-
February 17th, 2018, 20:53
عضو انجمن
مشکل در اتصال pptp
سلام دوستان
بنده سرویس pptp رو با آموزشهایی موفق به کانفیگ شدم و کانکت هم میشه اما مسئله اینجاست که بعد از کانکت شدن جز iis سروری که این کانفیگ روش انجام شده هیچ آدرس دیگه ای باز نمیشه
یه راهنمایی کوچیک میکنید ؟
-
-
February 17th, 2018 20:53
# ADS
-
February 17th, 2018, 21:23
پاسخ : مشکل در اتصال pptp
-
-
February 17th, 2018, 23:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
artuore
سلام دوستان
بنده سرویس pptp رو با آموزشهایی موفق به کانفیگ شدم و کانکت هم میشه اما مسئله اینجاست که بعد از کانکت شدن جز iis سروری که این کانفیگ روش انجام شده هیچ آدرس دیگه ای باز نمیشه
سلام بر شما
fars7.png
✪ ورود به فروشگاه فارس۷
✪ فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
✪ Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49
-
-
February 18th, 2018, 11:38

نوشته اصلی توسط
artuore
سلام دوستان
روی ویندوز pptp رو ران کردین یا سیستم عامل دیگه ای؟
-
-
February 19th, 2018, 16:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
artuore
سلام دوستان
اینطور که مشخصه روی ویندوز راه اندازی کردید
باید nat رو هم انجام بدید .
اما در کل برای اینگونه موارد از mikrotik استفاده کنید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
March 3rd, 2018, 21:18

نوشته اصلی توسط
artuore
سلام دوستان
با سلام
دوست عزیز برای داشتن کیفیت خوب و مشکل کم حتما می بایست از میکروتیک استفاده نمایید .
-
-
March 6th, 2018, 14:50
عضو انجمن
پیشنهاد بنده هم به شما میکروتیک هستش چون باز هم به مشکلات زیادی میخورید داخل ویندوز.
-