-
July 11th, 2018, 16:44
عضو انجمن
درخواست مشاوره برای خرید مودم
سلام
دوستان مودم فعلی من نه سال هست کار میکنه و مدتی هست قطع و وصل زیادی داره (مارک لینک سیس) و برای همین میخوام عوضش کنم
تو دیجی کالا هر مدلی را نگاه میکنم یک عده ناراضی هستن و کمی سردرگم شدم و خواهش میکنم راهنمایی کنید تا پشیمان نشم
ضمنا بودجه ای که در نظر گرفتم 300 تومان هست
دوستانی که مودم های همراه شرکت هایی مانند ایرانسل و شاتل و همراه اول هم دارند اگر امکان داره راهنمایی کنند چون برای زمان مسافرت یا خارج دفتر و زمانهای قطعی برق که زیاد هم شده ؛ تصمیم دارم مودم همراه هم تهیه کنم
برای این دومی اصلا قیمت برام مهم نیست و کیفیت مودم و شرکت ارائه کننده خدماتش برام مهم هست
منتظر راهنمایی دوستان هستم چون میخوام همین امروز آنلاین خریداری کنم
سپاس از همگی اساتید
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
July 11th, 2018 16:44
# ADS
-
July 11th, 2018, 16:49
عضو انجمن
پاسخ : درخواست مشاوره برای خرید مودم
سلام
عزیز مودم چی
adsl ?
Tdd ?
Fdd ?
برای ftth ?
-
-
July 11th, 2018, 16:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ITarashe
سلام
عزیز مودم چی
adsl ?
Tdd ?
Fdd ?
برای ftth ?
روتر adsl و همراه هم 4g
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
July 11th, 2018, 16:59

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
دوستان مودم فعلی من نه سال هست کار میکنه و مدتی هست قطع و وصل زیادی داره (مارک لینک سیس) و برای همین میخوام عوضش کنم
تو دیجی کالا هر مدلی را نگاه میکنم یک عده ناراضی هستن و کمی سردرگم شدم و خواهش میکنم راهنمایی کنید تا پشیمان نشم
دوستانی که مودم های همراه شرکت هایی مانند ایرانسل و شاتل و همراه اول هم دارند اگر امکان داره راهنمایی کنند چون برای زمان مسافرت یا خارج دفتر و زمانهای قطعی برق که زیاد هم شده ؛ تصمیم دارم مودم همراه هم تهیه کنم
برای این دومی اصلا قیمت برام مهم نیست و کیفیت مودم و شرکت ارائه کننده خدماتش برام مهم هست
سپاس از همگی اساتید
عزیز این قطع و وصلی ای که میفرمایید به چه شکل هست ؟ لینک و اینها اگر میپره دست به گیرنده نزن اشکال از فرستنده هست و وضع نت کلا داغونه ( اگر از سیم کشی و نویز گیر اطمینان داری )
مودم همراه هم نخر پشیمان خواهی شد به دلیل اینکه آنتن دهی خوبی نداره . اگر هم میخوای اینکارو بکنی یه گوشی بگیر که 4g باشه و از اون به عنوان مودم استفاده کن
مودم adsl هم دی لینک و تی پی لینک خوب بود ( چندین ساله نخریدم نمیدونم جدیدا هم خوب هست یا نه )
-
-
July 11th, 2018, 17:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز این قطع و وصلی ای که میفرمایید به چه شکل هست ؟ لینک و اینها اگر میپره دست به گیرنده نزن اشکال از فرستنده هست و وضع نت کلا داغونه ( اگر از سیم کشی و نویز گیر اطمینان داری )
مودم همراه هم نخر پشیمان خواهی شد به دلیل اینکه آنتن دهی خوبی نداره . اگر هم میخوای اینکارو بکنی یه گوشی بگیر که 4g باشه و از اون به عنوان مودم استفاده کن
مودم adsl هم دی لینک و تی پی لینک خوب بود ( چندین ساله نخریدم نمیدونم جدیدا هم خوب هست یا نه )
هم تو دفتر هم خانه خط adsl جدا و مستقل هستش و نویزگیر نیاز نیست
تو دفتر مشکلی ندارم اما تو منزل کلا خط قطع میشه و 1 دقیقه طول میکشه وصل بشه و دو سه دقیقه هم اتصال مجدد اینترنت زمان میبره
به خاطر این مشکل هم خط هم کل سیم کشی را عوض کردم درست نشد تنها مودم را مانده که عوض کنم
-
-
July 11th, 2018, 17:08
عضو انجمن
مودم خوب برای ADSL2+ که مشخصا توی ایران D-Link از ارزون قیمت های خوبه .
اگه میخوای هزینه کنی Cisco یا همون LinkSYS عالیه
برای 4G هم بستگی که اپراتورت داره
من کلا تجهیزات Huawei رو بد ندیدم
-
-
July 11th, 2018, 17:12

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
سپاس از همگی اساتید
سلام
مودم های لینک سیس بی نهایت خر کار هستین (فروشنده تجهیزات شبکه هستم اینو میگم )
مشکل از مودمتون نیست.
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
July 11th, 2018, 17:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ITarashe
مودم خوب برای ADSL2+ که مشخصا توی ایران D-Link از ارزون قیمت های خوبه .
اگه میخوای هزینه کنی Cisco یا همون LinkSYS عالیه
برای 4G هم بستگی که اپراتورت داره
من کلا تجهیزات Huawei رو بد ندیدم
لینک سیس دو تا حدود سال 88 از شرکت isp خودم یعنی همارا خریدم ، اون زمان هر کدام را 88 هزار خریدم الان ارزاننترین مودم این مارک 800 هزار تومان هست
برادرم این مدل را دو ساله خریده به نظرم کیفیتش بهتر از مودم خودم هست
https://www.digikala.com/Product/DKP...9%84-DSL-2740U
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
downloaddl
سلام
مودم های لینک سیس بی نهایت خر کار هستین (فروشنده تجهیزات شبکه هستم اینو میگم )
مشکل از مودمتون نیست.
نزدیک ده ساله گار میکنه
هم شاتل هم همارا مشکل دارند ، سیم کشی را هم عوض کردم ولی فرقی نکرده تنها مودم مانده
- - - Updated - - -
دوستان به نظرتون این مدل چطوره ؟
https://www.digikala.com/Product/DKP.../tab-comments/
ارزش خریدن داره؟
-
-
July 11th, 2018, 17:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
سپاس از همگی اساتید
سلام
همشهری عزیز
اگر همین الان هم از همارا سیستم استفاده میکنید ، مشکل از مودم شما نیست از شرکت هست که طی چند روز اخیر قطعی زیاد داشتند
در صورتی که قصد خرید مودم همراه هم داشتید مودم 4.5g ایرانسل مدل FD-M60 رو پیشنهاد میکنم .
منبع تغذیه باطری هم دارد و شما میتونید با یکبار شارژ 1 روز ازش استفاده کنید.
لینک اطلاعات مودم ایرانسل: https://irancell.ir/portal/home/?338568/FD-M60
ویرایش توسط payamkutah : July 11th, 2018 در ساعت 17:37
-
تعداد تشکر ها ازpayamkutah به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2018, 21:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
همشهری عزیز
اگر همین الان هم از همارا سیستم استفاده میکنید ، مشکل از مودم شما نیست از شرکت هست که طی چند روز اخیر قطعی زیاد داشتند
در صورتی که قصد خرید
مودم همراه هم داشتید مودم 4.5g ایرانسل مدل FD-M60 رو پیشنهاد میکنم .
منبع تغذیه باطری هم دارد و شما میتونید با یکبار شارژ 1 روز ازش استفاده کنید.
لینک اطلاعات مودم ایرانسل:
https://irancell.ir/portal/home/?338568/FD-M60
سلام
شش ماه انتقال دادم شاتل ولی دو ماهی هست دوباره از همارا سرویس تهیه کردم
برای مودم همرا اگر استفاده کردید و مورد تایید هست همین را سفارش میدم
راستی همشهری شماره تبریز شما دیگه جوابگو نیستید ؟
ویرایش توسط iraniam2000 : July 11th, 2018 در ساعت 21:41
-