با سلام و احترام خدمت مدیران محترم
درخواست جدیدی دارم و خواهشم اینه که خوب مطالعه بشه و کامل پاسخ داده بشه
بنده دهقانی هستم مدیر میزبان هاستینگ _ سایت فعلا بالا نیست
میخوام سایت جدیدی راه اندازی کنم با برند جدید
برای شروع به این موارد نیاز دارم
1 - خرید 2 عدد سرور اختصاصی ایران - و خارج جهت ارائه نمایندگی هاست و vps
2 - مدیریت سرور به معنی واقعی از نصب و راه اندازی اولیه - نصب ماژول ها و .... تا پشتیبانی 24 ساعته بعدش که نمیخوام توی ماه مشکلی باشه اگه یوزری درخواست میده سریع پاسخ داده بشه و .... یعنی عضوی از پرتال ما باشه و خودش تیکت های مربوطه را ببینه و پاسخ بده و حل کنه حالا تو هر موردی که به سرور مربوطه مثلا فلان یوزر میگه من نیاز دارم یک ماژول ... روی سرور باشه یا بحث های امنیتی و مشکلات سرور و یوزر ها ....
نصب ماژول های مورد نیاز اتصال به whmcs فعال سازی و تضمین کارکرد سیستم مثلا اینکه پس از سفارش ماشین مجازی اتومات ساخته بشه و ...
همه سیستم عامل ها آماده نصب و .... کلا یه مدیر سرور کامل میخوام فعلا برای دو سرور
راه اندازی ارائه نمایندگی هاست در یکی از ماشین ها و ....
با Esxi راحت تر هستم
3 - یک نفر رو میخوام برای بحث پشتیبانی و فروش - میخوام سابقه داشته باشه تو زمینه فروش و بتونه ساعت های مشخص شده داخل سایت و آنلاین حضور داشته باشه و حتی توی بحث تامین محتوی و آموزش و قیمت گذاری محصولات کمک کنه
4 - برای طراحی سایت یک گروه خوب را نیاز دارم که کارش مطمئن باشه و تمام درخواست هام عملی بشه - طراحی سایت اصلی - پرتال پشتیبانی و ....
5 - برای طراحی لوگو و بنر هام هم نیازه یک نفر معرفی بشه
6 - نیاز به پنل ثبت دامنه هم ایرانی هم خارجی به صورت کاملا اتوماتیک و متصل به سایت اصلی whmcs - و قابلیت ارائه نمایندگی
دوستان لطفا به تفکیک توضیحات داده بشه اگه لازمه این شماره من هست واتس آپ در خدمتم 09199047951
در صورت لزوم رزومه کاری دریافت میشه و قرارداد بسته میشه
فعلا به صورت دور کاری استارت زده میشه اما انشالله برنامه دارم دفتر و مکان مشخصی هم بگیرم برای این زمینه و آینده خوبی پیش رو خواهد بود.
ممنون از راهنمایی و کمک شما عزیزان.
با تشکر - دهقانی