجوزاتی از چه جاهایی لازمه و باید از کجا شروع کنیم؟
و در یک مورد دیگر بنده یه دامینی رو انقضاش تموم شده بود هرچقدر زدم خرید نداد زدم تمدید از پنل و هزینه من تمدید شد ولی برای صاحب قبلی دامنه پیگیر شدم سایت گفت اقا نمیکردی به ما ربطی نداره به طرف گفتم گفت نمیکردی به من ربطی نداره اگر کسی میتونه در این مورد راهنماییم هم بکنه ممنون میشم
-
-
June 8th, 2018 17:21
# ADS
-
پاسخ : ثبت دامین دویا سه حرفی

نوشته اصلی توسط
sajed78
سلام خسته نباشید دوستان برای ثبت دامین دو و یا سه حرفی چه مجوزاتی از چه جاهایی لازمه و باید از کجا شروع کنیم؟
و در یک مورد دیگر بنده یه دامینی رو انقضاش تموم شده بود هرچقدر زدم خرید نداد زدم تمدید از پنل و هزینه من تمدید شد ولی برای صاحب قبلی دامنه پیگیر شدم سایت گفت اقا نمیکردی به ما ربطی نداره به طرف گفتم گفت نمیکردی به من ربطی نداره اگر کسی میتونه در این مورد راهنماییم هم بکنه ممنون میشم
دامنه ای که منقضی میشه و دوره انقضا اش هم تموم میشه ، دیگه از مالیکت شما خارج میشه و آزاد میشه و کس دیگه ای میتونه ثبت کنه .
گویا دامین مدنظر ، دامین ملی بوده که شما تونستید برای کس دیگه ای تمدید انجام بدید .
-
-
عضو جدید
بله درسته دامین های دوحرفی و سه حرفی رو چطور و چه کاری باید انجام بدم؟
-
-
عضو انجمن
سلام.
دامنههای دو حرفی که قابل ثبت برای اشخاص عادی نیستن. یک سری محدود دامنه دو حرفی داریم مثل http://kr.ir که تمامشون دولتی هستن.
دامنههای سه حرفی ملی هم چند ساله که همشون ثبت شدن و با قیمت بالا خرید و فروش میشن.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
جرفی بگردی توی گوگل3
کم کم زیر 500 نیس
-
-

نوشته اصلی توسط
iraniy
جرفی بگردی توی گوگل3
کم کم زیر 500 نیس
درب و داغوناش ۳۰-۴۰ تومن میزنن تو سر خودشون فروش نمیره ...
-
-
July 26th, 2018, 03:35
عضو جدید
برسی کنید اگر دامنه ازاد بود میتونید ثبتش کنید. مقررات خاصی نداره
-
-
July 26th, 2018, 18:49
عضو انجمن
عموما یک یا دو حرفی بین لمللی بصورت سالیانه توسط پرو وایدرها اجاره داده میشند
مثلا fb.com t.me و.... مثلا تلگرام سالی 15 هزار دلار بود هزینه اجاره و 50 هزار دلار هم قیمت اولیه
-
-
July 26th, 2018, 19:38
عضو انجمن
کمی مغز خلاق داشته باشی 3 حرفی خوب میتونی ثبت کنی
-
-
July 26th, 2018, 19:47
عضو انجمن
سلام سه حرفی های جالب و جذاب رو راحت میتونی با پسوند های جدید ثبت کنی !
-
تعداد تشکر ها از takmizbannet به دلیل پست مفید