سلام. دوستان من وبلاگ دانلود فیلم دارم. میخوام دامنه بخرم. و اینکه فیلما لینک مستقیم داشته باشن. میتونم از هاست دانلود استفاده کنم. آیا میشه؟ یا باید سراغ آپلود بوی و اینا برم؟
سلام. دوستان من وبلاگ دانلود فیلم دارم. میخوام دامنه بخرم. و اینکه فیلما لینک مستقیم داشته باشن. میتونم از هاست دانلود استفاده کنم. آیا میشه؟ یا باید سراغ آپلود بوی و اینا برم؟
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
با این وضعیت ارز برو اپلودبوی بهتره اوضاع داغونه ...
سلام
اگه دامنه تون ir هست که نمیشه چون child host نداره
ولی دامنه های بین المللی این امکان رو دارند که child host ایجاد کنید( dl.domin.com)
رودان هاست
RoudanHost.IR
فروش هاست لینوکس و دامنه
Telegram : Roudanhost - *****- Yahoo ID : mnajafi33
فکرکنم ببرین رو cloudflare بشه child host ایجاد کرد
البته خودم رو cloudflare امتحان نکردم
بزارین دوستان جواب بدن رو cloudflare امکانش هست یا نه
رودان هاست
RoudanHost.IR
فروش هاست لینوکس و دامنه
Telegram : Roudanhost - *****- Yahoo ID : mnajafi33
ببی اپلود بویم عین هاست دانلوده دیگه تقریبا تا وقتی مانی بدی فایلاتو نگه میداره از ی طرفیم دارمدم میتونی کسب کنی نمیسوزی ولی با این اوضاع ارز واقعا صرف نمیکنه حتی سایت داشته باش ادم چون ملت تو تلگرامن سایتا دورشون تموم شده جز یه عده .... باز خودت دانی ولی جات باشم همون اپلودبوی قانع میشم ...
بله مشکلی ندارههاست دانلود تهیه کنید و لینک کستقیم بدهید
هاست دانلود :
30 گیگ ، سالیانه 40 هزار تومان
http://p30dn.com/%d9%87%d8%a7%d8%b3%...-%d8%a7%d9%86/
بله چرا که نه مهندس؟
شما دامنه تون رو میخرید و خوده دامنه رو روی وبلاگتون ست میکنید. از یک سمت دیگه هم که هاست دانلود رو تهیه کردید، فایل هاتون رو براحتی روی اون هاست قرار میدین و بعد با همون دامنه ای هم که دارین با یک ساب دامنه مثل تمام دانلود سنترا، میتونین لینک دانلود بذارین داخل وبلاگتون.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)