-
February 4th, 2018, 17:34
مشکل ناشی از نصب کنترل پنل centos روی دایرکت ادمین
سلام دوستان ؛
بنده به خاطر لایسنس دایرکت ادمین خواستم یه کنترل پنل خوب و رایگان نصب کنم و کنترل پنل centos را انتخاب کردم یعنی cwp ولی بنده قبل از پاک کردن دایرکت ادمین آن را نصب کردم و از قضا سرویس دهنده سرور به من لایسنس دایرکت ادمین داد و پشیمون شدم و فایل های دارای cwp را از ظریق اس اس اچ و زیلا شروع به حذف کردم ولی الان دایرکت ادمین بالا میاد ولی سایت نه ؛ البته قبل از پاک کردن cwp متوجه شدم که سایت رفته روی cwp و صفحه آبی مربوط به اون اومده بود و سایت هم با پورت دایرکت ادمین کار می کرد و هم با cwp ولی سایت روی cwp با می شد . لطفا راهنمایی فرمایید ؛ الان سایتم چند روزه تعطیل شده است .
متشکر
-
تعداد تشکر ها از sinahemmati به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2018 17:34
# ADS
-
February 4th, 2018, 17:44
پاسخ : مشکل ناشی از نصب کنترل پنل centos روی دایرکت ادمین
با سلام به نظر من سیتستم عامل را دوباره نصب کنید بهتر خواهد بود.چون پنل ها موقع نصب معمولا پکیج های اختصاصی خود را نصب میکنند و این باعث اختلال خواهد شد.
و یا اگر این امکان مقدور نیست می توانید مجدد سرویسهای دایرکت ادمین را build کنید.
شرکت وب نویسان مشرق زمین
-
تعداد تشکر ها از webnevisan به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2018, 17:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sinahemmati
سلام دوستان ؛
بنده به خاطر لایسنس دایرکت ادمین خواستم یه کنترل پنل خوب و رایگان نصب کنم و کنترل پنل centos را انتخاب کردم یعنی cwp ولی بنده قبل از پاک کردن دایرکت ادمین آن را نصب کردم و از قضا سرویس دهنده سرور به من لایسنس دایرکت ادمین داد و پشیمون شدم و فایل های دارای cwp را از ظریق اس اس اچ و زیلا شروع به حذف کردم ولی الان دایرکت ادمین بالا میاد ولی سایت نه ؛ البته قبل از پاک کردن cwp متوجه شدم که سایت رفته روی cwp و صفحه آبی مربوط به اون اومده بود و سایت هم با پورت دایرکت ادمین کار می کرد و هم با cwp ولی سایت روی cwp با می شد . لطفا راهنمایی فرمایید ؛ الان سایتم چند روزه تعطیل شده است .
متشکر
سلام بر شما عزیز
پیشنهاد نمیشه پنل ها روی هم نصب بشن چون باعث تداخل میشه ، شما یکبار دیگه مجدد سیستم عامل رو نصب کنین بعد دایرکت ادمین رو نصب کنین.
-
تعداد تشکر ها از blueserver به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2018, 18:39
متشکرم ؛ الان در حال rebuild هستم .
-
-
February 5th, 2018, 09:39
عضو انجمن
بهترین راه نصب مجدد سیستم عامل هست چون به گفته همکاران هم هر پنل پکیج های خودشو نصب میکنه و تفاوت دارند .
-
-
February 5th, 2018, 20:49
عضو دائم
بهترین کار اینه که هارد رو فرمت کرده و سپس سیستم عامل و کنترل پنل نصب کنید. (در صورت نیاز قبل از فرمت کردن از دیتابیس و فایل های سایت روی فضای مجزا بکاپ تهیه کنید)
..::| بیش از یک دهه |::..
-