با سلام درخواست دارم نیاز به یک کانفیگ کننده معتبر وحرفه ایی با مدیریت سرور دارم که سایت شناخته سرورشون کانفیگ کرده باشه لطف کنید معرفی کنید
با سلام درخواست دارم نیاز به یک کانفیگ کننده معتبر وحرفه ایی با مدیریت سرور دارم که سایت شناخته سرورشون کانفیگ کرده باشه لطف کنید معرفی کنید
با سلام
چه کانفیگی نیاز دارید ؟!
دقیقا مشخص کنید لطفاً.
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
IIS 10
Windows Server 2016 R2
نسخه DOT NET1/2/3/3.5/4/4.5
وتمام امکانات کامل و مدیریت سرور حرفه ایی
با سلام در صورت تمایل ما در خدمت شما هستیم
کانفیگ مورد نظرتون رو برای ما تیکت کنید
www.mizbanit.com
با خیال راحت مدیریت سرور کسب و کار خود را به ما بسپارید
ما دلسوزانه از آن محافظت میکنیم
MizbanIT.com
با سلام
کانفیگ iis و dns server + موارد امنیتی اولیه سرور را با مبلغ یکصد هزار تومان انجام خواهیم داد .
در تلگرام در ارتباط باشید
09121532966
موفق و پیروز باشید
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی به صورت حرفه ای در زمینه مدیریت سرور های لینوکسی فعالیت میکند
برطرف سازی مشکلات ایجاد شده
نصب کنترل پنل ها
نصب مجازی سازها
بهینه سازی و برطرف سازی مشکلات سیستم عامل ها
ارائه راهکار های فنی و امنیتی حرفه ای به جهت مدیریت سرور
بروز رسانی نرم افزار ها و سرویس ها
کانفیگ سرور ارسال ایمیل
نصب انواع وب سرویس و بهینه سازی دقیق آن Apache,Nginx,...
و ...
پکیج های متنوعی برای ارائه خدمات به شما در نظر گرفته ایم که میتوانید لیست کامل آن ها را از لینک زیر مشاهده فرمایید
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=18
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
پیشنهاد ما به شما اقای یاسین سنجری میباشند.
yasit.ir
configserver.pro
بنده چندین بار درخواست کانفیگ داشتم و ایشون به صورت حرفه انجام دادند و بنده از کار ایشون کاملا رضایت دارم.
با سلام . در صورت نیاز می تونیم موارد فوق رو به صورت حرفه ای خدمتتون انجام بدیم : 9136298914
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)