با سلام به اساتید عزیز
به یک برنامه نویس نیاز دارم برای طراحی سیستم شرط بندی با امکانات اختصاصی
اگر کسی هست لطفا پیام خصوصی نده چون پیام خصوصی اکانت من ارسال نمیشه ! لطفا همینجا بگید
با سلام به اساتید عزیز
به یک برنامه نویس نیاز دارم برای طراحی سیستم شرط بندی با امکانات اختصاصی
اگر کسی هست لطفا پیام خصوصی نده چون پیام خصوصی اکانت من ارسال نمیشه ! لطفا همینجا بگید
ویرایش توسط bigen : April 25th, 2018 در ساعت 18:01
https://www.cyberpolice.ir/information/101001
https://www.cyberpolice.ir/news/100591قانون مجازات اسلامی قمار
مواد 705 الی 711 قانون مجازات اسلامی
ماده 705:
قماربازی با هر وسيلهای ممنوع و مرتکبين آن به يک تا شش ماه حبس و يا تا 74 ضربه شلاق محکوم میشوند و در صورت تجاهر به قمار بازی به هر دو مجازات محکوم میگردند .
ماده 706:
هر کس آلات و وسايل مخصوص به قماربازی را بخرد يا حمل يا نگهداری کند به يک تا سه ماه حبس يا تا پانصد هزار تا يک ميليون و پانصد هزار ريال جزای نقدی محکوم میشود.
ماده 707:
هرکس آلات و وسايل مخصوص به قماربازی را بسازد يا بفروشد يا در معرض فروش قرار دهد يا از خارج وارد کند يا در اختيار ديگری قرار دهد به سه ماه تا يک سال حبس و يک ميليون و پانصد هزار تا شش ميليون ريال جزای نقدی محکوم میشود.
ماده 708:
هر کس قمارخانه داير کند يا مردم را برای قمار به آنجا دعوت نمايد به شش ماه تا دو سال حبس و يا از سه ميليون تا دوازده ميليون ريال جزای نقدی محکوم میشود.
ممنون که تاپیک رو خراب کردید
راه هایی هم هست که بشه به صورت قانونی از این سیستم ها استفاده کرد ( اگر نبود با قیمت پایین تر میتونستم از سایت هایی میفروشم بگیرم ! ) برای همین امکانات اختصاصی میخواستم
شرط بندی رو هر جور بخواید حیله شرعی بزنید قمار هست .
توی قمار و شرط بندی هم طبق معمول ، سود یک نفر در ضرر نفر دیگر هست
یکی که میبره قطعا یکی بدبخت میشه !
به فکر سازندگی باشید ، به جاش بازی بسازید ، فروشگاه بسازید ، تولید محتوا بکنید ، آموزش بدید ، بازاریابی بکنید و هزاران ایده و کار دیگه .
شما باید یه سیستم مدیریت محتوا برای شرط بندی که خارجی هست رو بدی یکی برات لوکالابز کنه، کسی برات بنویسه کمتر از نصف روز هک میشه. با شرکت های زیادی کار کردم، خیلی هاشون هم مدعی بودن، تست امنیت میگرفتی میدیدی سوراخ دات کام از اینها بهتره.
اسم شرط بندی رو هم بذار قرعه کشی! به هر کسی امتیاز بده، به ازاء امتیازها تیکت منظور کن!(قرعه کشی ساعتی و روزانه و ...) کل کشور دارن از این سیستم قمار پول در میارن، به مردم میرسه میگن بده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)