-
برای تبلیغات گوگل دلار پرداخت کنیم یا درهم ؟
سلام دوستان عزیز
با توجه به افزایش دلار برای تبلیغات گوگل از دلار استفاده کنیم یا درهم ؟
برای تهیه درهم برای تبلیغات گوگل چه طور باید اقدام کنیم ؟
پرداخت هر کلیک برای درهم را چه طور باید محاسبه و وارد کنیم ؟
صرفه اقتصادی با پرداخت دلار هست یا درهم ؟
-
-
May 28th, 2018 00:18
# ADS
-
پاسخ : برای تبلیغات گوگل دلار پرداخت کنیم یا درهم ؟
از دوستان کسی نیست راهنمائی کند ؟
-
-
سلام . بهتر است با دلار کار کنید چون درهم تهیه اش سخت تر هست و کسانی که ارائه میدن کارمزد های سنگین میگیرن در حالی که برای دلار شما از هر جا بخواید میتونید یه vcc تهیه کنید و شارژ کنید .
در مورد هزینه کلیک تفاوتی ندارن شما در دلار و درهم کاملا یک مبلغ رو خواهید پرداخت . مثلا اگر برای صفحه اول بودن باید برای هر کلیک 1 درهم بدید ، با دلار همون مقدار مثلا 25 سنت میدید .
اکانت های آمریکا هم کلا بهتر هستن یعنی اگر شما دو تا سایت کاملا یکسان داشته باشید و هزینه کلیک ها هم کاملا یکسان و همه چی برابر باشه ، اون که برای آمریکا هست بالاتر از اماراتی میاد . ( که البته در واقعیت چنین شرایطی پیش نمیاد و سایت ها تفاوت دارن و Quality Score دخیل میشه )
-
-

نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
سلام . بهتر است با دلار کار کنید چون درهم تهیه اش سخت تر هست و کسانی که ارائه میدن کارمزد های سنگین میگیرن در حالی که برای دلار شما از هر جا بخواید میتونید یه vcc تهیه کنید و شارژ کنید .
در مورد هزینه کلیک تفاوتی ندارن شما در دلار و درهم کاملا یک مبلغ رو خواهید پرداخت . مثلا اگر برای صفحه اول بودن باید برای هر کلیک 1 درهم بدید ، با دلار همون مقدار مثلا 25 سنت میدید .
اکانت های آمریکا هم کلا بهتر هستن یعنی اگر شما دو تا سایت کاملا یکسان داشته باشید و هزینه کلیک ها هم کاملا یکسان و همه چی برابر باشه ، اون که برای آمریکا هست بالاتر از اماراتی میاد . ( که البته در واقعیت چنین شرایطی پیش نمیاد و سایت ها تفاوت دارن و Quality Score دخیل میشه )
جسارت نمی کنم ولی پیشنهاد می دم کمی اطلاعات تخصصیتون رو در رابطه با ادوردز بالا ببرید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
سلام دوستان عزیز
با توجه به افزایش دلار برای تبلیغات گوگل از دلار استفاده کنیم یا درهم ؟
برای تهیه درهم برای تبلیغات گوگل چه طور باید اقدام کنیم ؟
پرداخت هر کلیک برای درهم را چه طور باید محاسبه و وارد کنیم ؟
صرفه اقتصادی با پرداخت دلار هست یا درهم ؟
بحث صرفیدن یا نصرفیدن نیست
شما تو هر جای دنیا باشی گوگل برات بر اساس کارنسی که انتخاب کردی خودکار چنج می کنه یعنی کردیت کارت دلاری داشته باشی ولی کارسنی درهم باشه خودش محاسبه می کنه و حسابتون رو به صورت درهمی شارژ می کنه
ولی حداقل قیمت برای کلیک در دلار 0.01 (ِیک سنت) هست ولی در درهم شما می تونید به راحتی با نصف این قیمت هم نمایش داشته باشید
یعنی 0.02 درهم تغریبا 1/2 دلاری
مثلا حدودا با 25 دلار شما 2500 کلیک حداکثر می گیرید ولی در درهم با همین مبلغ 5000 کلیک حداکثر می گیرید
بنده برای مشتریان خودم در حال حاضر دارم انجام میدم و براشون می صرفه
حالا بحث تهیه هر نوع ارز به حساب بانکی یا کارتی که شما دارید بستگی داره و همون طور که گفتم گوگل خودش براتون چنجش می کنه
و تا اونجایی که من در رابطه درهم خبر دارم حواله درهم ارزونتر از پول نقدش هست
ولی خوب شما اگر بخواید به قیمت دلار نگاه کنید نباید ادامه فعالیت بدید
چون با بالا رفتن قیمت دلار تو کشور همه چیز گرون میشه و شما هم باید به طبع هزینه ها یا قیمت اجناستون رو بالاتر ببرید والی از دور گردونه خارج میشید
-
-

نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
جسارت نمی کنم ولی پیشنهاد می دم کمی اطلاعات تخصصیتون رو در رابطه با ادوردز بالا ببرید
- - - Updated - - -
بحث صرفیدن یا نصرفیدن نیست
شما تو هر جای دنیا باشی گوگل برات بر اساس کارنسی که انتخاب کردی خودکار چنج می کنه یعنی کردیت کارت دلاری داشته باشی ولی کارسنی درهم باشه خودش محاسبه می کنه و حسابتون رو به صورت درهمی شارژ می کنه
ولی حداقل قیمت برای کلیک در دلار 0.01 (ِیک سنت) هست ولی در درهم شما می تونید به راحتی با نصف این قیمت هم نمایش داشته باشید
یعنی 0.02 درهم تغریبا 1/2 دلاری
مثلا حدودا با 25 دلار شما 2500 کلیک حداکثر می گیرید ولی در درهم با همین مبلغ 5000 کلیک حداکثر می گیرید
بنده برای مشتریان خودم در حال حاضر دارم انجام میدم و براشون می صرفه
حالا بحث تهیه هر نوع ارز به حساب بانکی یا کارتی که شما دارید بستگی داره و همون طور که گفتم گوگل خودش براتون چنجش می کنه
و تا اونجایی که من در رابطه درهم خبر دارم حواله درهم ارزونتر از پول نقدش هست
ولی خوب شما اگر بخواید به قیمت دلار نگاه کنید نباید ادامه فعالیت بدید
چون با بالا رفتن قیمت دلار تو کشور همه چیز گرون میشه و شما هم باید به طبع هزینه ها یا قیمت اجناستون رو بالاتر ببرید والی از دور گردونه خارج میشید
ممنون دوست عزیز .
لطف کردید .
با توضیحاتی که شما دادید ظاهرا درهم با صرفه تر و بهتر هست .
برای دلار خوب از طریق ویزاکارت و مستر کارت مجازی یا حقیقی معمولا اقدام میشود .
برای درهم و پرداخت در حساب تبلیغات گوگل از چه طریقی میتونیم خریداری و پرداخت کنیم ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
ممنون دوست عزیز .
لطف کردید .
با توضیحاتی که شما دادید ظاهرا درهم با صرفه تر و بهتر هست .
برای دلار خوب از طریق ویزاکارت و مستر کارت مجازی یا حقیقی معمولا اقدام میشود .
برای درهم و پرداخت در حساب تبلیغات گوگل از چه طریقی میتونیم خریداری و پرداخت کنیم ؟
خواهش می کنم
شما نیاز نیست دنبال درهم باشید
حالا با کارتی که می خواید پرداخت کنید دلار هم باشه کفایت می کنه
زمانی که اکانت ادوردز گوگل رو میسازید ازتون واحد پولی می خواد که شما اونجا درهم بزنید حله و زمانی که اطلاعات کارتی رو میزنید و می خواد برداره خودکار خود گوگل دلارتون رو به درهم تبدیل می کنه
و نیازی نیست شما کاری انجام بدید
فقط یه نکته خیلی خیلی مهم
هواستون به کارت های مجازی باشه گوگل به شدت بهش حساسه
شاید چند بار بزنید و بدون مشکل کار کنه ولی یهو کل اکانتتون رو ساسبند می کنه و پولتون ور هم بر نمی گردونه
-
-

نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
خواهش می کنم
شما نیاز نیست دنبال درهم باشید
حالا با کارتی که می خواید پرداخت کنید دلار هم باشه کفایت می کنه
زمانی که اکانت ادوردز گوگل رو میسازید ازتون واحد پولی می خواد که شما اونجا درهم بزنید حله و زمانی که اطلاعات کارتی رو میزنید و می خواد برداره خودکار خود گوگل دلارتون رو به درهم تبدیل می کنه
و نیازی نیست شما کاری انجام بدید
فقط یه نکته خیلی خیلی مهم
هواستون به کارت های مجازی باشه گوگل به شدت بهش حساسه
شاید چند بار بزنید و بدون مشکل کار کنه ولی یهو کل اکانتتون رو ساسبند می کنه و پولتون ور هم بر نمی گردونه
ممنون دوست عزیز .
ما اکانت ادوردز گوگل را یکسال هست که داریم .
دوتا تبلیغ هم در ان ران کرده ایم و به دلار پرداخت شده بود .
الان بخواهیم به دلار پرداخت کنیم و دینار محاسبه کند از کدام قسمت میتوانیم این کار را انجام بدیم ؟
همچنین چون قیمت دینار ارزان تر هست چه طور میتونیم دینار بخریم و پرداخت کنیم ؟
همچنین کوپن تبلیغات گوگل از کجا مطمن میتونیم پیدا کنیم ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
ممنون دوست عزیز .
ما اکانت ادوردز گوگل را یکسال هست که داریم .
دوتا تبلیغ هم در ان ران کرده ایم و به دلار پرداخت شده بود .
الان بخواهیم به دلار پرداخت کنیم و دینار محاسبه کند از کدام قسمت میتوانیم این کار را انجام بدیم ؟
همچنین چون قیمت دینار ارزان تر هست چه طور میتونیم دینار بخریم و پرداخت کنیم ؟
همچنین کوپن تبلیغات گوگل از کجا مطمن میتونیم پیدا کنیم ؟
برای تغییر واحد پولی امکان پذیر تیست و باید اکانت جدید باز کنید
-