از یکی از سرویس دهندگان همین انجمن سرویسی تهیه شده. سرور مجازی دبیان با هارد ۱۲۸ ولی چیزی که تحویل گرفتیم هاردش ۵۰ هست.
به سرویس دهنده میگم هارد اضافه کنید، میگن با دبیان کار نکردیم.
بعد میگن در پنل مجازی ساز (kvm) افزوده شده ولی بنده با دستورهای fdisk و parted و lsblk که تست میکنم اصلا هارد جدیدی نشون نمیده و همون sda1 هست که ۵۰ گیگه.
حالا چند تا سوال دارم:
۱- افزودن هارد به سرور مجازی، چیزی هست که در حیطه اختیار مشتری باشه؟
۲- با چه دستوری میشه این هارد که ایشون مدعیش هستند رو به سیستم عامل اضافه کرد؟ یعنی دبیان تشخیصش بده.
۳- با این ادعا که بگن چون سرور مدیریت نشده تحویل دادند، به ایشون ربطی نداره افزودن هارد؟
ویرایش توسط Reza G : June 23rd, 2018 در ساعت 18:10دلیل: افزودن تصویر
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
از یکی از سرویس دهندگان همین انجمن سرویسی تهیه شده. سرور مجازی دبیان با هارد ۱۲۸ ولی چیزی که تحویل گرفتیم هاردش ۵۰ هست.
به سرویس دهنده میگم هارد اضافه کنید، میگن با دبیان کار نکردیم.
بعد میگن در پنل مجازی ساز (kvm) افزوده شده ولی بنده با دستورهای fdisk و parted و lsblk که تست میکنم اصلا هارد جدیدی نشون نمیده و همون sda1 هست که ۵۰ گیگه.
حالا چند تا سوال دارم:
۱- افزودن هارد به سرور مجازی، چیزی هست که در حیطه اختیار مشتری باشه؟
۲- با چه دستوری میشه این هارد که ایشون مدعیش هستند رو به سیستم عامل اضافه کرد؟ یعنی دبیان تشخیصش بده.
۳- با این ادعا که بگن چون سرور مدیریت نشده تحویل دادند، به ایشون ربطی نداره افزودن هارد؟
با سلام
باید با استفاده از دستور
کد PHP:
fdisk /dev/sda
هارد رو پارتیشن کنید . مراحل زیاد سختی نداره ، Debian 9 هستش ؟ اطلاعاتی در سرور دارید ؟ یا فعلا فقط سیستم عامل هستش ؟
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
هارد رو پارتیشن کنید . مراحل زیاد سختی نداره ، Debian 9 هستش ؟ اطلاعاتی در سرور دارید ؟ یا فعلا فقط سیستم عامل هستش ؟
وقت شما بخیر. بله اطلاعات روش هست. ولی آیا با این دستور درست میشه؟ چون وقتی fdisk -l میزنم حجم کل هارد رو ۵۰ گیگ نشون میده. خروجیش توی تصویر ضمیمه پست اول هست.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
نتیجه دستورهای بالا رو قرار بدید. احتمالا هیچ هاردی اضافه نشده.
از نظر اخلاقی هم فروشنده باید چیزی که شما سفارش دادید رو تحویل بدن. اگر هم بلد نیستن با یک سیستم عامل کار کنن کسی مجبورشون نکرده اون محصول رو بفروشن!
نتیجه دستورهای بالا رو قرار بدید. احتمالا هیچ هاردی اضافه نشده.
از نظر اخلاقی هم فروشنده باید چیزی که شما سفارش دادید رو تحویل بدن. اگر هم بلد نیستن با یک سیستم عامل کار کنن کسی مجبورشون نکرده اون محصول رو بفروشن!
حدس من هم همین هست. تصویر مربوط به دو دستوری که گفتید پیوست شد.
اگر بعد از اضافه کردن هارد سرور رو ریبوت کردید، قطعا هیچ هاردی به سرور مجازی شما اضافه نشده.
بله. دو بار بعد از این سرویس دهنده گفتند هارد اضافه شده، سرور رو ریبوت کردم ولی متاسفانه چیزی تغییر نکرده. من این تاپیک رو براشون میفرستم شاید متوجه اشتباهشون بشن.