-
April 9th, 2018, 16:35
عضو انجمن
بک آپ گیری از هاست دانلود فاقد کنترل پنل
سلام
وقت بخیر
هاست دانلودی دارم که فاقد کنترل پنل هست..
چه جوری ازش بک آپ بگیرم؟
این جوابی هست که هاستینگ داده:
هاست دانلود فاقد کنترل پنل هست و از طریق FTP باید انتقال فایلها رو انجام بدید
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
-
تعداد تشکر ها از mha1368 به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2018 16:35
# ADS
-
April 9th, 2018, 16:37
پاسخ : بک آپ گیری از هاست دانلود فاقد کنترل پنل
سلام یک سرور مجازی تهیه کنید از طریق فایل زیلا با اکانت ftp وارد بشید
فایل هارو دانلود کنید رو سرور! به همین سادگی!
-
تعداد تشکر ها ازNicCloud به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2018, 16:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام یک سرور مجازی تهیه کنید از طریق فایل زیلا با اکانت ftp وارد بشید
فایل هارو دانلود کنید رو سرور! به همین سادگی!
اگر بخوام بفرستمشون روی هاست بک آپ ..باید چیکار کنم؟
-
-
April 9th, 2018, 16:46

نوشته اصلی توسط
mha1368
اگر بخوام بفرستمشون روی هاست بک آپ ..باید چیکار کنم؟
هاست بک اپ تهیه کنید ، بعد با سرور اپلود کنید روی هاست بک اپتون!
-
تعداد تشکر ها از NicCloud به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2018, 16:54
عضو انجمن
پس حتما باید یک سرور ویندوز باشه که ابتدا فایل هارو از هاست دانلود منتقل کنم روی سرور
بعد از سرور منتقل کنم هاست بک اپ ؟
-
-
April 9th, 2018, 17:00
عضو انجمن
سلام،
سیستم عامل اعلام بفرمایید. توسط خود لینوکس میشه مستقیم ftp زد و دیتا هارو ترنسفر کرد ولی از اونجایی که ۹۹٪ دوستان لینوکسی نیستن بهتون ساده ترین راه از نظر خودشون رو میگن که سرور ویندوز هست. اف تی پی لینوکس سخت نیست و می تونید بدون سرور ویندوز انجام بدید مستقیما.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2018, 17:01

نوشته اصلی توسط
mha1368
پس حتما باید یک سرور ویندوز باشه که ابتدا فایل هارو از هاست دانلود منتقل کنم روی سرور
بعد از سرور منتقل کنم هاست بک اپ ؟
بله ، ساده ترین راه برای شما هست اگر با لینوکس بلد نیستید حرفه ایی کار کنید!
پیشنهاد میشه با ویندوز سرور انجام بدید ، همه فعلا مهندس هستن در این موارد!
-
تعداد تشکر ها از NicCloud به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2018, 17:10
عضو انجمن
خواستید براتون انتقال رو انجام میدم به رایگان. فقط مشخصات اف تی پی هاست اول و مشخصات هاست دوم رو باید ارسال کنید.

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
سیستم عامل اعلام بفرمایید. توسط خود لینوکس میشه مستقیم ftp زد و دیتا هارو ترنسفر کرد ولی از اونجایی که ۹۹٪ دوستان لینوکسی نیستن بهتون ساده ترین راه از نظر خودشون رو میگن که سرور ویندوز هست. اف تی پی لینوکس سخت نیست و می تونید بدون سرور ویندوز انجام بدید مستقیما.
بلدیم جناب سعادت، اما اول کار به هیچ راننده ای نمیگن پشت فرمول 1 بشین ببینم بلدی یا نه!
این شکلی مشاوره ندید:دی
پ.ن: من رایگان دانلود/آپلود می کنم اما پیشنهاد می کنم بعد اتمام کار به یکی از موسسات خیریه، هر مبلغی که در توان تون بود (حتی محک میگه 1000 تومن) رو واریز کنید. فیش یا رسید هم نمی خواد.
ویرایش توسط SaeedFazlollahzadeh : April 9th, 2018 در ساعت 17:19
-
-
April 9th, 2018, 17:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
خواستید براتون انتقال رو انجام میدم به رایگان. فقط مشخصات اف تی پی هاست اول و مشخصات هاست دوم رو باید ارسال کنید.
بلدیم جناب سعادت، اما اول کار به هیچ راننده ای نمیگن پشت فرمول 1 بشین ببینم بلدی یا نه!
این شکلی مشاوره ندید:دی
پ.ن: من رایگان دانلود/آپلود می کنم اما پیشنهاد می کنم بعد اتمام کار به یکی از موسسات خیریه، هر مبلغی که در توان تون بود (حتی محک میگه 1000 تومن) رو واریز کنید. فیش یا رسید هم نمی خواد.
سلام،
سعی کنید درخواست ها و سوال هارو بخونید!
سوال ایشون چی هست؟ اینکه آیا حتما نیاز به سرور ویندوز هست؟
پاسخ بنده چی هست؟ خیر نیازی نیست و میشه با خود لینوکس انجام بشه.
سطح دانش اگر فکر میکنید کسی که لینوکس بلده با کسی که ویندوز بلده سخت در اشتباهید! کار با ftp server در لینوکس جزء موارد پایه ای هست و یادگیریش ساده هست. می تونن یاد بگیرن و به درد آخرتشون هم میخوره. کار با ftp در لینوکس رو اگر بخوایید در رانندگی مثال بزنید، قسمت برداشتن پا از روی کلاچ ماشین برای حرکت هست ( شاید یک قدم عقب تر و زدن ماشین توی دنده ). موارد بیسیک رو نمیشه گفت فرمول 1! بنده به ایشون راهنمایی درست رو کردم تا تصمیم بگیرن چه کنند. همه مثل شما بلدن بگن ویندوز بالا بیار روش دیتاهاتو منتقل کن ولی شاید ایشون نتونند یا نخوان به هر دلیلی برای یک مورد ساده سرور خریداری کنند و ترجیه بدن فقط 30 دقیق ( شاید کمتر ) وقت بذارن و خودشون کار با ftp در لینوکس رو یاد بگیرن
صرفا جهت اطلاع شما، یادگیری این کار و انتقال دیتا کمتر زمان میبره از دانلود در سرور ویندوز و انتقالش به هاست دانلود
کمی در این مورد تحقیق بفرمایید و در مورد کار با اف تی پی سرویس در لینوکس خودتون متوجه سطح انجام این کار میشید. فکر میکنم کار با اف تی پی در لینوکس ایسنشال تدریس میشه اگر اشتباه نکنم که همونطور که 100% میدونید، دارنده مدرک لینوکس ایسنشال، حتی کار با vi رو به طور کامل بلد نیست 
پیروز باشید.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها ازFarid Saadat به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2018, 17:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
سعی کنید درخواست ها و سوال هارو بخونید!
سوال ایشون چی هست؟ اینکه آیا حتما نیاز به سرور ویندوز هست؟
پاسخ بنده چی هست؟ خیر نیازی نیست و میشه با خود لینوکس انجام بشه.
سطح دانش اگر فکر میکنید کسی که لینوکس بلده با کسی که ویندوز بلده سخت در اشتباهید! کار با ftp server در لینوکس جزء موارد پایه ای هست و یادگیریش ساده هست. می تونن یاد بگیرن و به درد آخرتشون هم میخوره. کار با ftp در لینوکس رو اگر بخوایید در رانندگی مثال بزنید، قسمت برداشتن پا از روی کلاچ ماشین برای حرکت هست ( شاید یک قدم عقب تر و زدن ماشین توی دنده ). موارد بیسیک رو نمیشه گفت فرمول 1! بنده به ایشون راهنمایی درست رو کردم تا تصمیم بگیرن چه کنند. همه مثل شما بلدن بگن ویندوز بالا بیار روش دیتاهاتو منتقل کن ولی شاید ایشون نتونند یا نخوان به هر دلیلی برای یک مورد ساده سرور خریداری کنند و ترجیه بدن فقط 30 دقیق ( شاید کمتر ) وقت بذارن و خودشون کار با ftp در لینوکس رو یاد بگیرن

صرفا جهت اطلاع شما، یادگیری این کار و انتقال دیتا کمتر زمان میبره از دانلود در سرور ویندوز و انتقالش به هاست دانلود

کمی در این مورد تحقیق بفرمایید و در مورد کار با اف تی پی سرویس در لینوکس خودتون متوجه سطح انجام این کار میشید. فکر میکنم کار با اف تی پی در لینوکس ایسنشال تدریس میشه اگر اشتباه نکنم که همونطور که 100% میدونید، دارنده مدرک لینوکس ایسنشال، حتی کار با vi رو به طور کامل بلد نیست
پیروز باشید.
زیاد شلوغ نمی کنم تاپیک رو. من هم مثل شما و بقیه چند وی پی اس در os های مختلف دارم. بسته به نیاز، استفاده می کنم.
اگه خواستن خودشون انجام بدم سرور میدم بهشون. خواستن انجام بدم من هم که با همون کاری که شما گفتین می خواستم انجام بدم.
بخش "به درد آخرتشون هم می خوره" هم جالب بود. مرسی
-