نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: تلگرام توانست محدودیت های دسترسی در روسیه را کنار بزند.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    159
    تشکر تشکر کرده 
    1,427
    تشکر تشکر شده 
    441
    تشکر شده در
    249 پست

    Smile تلگرام توانست محدودیت های دسترسی در روسیه را کنار بزند.

    کمیته نظارت روسیه بیش از نیم میلیون «آی پی آدرس» سرورهای «آمازون» را به امید از کار اندازی تلگرام مسدود کرد. اما معلوم شد که این اقدام، کار بسیاری از دیگر شرکت ها را مختل می کند که اطلاعات خود را در سرورهای «آمازون و گوگل کلود» آپلود می کنند.
    تلگرام توانست با دور زدن *****ینگ بطور کامل دوباره برای کاربران روسیه قابل دسترسی باشد. این سرویس بدون استفاده از «وی پی ان» کار می کند. فقط گزینه وب مسنجر قابل دسترسی نیست.

    پست پاول در vk به صورت ترنسلیت شده:






    پاول در تلگرام :

    طی ۲۴ ساعت گذشته تلگرام از سوی ارائه دهندگان اینترنت در روسیه مسدود شده است. علت *****ینگ تلگرام نیز امتناع ما از ارائه کلیدهای رمزگذاری به سازمان های امنیتی روسیه بود. تصمیم گیری در این باره برای ما بسیار ساده بود. ما به کاربرانمان وعده حفاظت صد درصدی از حریم خصوصی شان را داده بودیم و برایمان ساده تر این بود که به خروج از روسیه رضایت بدهیم تا وعده مان را زیر پا بگذاریم.
    علیرغم *****ینگ تلگرام اما تاکنون افت قابل توجهی در استفاده کاربران روسیه از تلگرام رخ نداده چراکه شهروندان این کشور با کمک پراکسی ها و شبکه های خصوصی مجازی *****ینگ تلگرام را دور زده اند. ما همچنین در این مدت از سرویس های ابری شخص ثالث استفاده کردیم تا باز هم در دسترس برخی از کاربرانمان در این کشور بمانیم.
    از حمایت و وفاداری کاربران روسیه کمال تشکر را دارم.
    در حال حاضر ۷ درصد از کل کاربران تلگرام در روسیه قرار دارند و حتی اگر ما این بازار را از دست بدهیم رشد اورگانیک تلگرام در دیگر مناطق ظرف حداکثر دو ماه این کاستی را جبران می کند. با این حال برای خود من شخصا مهم است که مطمئن شوم تمام آنچه در توان داریم را برای اهالی روسیه انجام می دهیم.
    در همین راستا و برای حمایت از آزادی اینترنت در روسیه من به برخی افراد و شرکت هایی که پراکسی و شبکه های خصوصی مجازی ارائه می کنند کمک هایی را در قالب بیت کوین می دهم. خوشحالم که اطلاع دهم امسال میلیون ها دلار را صرف این مساله کرده ام و امیدوارم که دیگر مردم نیز دنباله رو من باشند

    اما آیا تلگرام با استفاده از فناوری بلاکچین می‌تواند حالتی ضد فیـلترینگ به خود بگیرد؟ «جواد باهوش»، کارشناس رمزپول و تکنولوژی بلاکچین عقیده دارد که تلگرام احتمالاً توانایی این‌کار را دارد، چراکه در فناوری بلاکچین «نود (Node) مرکزی» وجود ندارد.

    باهوش در گفتگو با دیجیاتو می‌گوید: «در سیستم‌های بلاکچین نود مرکزی وجود ندارد تا یک دولت یا ISP بتواند جلوی آن را بگیرد. اطلاعات موجود از طریق تک‌تک کاربرانی که از این افیـلترینگ یستم استفاده می‌کنند پخش می‌شود. از نظر فنی، حجمی از دیتا که متشکل از مکالمات کاربران است تشکیل می‌شود و زمانی که حجم دیتا به حجم از پیش‌تعیین شده برای هر بلاک رسید، بلاک جدید شکل می‌گیرد و هَش (درهم‌سازی) می‌شود. مفهومی به نام «دشواری» در این سیستم اعلام می‌شود و کاربران شروع به هش کردن دیتا می‌کنند تا نتیجه کمتر از سطح دشواری شود. در این شرایط هش پخش می‌شود و همه کاربرانی که در این شبکه مشارکت دارند به شکل خودکار آن را تست می‌کنند و سیستمی مشابه رای گیری اتفاق می‌افتد. اگر بیشتر از ۵۰ درصد از شبکه قبول داشته باشند که دیتا هش شده، دیتا به عنوان یک بلاک معتبر در زنجیره بلوکی قرار می‌گیرد.»

    موضوع دیگری که باید به آن توجه کرد، هزینه‌هایی است که تلگرام و سرویس‌های مشابه برای استفاده از فناوری بلاکچین خواهند پرداخت. در عمل برخی از هزینه‌های سخت افزاری به شدت کاهش می‌یابد، اما از طرف دیگر این هزینه‌های تحقیق و توسعه برای حل مشکلات بزرگ این فناوری خواهند بود که می‌توانند برای شرکتی مانند تلگرام مسئله‌ساز شوند. این کارشناس فناوری بلاکچین در رابطه با همین موضوع بیشتر توضیح می‌دهد:

    «هزینه‌های شرکتی که در این مسیر جلو می‌رود، از نظر سخت افزار فیزیکی مانند اجاره منابع در دیتاسنترها به شدت کاهش پیدا می‌کند، چون در سیستم‌های مبتنی بر بلاکچین، مرکزیتی وجود ندارد. با این حال، فناوری بلاکچین یک تکنولوژی جدید است که نیاز به توسعه دارد. به همین دلیل عمده هزینه‌های شرکتی مثل تلگرام در این مسیر، صرف حل مشکلات گسترده‌ای خواهد شد که در آن وجود دارد.

    برای مثال زمان پاسخدهی به نیاز کاربران در فناوری بلاکچین هنوز در لحظه نیست. سیستم‌های بلاکچین هنوز به بلوغی نرسیده‌اند که بتوانند در لحظه به نیاز شما پاسخ دهند. کاربر زمانی که در یک سرویس یا یک وب‌سایت درخواستِ عملیاتی را می‌دهد، انتظار دارد که در لحظه نتیجه آن را دریافت کند. حل این مشکلات و توسعه چنین سیستمی برای شرکتی مانند تلگرام، آن هم برای اولین بار، فوق‌العاده بالاست.»

    اما «حمید مقدسی»، کارشناس فناوری اطلاعات باور دارد که ذخیره‌سازی داده در هر حالتی هزینه دارد: «اگر تلگرام بخواهد بار سنگین محتوای شبکه را روی نودهای توزیع شده بیندازد، باید به اندازه کافی جذابیت مالی ایجاد کند و این موضوع به پلتفرم قراردادهای هوشمند و ارزش گرام در دنیای ارزهای دیجیتالی بستگی خواهد داشت.»

    مقدسی باور دارد که اگر فقط سرویس پراکسی TON با موفقیت عملیاتی شود، باز هم تلگرام از اکثر موانع فیـلترینگ با موفقیت عبور خواهد کرد. پراکسی TON همانند پروژه I2P به کمک گره‌های داوطلب در شبکه یا همان node ها، از معماری همتا به همتا (P2P) برای برقراری ارتباط بین مبدأ و مقصد استفاده می‌کند و پیاده‌سازی آن روی بستر بلاکچین و همراه شدنش با دیگر اجزای پروژه TON می‌تواند امنیت کامل شبکه را تضمین کند.

    منبع

    ویرایش توسط nevergotme : April 18th, 2018 در ساعت 01:21

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. استخدام نویسنده و آپلودر آزاد در سایت دانلود موسیقی با حقوق عالی
    توسط iman.ansarifar در انجمن به دنبال کارمند هستم
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: April 26th, 2016, 13:30
  2. سیستم مدیریت محتوا ایرانی ، بومی و فارسی مسترکینگ
    توسط masterking32 در انجمن سیستم های مدیریت محتوا
    پاسخ ها: 13
    آخرين نوشته: March 25th, 2014, 10:25
  3. پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: October 7th, 2013, 14:45
  4. پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: November 23rd, 2012, 18:25
  5. پاسخ ها: 13
    آخرين نوشته: March 6th, 2012, 06:13

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •