-
April 25th, 2018, 18:57
عضو انجمن
نیازمند نویسنده قهار ودرپرس
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گلم
نیاز به یک نویسنده قهار و چیره دست برای سایت خدمات وردپرس داریم، که بیشتر پست های آموزشی وردپرس کار خواهد شد... ، ترفند های وردپرس، آموزش وردپرس، معرفی افزونه های وردپرس، خطاهای وردپرس و...
روزانه چندین پست نیاز هست، بستگی به کیفیت کار و شرایط همکاری داره
برای کسب اطلاعات بیشتر آیدی تلگرام بدین خودم تماس بگیرم، تشکر از همگی
-
-
April 25th, 2018 18:57
# ADS
-
April 25th, 2018, 20:01
عضو جدید
پاسخ : نیازمند نویسنده قهار ودرپرس
با سلام و احترام
با تیم مجرب در خدمت شما هستیم.
مشاهدع پلن های تولید محتوا
در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از سپند به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2018, 20:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سپند
تلگرام پیام فرستادم براتون
-
-
عضو انجمن
دوستان عزیز، مواظب باشید به تور گروهی به نام سپند 24 نیفتید که پولتون بر باد فنا میره
از من 250 هزار تومان خوردن، که حرومشون باشه
-
-
عضو دائم
این سپند رو زیاد شنیدم ازش ناراضی هستند و پول خورده..جریان چیه؟ چرا کسی بنش نمیکنه تو انجمن؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
این سپند رو زیاد شنیدم ازش ناراضی هستند و پول خورده..جریان چیه؟ چرا کسی بنش نمیکنه تو انجمن؟
والله من هم نمی شناختم از طریق همین فروم باهاشون آشنا شدم، و 250 هزار تومان بابت تولید محتوا و پست گذاری توی سایت پرداخت کردم، 4 -5 تا پست گذاشتن و دیگه هیچی... و پولمون رفت
بعدش اومدم گوگل سرچ کردم دیدم نفرات دیگه هم مثل من پولشون رفته و اومدن توی انجمن ها تاپیک زدن، ولی مدیر انجمن ها پاکشون کردن، اما توی گوگل هنوز بود توضیحات و...
به شمارشون هم زنگ میزنی میگه مرکز امنیتی و... در صورتی که یک خط اجاره ای تهیه کردن از اون دفتر مجازی ها
الان میفهمم...
یه زمانی یه دامین 20 هزار تومانی میخواستم بفروشم به مدیر یکی از هاستینگ ها، گفتن اول دامین رو انتقال بدین بعد هزینه رو واریز میکنم، الان میفهمم که بنده خدا حق داشت، از بس سرش کلاه گذاشتن دیگه میترسه توی اینترنت معامله بکنه
بهع خداوندی خدا همین 250 تومن هم قرض کردم و ریختم به حساب اینا، خدا رو خوش نمیاد و من اصلا راضی نیستم، حرومشون باشه ایشالله
-
تعداد تشکر ها از iroo به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
سلام
یک نکته عرض کنم
از سایتی که نماد اعتماد نداره اعتباری نیست
باید اول از کار سایت مطمئن شد و بعد پول به حسابشون ریخت
با تشکر
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ticdars
سلام
یک نکته عرض کنم
از سایتی که نماد اعتماد نداره اعتباری نیست
باید اول از کار سایت مطمئن شد و بعد پول به حسابشون ریخت
با تشکر
سلام
بله متاسفانه اینطوری هست ، یکی از بدی های این مسائل اینجاست که به هر کجا میگی میگن برو پیگیری قضایی بکن، کسی نیست بگه که هیچ کس حاضر نیست بخاطر مبالغ نا چیز خودش رو ماه ها درگیر بکنه و وقت خودش رو تلف بکنه
یه مرکز بصورت آنلاین توی ایران نیست تخلفات سایت ها رو گزارش بده و اونا بتونند تخلفات رو پیگیری بکنند
نماد اعتماد خیلی ها ندارن و اینکه زیاد پیگیر نیست و صد البته کسی بخواد با نماد هم کلاهبردار بکنه، این کار رو میکنه
-
-
عضو جدید
سلام
2 عدد مطلب به صورت کاملا اختصاصی هدیه ویژه ما به شما دوست عزیز با هزینه 0 تومان (رایگان)
برای اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من در ارتباط باشید ( https://abi.host)
اراتمند شما
-
تعداد تشکر ها از vb-webmaster به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2018, 22:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام
بله متاسفانه اینطوری هست ، یکی از بدی های این مسائل اینجاست که به هر کجا میگی میگن برو پیگیری قضایی بکن، کسی نیست بگه که هیچ کس حاضر نیست بخاطر مبالغ نا چیز خودش رو ماه ها درگیر بکنه و وقت خودش رو تلف بکنه
یه مرکز بصورت آنلاین توی ایران نیست تخلفات سایت ها رو گزارش بده و اونا بتونند تخلفات رو پیگیری بکنند
نماد اعتماد خیلی ها ندارن و اینکه زیاد پیگیر نیست و صد البته کسی بخواد با نماد هم کلاهبردار بکنه، این کار رو میکنه
با سلام، نویسنده حرفه ای هستم دارای نمونه کار در مورد کاری شما
تلگرام : mehradedsec
-
تعداد تشکر ها از SiminSecret به دلیل پست مفید