-
عضو انجمن
نیاز به راهنمایی در مورد پنل name.com
سلام
دوستان بنده 1 پنل باز کردم داخل سایت name.com میخواستم دامین هام رو مستقیم خودم ثبت کنم و همه چیزش دست خودم باشه
مشخصات المانی داده شد و موقع پرداخت ظاهرا sms میفرستن، حالا سوالی که هست اینه که اینا به ای پی حساسن؟ به تغییر ای پی حساسن؟ به تغییر پی پال حساسن؟
میشه بدم کسی دیگه شارژ کنه و با اون دامین بخرم؟؟
-
-
May 31st, 2018 02:20
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به راهنمایی در مورد پنل name.com
خرید به آی پی و پی پال و نوع پرداخت اصلا حساس نیستند
فقط لحظه ثبت دامنه آی پی غیر ایران باشه حله و سایر نیازها با آی پی ایران هم اوکی خواهید شد
میتونید بدید هری شارژ کنه یه قابلیتی داره میتونید حتی لینک پرداخت ایجاد کنید که طرف نیاز نباشه باید تو حسابتون بعدها
قدیم هم sms نمیداند حالا میگید میدن عجیبه
ضمنا بهتره از کشورهای آسیای باز کنید تا آلمان (بخاطر مسائل مالیات و.. به مشکل خواهید خورد و شاید دامنه هاتون به مشکل بخورند)
در کل نیم دات کام خیلی منعطف عمل میکنه در زمینه تحریم ها ولی برای ثبت شخصی خوبه نه ثبت برای مشتری
-
تعداد تشکر ها ازstarting به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
کسی دیگه ای نبود کمک کنه؟؟؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
سلام
دوستان بنده 1 پنل باز کردم داخل سایت name.com میخواستم دامین هام رو مستقیم خودم ثبت کنم و همه چیزش دست خودم باشه
مشخصات المانی داده شد و موقع پرداخت ظاهرا sms میفرستن، حالا سوالی که هست اینه که اینا به ای پی حساسن؟ به تغییر ای پی حساسن؟ به تغییر پی پال حساسن؟
میشه بدم کسی دیگه شارژ کنه و با اون دامین بخرم؟؟
با سلام
حدود چند سالی میشه از name.com استفاده میکنیم و با مشخصات خارجی واقعی و مدارک بروز ثبت نام کردیم.
به تغییر ایپی بنظر بنده حساس است برای مثال
ما یک اکانتمان را با ایپی ایران درخواست فراموشی رمز زدم و سپس با ایپی خارجی روی لینک تغییر پسورد لینک کردیم .
دامنه های موجود ساپند شد و اکانت بسته شد . سپس با تماس تلفنی اعلام کردیم مشکلی نیست و اکانت باز شد .
پیروز باشید
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
تعداد تشکر ها از mgp.co.ir به دلیل پست مفید
-
4 سالی میشه ازشون سرویس داریم.
تا حالا اس ام اسی ارسال نشده.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
javadk
4 سالی میشه ازشون سرویس داریم.
تا حالا اس ام اسی ارسال نشده.
در زمان ثبت نام و ثبت دامین برای اکانت ما وریفای پیامکی تا کنون بیش از چند مرتبه ارسال شده است .
البته ما سطح امنیتی اکانت خود را بالا برده ایم .
-
-
عضو انجمن
اتفاقا به این مواردی که گفتی خیلی حساس هستن، ریسک نکنید توی دامین
-
-
عضو انجمن
خب دوستان من اگر بخوام خودم 1 اکانت داشته باشم و بدم یکی پرداخت کنه باید چه کنم؟؟؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
خب دوستان من اگر بخوام خودم 1 اکانت داشته باشم و بدم یکی پرداخت کنه باید چه کنم؟؟؟
اگر پرداخت شما معتبر و مطمن باشد همچنین اکانت شما بصورت کامل وریفای شده باشد . مشکلی وجود ندارد.
قبلا یکبار تست کردیم .
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از mgp.co.ir به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2018, 11:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
اگر پرداخت شما معتبر و مطمن باشد همچنین اکانت شما بصورت کامل وریفای شده باشد . مشکلی وجود ندارد.
قبلا یکبار تست کردیم .
پیروز باشید
اگر اکانت رو بدیم شخص دیگه ای شارژ بکنه، با همون بالانس میشه دامین ثبت کرد بدون مشکل؟
-