-
July 21st, 2018, 01:49
عضو انجمن
سوال مهم در مورد مبین نت td-lte
درود خدمت عزیزان
خیلی خلاصه عرض کنم خدمت شما به دلیل فیبر نوری بودن خط و نیاز من به سرعت بالای دانلود و پینگ(مشاهده آنلاین ویدئوها) تصمیم به خرید مبین نت td-lte یکساله با مودم شد
مشکلی که هست اینه که بنده در سایت تست سرعت میگیرم برای مثال میاد 30تا39مگابیت میده دانلود رو در این حالت وقتی تست سرعت دانلود از دانلود منیجر گرفته میشه خب مسلما از سرورهای ایران باید حدال 4 و دیگه 3مگابایت رو بده برا دانلود و از سرور خارج حالا میگیم 1مگ اصلا ولی متاسفانه سرعت در داخل به زحمت به 1/2 تا 1/5 میرسه و خارج که افتضاح هست و نهایتا 700کیلوبایت
پشتیبانی هم هر چی میگیم میگه ما طبق اسپید تست شرایط نرماله کاری به سایت هایی که تست میکنی نداریم الان بنده موندم این چه تستی هست و چه نسبت سرعتی واقعا گیج کننده شده ممنون میشم از عزیزان کسی داره مبین نت و میتونه راهنمایی کنه بنده رو چون دو هفته هست خریدم ولی به شدت اذیت میکنه این کندی سرعت و تصمیم به عودت و جمع آوری گرفتم طرحی با کل هزینه ها نزدیک 600تومن هزینه کردیم ولی متاسفانه اصلا راضی کننده نیست
-
-
July 21st, 2018 01:49
# ADS
-
July 21st, 2018, 03:19
پاسخ : سوال مهم در مورد مبین نت td-lte
بنده هم مبین نت دارم و این مشکلی که شما گفتید هست
اسپید تست میزنه 20 یا 30 مگ
سرعت دانلود خیلی توپ باشه میاد رو1 یا نهایت 2
پشتیبانی هم کلا زیر بار این حرف نمیره میگه طبق اسپید تست تا 40 هم میرسه
حالا شما 40تا عکس و سند بیار بگو سرعت دانلود اینقدره مگه قبول میکنه:|
-
تعداد تشکر ها از Unknowv2 به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2018, 09:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
درود خدمت عزیزان
خیلی خلاصه عرض کنم خدمت شما به دلیل فیبر نوری بودن خط و نیاز من به سرعت بالای دانلود و پینگ(مشاهده آنلاین ویدئوها) تصمیم به خرید مبین نت td-lte یکساله با مودم شد
مشکلی که هست اینه که بنده در سایت تست سرعت میگیرم برای مثال میاد 30تا39مگابیت میده دانلود رو در این حالت وقتی تست سرعت دانلود از دانلود منیجر گرفته میشه خب مسلما از سرورهای ایران باید حدال 4 و دیگه 3مگابایت رو بده برا دانلود و از سرور خارج حالا میگیم 1مگ اصلا ولی متاسفانه سرعت در داخل به زحمت به 1/2 تا 1/5 میرسه و خارج که افتضاح هست و نهایتا 700کیلوبایت
پشتیبانی هم هر چی میگیم میگه ما طبق اسپید تست شرایط نرماله کاری به سایت هایی که تست میکنی نداریم الان بنده موندم این چه تستی هست و چه نسبت سرعتی واقعا گیج کننده شده ممنون میشم از عزیزان کسی داره مبین نت و میتونه راهنمایی کنه بنده رو چون دو هفته هست خریدم ولی به شدت اذیت میکنه این کندی سرعت و تصمیم به عودت و جمع آوری گرفتم طرحی با کل هزینه ها نزدیک 600تومن هزینه کردیم ولی متاسفانه اصلا راضی کننده نیست
قدرت سیگنال و ... خیلی موارد تاثیر گذار هست
بهتر هست شما به جای این مقدار هزینه اینترنت ftth که تا 500مگابیت سرعت به شما میده میگرفتید یا حداقل اینترنت وایرلس
-
تعداد تشکر ها ازNetworkFA به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2018, 13:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Unknowv2
بنده هم مبین نت دارم و این مشکلی که شما گفتید هست
اسپید تست میزنه 20 یا 30 مگ
سرعت دانلود خیلی توپ باشه میاد رو1 یا نهایت 2
پشتیبانی هم کلا زیر بار این حرف نمیره میگه طبق اسپید تست تا 40 هم میرسه
حالا شما 40تا عکس و سند بیار بگو سرعت دانلود اینقدره مگه قبول میکنه:|
واقعا
شدیدا پشیمونم و 100% عودت میدم اصلا راضی نیستم

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
قدرت سیگنال و ... خیلی موارد تاثیر گذار هست
بهتر هست شما به جای این مقدار هزینه اینترنت ftth که تا 500مگابیت سرعت به شما میده میگرفتید یا حداقل اینترنت وایرلس
وایرلس رو بررسی کردن و پوشش نمیداد آنتن رو حالا یه شرکت دیگه هست نزدیک تر هست باید اینم بپرسم ببینم چطوره
فعلا که این مبین نت تلخ ترین موردی بوده که تجربه کردم در این زمینه
-
-
July 21st, 2018, 13:39
عضو انجمن
برای من در جایی که عملا آنتنی ندارم سرعت دانلود مبین نت حدود 2 مگابایت ( بین 1.5 تا 2.8) هست.
شماها کجایید راضی نیستید؟
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
-
تعداد تشکر ها از mohebali به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2018, 13:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohebali
برای من در جایی که عملا آنتنی ندارم سرعت دانلود مبین نت حدود 2 مگابایت ( بین 1.5 تا 2.8) هست.
شماها کجایید راضی نیستید؟
بنده مهرشهر کرجم پوشش میده آنتن هم دو یا 3تا پر میکنه ولی واقعا نمیدونم چرا اینقدر کیفیت دانلود پایینه با وجود تست از سرعت میگیرم
شاید برمیگرده به شیر بسیار بالاتر از حد معمول
-
-
July 21st, 2018, 14:51
عضو انجمن
سلام.
تو ال تی ای مبیننت فقطو فقط بحث سیگناله. شما سیگنالت اگه خوب باشه سرعت هم میگیری. اگر خوب نباشه (99.99% نیست چون تجهیزاتشون واقعا تخمیه ! از تجهیزات هوآوی استفاده میکنن واسه دکلاشون، و اره دیگه..) سرعتتون میاد پایین.
اسپیدتست با سرور غیر مبیننت بگیرید سرعت واقعیتون رو میگه. proof.ovh.net معیار بهتریه.
دانلودتون اگه بالای 1 1.5 هست اوکیه بنظرم سیگنالتون. ولی اگه پایینتره و بزودی قصد جابجایی ندارید، کنسل کنید. پولتون رو تمام و کمال عودت میدن بهتون.
مودمتون رو هم اول جابجا کنید. حتی یک لایه شیشه پنجره باعث افت سیگنالتون هست. اگر بالکن دارید بزارید بالکن. اگر ندارید بزارید بیرون پنجره و یجورایی محفوظش کنید.
برای ما پشت پنجره سیگنالمون 5.5 بود (400کیلوبایت میداد تقریبا). مودمو روکش کشیدم که آب نخوره، گذاشتمش بیرون، الان سیگنال 13 هست و سرعت 2.5 مگ بهم میده. مشکلی هم از نظر نوسان و قطعی ندارم
منطقه ما نه رایتل انتن میده نه ایرانسل نه همراه. (2جی هم وصل نمیشن.). مخابرات هم دیدیم به دردسرش نمیرزه دیگه مبیننت گرفتیم ولی خب راضی هستم.
امیدوارم مشکل شمام رفع شه
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2018, 15:35
عضو انجمن
من مبین نت دارم
سرعتش خوبه و تقریبا راضیم .
سرویس adsl 16 مگ مخابارت هم گرفتم اما اصلا به سرعت مبین نت نرسید
مبین کیفیت سیگنال خیلی مهمه
مودم یکم بچرخونی کیفیت سیگنالش میاد پایین . باید تنظیمش کنید . یه اپلیکش خودشون دادن برای بررسی کیفیت سگنال .
مودم در چند جای مختلف و چند زاویه مختلف بزارید تا به کیفت مورد نظر برسید
-
تعداد تشکر ها از k-pax به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2018, 15:38
-
تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2018, 16:13
درود.
وارد پنل مودم بشید و مقدار sinr رو پیدا کنید. این مقدار باید بالای 10 باشد در صورتی که کمتر باشد به سرعت مطلوب نخواهید رسید. مودم را جابهجا کنید تا به مقدار گفتهشده دست پیدا کنید.
-
تعداد تشکر ها از Peugeot به دلیل پست مفید