-
December 7th, 2017, 15:58
عضو انجمن
درخواست نمایندگی دایرکت آدمین
سلام
اساتید محترم ما چند تا سایت داریم که بیشتر اونها شرکتی و شخصی هستند و تعدادی هم انجمن و ... که کارهای فنی اونها به عهده بنده هست و با توجه به افزایش تعداد اونها تصمیم به گرفتن نمایندگی گرفتیم
بیشتر سایت ها الان در نت تفراز هستند و خواهشی که دارم دوستان حتما با توجه به درخواست آفر ارسال کنند
سی پنل نیاز ندارم و حتما نمایندگی دایرکت آدمین آفر بدید و البته سرور مجازی هم تگر آفر دادید با توجه به درخواست موردی نداره
کنترل پنل : حتما دایرکت آدمین
فضا : 30 گیگابایت
تعداد اکانت که بتونیم بسازیم : حداقل ده تا
تعداد دامنه قابل میزبانی : حداقل 20 عدد
پهنای باند : حداقل 1 ترابایت
دی ان اس اختصاصی : لازم داریم
قابلیت انتخاب نسخه php : حتما و لازم هست
قالب Capri : باشه بهتر هست ، نبودم نبوده
در صورتی که سرور مجازی آفر میدید توجه کنید که حتما هارد ssd و 50 گیگ هارد لازم داریم و برای ماه اول دایرکت آدمین را رایگان نصب کنید ( از ماه دوم خودم لایسنس دارم و نیازی نیست )
حتما 48 ساعت با کسر هزینه ها اگر راضی نبودیم از کیفیت ، وجه را برگشت بزنید و تنها هزینه 48 ساعت را حساب کنید
استدعا دارم لطفا تاپیک را تبدیل به تبلیغات سرویس های خودتان نکنید چون همانطور که شما از اسپم در تاپیک فروش خوشتان نمیاد بنده هم خوشم نمیاد شما تو تاپیک بنده یک پست بلند بالا در باب تعریف از خودتان و کپی سرویس های بی ربط بزنید
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
December 7th, 2017 15:58
# ADS
-
December 7th, 2017, 16:02
عضو دائم
پاسخ : درخواست نمایندگی دایرکت آدمین
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2017, 16:25
عضو دائم
با سلام
در خدمتیم
منتها قابلیت انخاب ورژن php نداریم
اگر مشکلی نیست اعلام کنید تا افر خدمتتون ارسال بشه
-
-
December 7th, 2017, 16:30
عضو انجمن
با سلام و احترام . از هتزنر آلمان میتونیم درخدمتتون باشیم .
لطفا جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر از طریق تیکت و یا تلگرام در ارتباط باشید .
با تشکر
-
-
December 7th, 2017, 16:43
عضو انجمن
از سرور ایران برج میلاد با هارد SSD و ترافیک نامحدود وب سرور Nginx و آنتی شل و PHP 5.6 - 7.1 به همراه SSL رایگان
نتورک فا - NetworkFA
ویرایش توسط NetworkFA : December 7th, 2017 در ساعت 18:16
-
-
December 7th, 2017, 16:48
عضو انجمن
درود
آفر زیر از آلمان برای شما موجود می باشد
رم 6 گیگابایت
هارد 50 گیگابایت SSD
سی پی یو 4 هسته ( بدون لیمیت )
نصب و کانفینگ رایگان دایرکت ادمین + لایسنس ماه اول رایگان
تحویل آنی
قیمت ماهانه 80 هزار تومان
ارائه 24 ساعت تست رایگان
دارای 5 سال سابقه + نماد اعتماد
تلگرام OmizbanCo
ویرایش توسط OmizbanCo : December 7th, 2017 در ساعت 16:49
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-
تعداد تشکر ها از OmizbanCo به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2017, 16:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
اساتید محترم ما چند تا سایت داریم که بیشتر اونها شرکتی و شخصی هستند و تعدادی هم انجمن و ... که کارهای فنی اونها به عهده بنده هست و با توجه به افزایش تعداد اونها تصمیم به گرفتن نمایندگی گرفتیم
بیشتر سایت ها الان در نت تفراز هستند و خواهشی که دارم دوستان حتما با توجه به درخواست آفر ارسال کنند
سی پنل نیاز ندارم و حتما نمایندگی دایرکت آدمین آفر بدید و البته سرور مجازی هم تگر آفر دادید با توجه به درخواست موردی نداره
در صورتی که سرور مجازی آفر میدید توجه کنید که حتما هارد ssd و 50 گیگ هارد لازم داریم و برای ماه اول دایرکت آدمین را رایگان نصب کنید ( از ماه دوم خودم لایسنس دارم و نیازی نیست )
حتما 48 ساعت با کسر هزینه ها اگر راضی نبودیم از کیفیت ، وجه را برگشت بزنید و تنها هزینه 48 ساعت را حساب کنید
استدعا دارم لطفا تاپیک را تبدیل به تبلیغات سرویس های خودتان نکنید چون همانطور که شما از اسپم در تاپیک فروش خوشتان نمیاد بنده هم خوشم نمیاد شما تو تاپیک بنده یک پست بلند بالا در باب تعریف از خودتان و کپی سرویس های بی ربط بزنید
با سلام و احترام
سرویس مورد نظر از ایران و فرانسه قابل ارائه میباشد
فضای 30 گیگابایتی | پهنای باند نامحدود | امکانات نامحدود | قابلیت انتخاب پی اچ پی | پنل دایرکت ادمین | محل سرور ایران یا فرانسه | بکاپ گیری روزانه
+ نصب و کانفینگ و فارسی سازی whmcs
+ سرویس بکاپ رایگان
+ گواهینامه اس اس ال رایگان برای شما و مشتریان شما
از ایران ماهانه : 45/000 تومان
از فرانسه ماهانه: 30/000 تومان
برای سفارش و جزئیات بیشتر و تخفیف در تماس باشید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2017, 16:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
با سلام
چه از ایران چه خارج کشور امکان ارائه سرور مجازی میباشد.
سرور مجازی کانفیگ آن از سمت شما انجام شود یا سرور مدیریت شده خدمت شما معرفی گردد ؟
تا 7 روز امکان برگشت وجه بدون هیچ علتی دارید.
دایرکت ادمین کلا رایگان میباشد.
نمونه پکیج های ارزان قیمت سایت : http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?...A7%DA%A9%DB%8C
رم 2 گیگ با 4 ترابایت ترافیک ماهانه 40 ت میباشد که هارد ssd جداگانه برای آن میتوانید درخواست دهید.
لطفا از طریق تیکت یا تلفن تماس با واحد مشاوره در ارتباط باشید تا پکیج شما کاملا مشخص شود.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2017, 16:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
باسلام
با توجه به نیاز شما اگر نیاز به نمایندگی باشد :
محل سرور هلند
سیستم عامل کلود لینوکس
امکان انتخاب نسخه php
پنل دایرکت ادمین
تعداد وبسایت نامحدود
انتقال وبسایت های شما رایگان
ماه اول 50 درصد تخفیف و در صورت خرید سالیانه سال اول 50 درصد تخفیف
کد تخفیف : d50
نمایندگی هاست لینوکس دایرکت ادمین
drs50gb
۵۰۰۰۰ تومان
- ۵۰ گیگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- تعداد هاست نامحدود
- DirectAdmin پنل هاست
- محل سرور هلند
- ماهیانه ۵۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۵۰۰۰۰۰ تومان
و در صورتی که تمایل به تهیه سرور مجازی داشته باشید .
سرور مجازی از آلمان
2 گیگ رم
2 هسته سی پی یو
50 گیگ هارد SSD
نصب و کانفیگ کامل سرور رایگان
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین رایگان ( و با توجه به نیاز شما ماه اول لایسنس رایگان )
با توجه به نیاز شما به تغییر نسخه php نیاز به کلود لینوکس هم دارید که این سرویس نیز به همراه لایسنس کاملا رایگان برای شما انجام می گردد
http://xzn.ir/vps/vps-europe
UVPS3
۶۰۰۰۰ تومان
- ۲ گیگابایت RAM
- CPU دو هسته
- هارد : 5۰گیگSSD
- Port : 1000Mbs
- پهنای باند نامحدود
- سیستم عامل Linux/windows
- آی پی ۱ عدد
- ماهیانه ۶۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۶۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2017, 17:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
سرور مجازی کانفیگ آن از سمت شما انجام شود یا سرور مدیریت شده خدمت شما معرفی گردد ؟
کانفیگ نیاز ندارم جون خودم کانفیگ میکنم
دوستان لطفا مواردی درخواستی را تو آفرهاتون اعلام بفرمایید
انتخاب نسخه php هم لازم هست چون برخی سایت ها نیاز به نسخه 7.1 دارند و برخی 5.6 و برای همین تاکید کردم لازم هست
ضمنا دوستان توجه کنید که مشکل بودجه ندارم ولی قیمت ها را بررسی میکنم ولی مهمتر از قیمت کیفیت و اعتبار هست
از همگی دوستان تشکر میکنم
ویرایش توسط iraniam2000 : December 7th, 2017 در ساعت 17:15
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-