نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکل اس اس ال در کلود فلر و ست نشدن اس اس ال سرور

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    161
    تشکر شده در
    123 پست

پیش فرض مشکل اس اس ال در کلود فلر و ست نشدن اس اس ال سرور

سلام
    یک دامنه بین المللی داخل کلود فلر ست کردم و داخل سرور هم از ال اس ال letsencrypt استفاده می کنم و روی دامنه فعال هست حالت عادی اما وقتی دی ان اس دامنه رو به کلود فلر تغییر میدم و فعالش میکنم
    سایت صفحه اصلیش بالا میاد ولی صفحات داخلی سایت و زیر شاخه های سایت ارور 505 میدن
    داخل تنظیمات اس اس ال کلود فلر از بین 4 گزینه من گزینه full رو زدم یعنی گواهی اس اس ال خودمو بخونه
    اما سایت که لود میشه صفحه اصلی اس اس ال کونودو رو نشون میده.چطور باید اس اس ال letsencrypt رو داخل پنل کلودفلر فعال کنم؟
    ممنون

2. # ADS

عضو انجمن ashkan.solutions آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    55 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل اس اس ال در کلود فلر و ست نشدن اس اس ال سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria90 نمایش پست ها
    سلام
    یک دامنه بین المللی داخل کلود فلر ست کردم و داخل سرور هم از ال اس ال letsencrypt استفاده می کنم و روی دامنه فعال هست حالت عادی اما وقتی دی ان اس دامنه رو به کلود فلر تغییر میدم و فعالش میکنم
    سایت صفحه اصلیش بالا میاد ولی صفحات داخلی سایت و زیر شاخه های سایت ارور 505 میدن
    داخل تنظیمات اس اس ال کلود فلر از بین 4 گزینه من گزینه full رو زدم یعنی گواهی اس اس ال خودمو بخونه
    اما سایت که لود میشه صفحه اصلی اس اس ال کونودو رو نشون میده.چطور باید اس اس ال letsencrypt رو داخل پنل کلودفلر فعال کنم؟
    ممنون
    نوع گواهی SSL را در CF بر روی Flexible قرار دهید و مجدد آزمایش فرمایید.

در نظر داشته باشید بر روی Full گواهی شما خوانده نمی شود بلکه بررسی می شود تنها اگر وب سایت شما گواهی SSL داشت (حتی از نوع invalid) سپس وب سایت تحت https بارگذاری خواهد شد.

اگر شما تمایل دارید کلا و تنها SSL خود شما بارگذاری شود باید قسمت Crypto را برای وب سایت خود بر روی off قرار دهید. (اگر flexible کار نکرد)
    خدماتی فراتر از انتظار شما
    www.ashkan.solutions
    Telegram ID = @ashkansolutions

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    161
    تشکر شده در
    123 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل اس اس ال در کلود فلر و ست نشدن اس اس ال سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan.solutions نمایش پست ها
    نوع گواهی SSL را در CF بر روی Flexible قرار دهید و مجدد آزمایش فرمایید.

در نظر داشته باشید بر روی Full گواهی شما خوانده نمی شود بلکه بررسی می شود تنها اگر وب سایت شما گواهی SSL داشت (حتی از نوع invalid) سپس وب سایت تحت https بارگذاری خواهد شد.

اگر شما تمایل دارید کلا و تنها SSL خود شما بارگذاری شود باید قسمت Crypto را برای وب سایت خود بر روی off قرار دهید. (اگر flexible کار نکرد)
    سلام
    خود سرور اتوماتیک ssl رایگان letsencrypt داخلش فعال هست . در حالت full فقط صفحه اصلی میاد بالا با اس اس ال کومودو ولی صفحات داخلی نمیاد
    در حالت Flexible کلا سایت نمیاد و 1000میده
    off هم میزارم کل سایت لود نمیشه

- - - Updated - - -

توی پنل cf قسمت
    Crypto
    تب
    Origin Certificates

نباید اس اس ال ایحاد شده رو داخل هاست ست کنم؟

- - - Updated - - -

اس اس ال خود سرور رو روی دامنه غیر فعال کردم داخل پنل کلود هم flexible گزاشتم
    اما هچنان خطای
    You've requested a page on a website (site.company) that is on the Cloudflare network. Unfortunately, it is resolving to an IP address that is creating a conflict within Cloudflare's system.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)