-
December 10th, 2017, 15:59
عضو انجمن
این کار هاستینگ درسته یا نه؟
سلام و خسته نباشید
دو تا هاست پر بازدید ماهانه از آبتین وب abtinweb.com دارم، که یکی 13 تومن و یکی 16 تومن در ماه هزینه بهش میدادم، که هر کدومش 1 گیگ فضای اشغال شده داره
هر ماه این دو تا هاست تمدید میشد، که این بار تمدید کردم و بعد از گذشت کمتر از 48 ساعت به آبتین وب تیکت دادم و گفتم سرویس رو لغو کنید، و مبلغ رو عودت بدین
چرا که این سایت ها دست من امانت بوده و هم اکنون به سرور دیگری منتقل کردند، پس از سرویس های فوق شاید خیلی کمتر از 48 ساعت استفاده شده و بعد رفته روی سرور دیگری و درخواست کنسل کردن هاست ثبت شده
چندین روز هم تیکت بازی آبتین وب طول کشید تا اینکه گفتن پول رو نمیدن... و واحد مالی قبول نمیکنه
من از مشتریان یک ساله آبتین وب بودم و همیشه چندین سرویس فعال از اینا داشتم..
دوستانی که تو کار هاستینگ هستند، درخواست من غیر منقطی هست؟
-
-
December 10th, 2017 15:59
# ADS
-
December 10th, 2017, 16:05
عضو جدید
پاسخ : این کار هاستینگ درسته یا نه؟
هر شرکتی بر اساس سیاستهای کاری خودشون در اینجور مواقع تصمیم گیری میکنند.اغلب شرکتها گارانتی بازگشت وجه رو تنها برای چند روز اول بعد از خرید اجرا میکنند و برخی هم این گارانتی رو برای تمام طول مدت استفاده از سرویسها تقبل می کنند.
افاق هاست
ارائه دهنده سرویس های حرفه ای میزبانی وب و سرور(ویندوز و لینوکس)
-
تعداد تشکر ها ازAfaghHost به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 16:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام و خسته نباشید
دو تا هاست پر بازدید ماهانه از آبتین وب abtinweb.com دارم، که یکی 13 تومن و یکی 16 تومن در ماه هزینه بهش میدادم، که هر کدومش 1 گیگ فضای اشغال شده داره
هر ماه این دو تا هاست تمدید میشد، که این بار تمدید کردم و بعد از گذشت کمتر از 48 ساعت به آبتین وب تیکت دادم و گفتم سرویس رو لغو کنید، و مبلغ رو عودت بدین
چرا که این سایت ها دست من امانت بوده و هم اکنون به سرور دیگری منتقل کردند، پس از سرویس های فوق شاید خیلی کمتر از 48 ساعت استفاده شده و بعد رفته روی سرور دیگری و درخواست کنسل کردن هاست ثبت شده
چندین روز هم تیکت بازی آبتین وب طول کشید تا اینکه گفتن پول رو نمیدن... و واحد مالی قبول نمیکنه
سلام من با هیچ کسی کاری ندارم ولی در کل قوانین دنیا رو میگم
بعد قوانین شرکتی ایران
شما فقط تا 3 روز در ایران و 14 روز در خارج از ایران اونم اگر نوشته شده باشه بعد از خرید سرویس میتونید بدون هزینه سرویس رو کنسل نمایید
بعد از اون قرار داد ثبت میشه و مالیات براش در نظر گرفته میشه و توی کل دنیا مثلا هتزنر شما سرور میخرید تا 14 روز اول میتونی کنسل کنید بدون هزینه ولی وقتی 4 ماه پرداخت کردید فقط میتونید کنسل کنید که برای ماه بعدی فاکتور نیاد ولی ماهی که پرداخت کردید رو نمیتونید پس بگیرید
این قوانین توی کل دنیا هستند
درسته اون فرد میتونه پولو پس بده ولی قانون قانونه
شما مشتری حاضر هستین هاست یک گیگ بخرید ولی 250 مگ تحویل بگیرید صد در صد خیر
پس چرا باید فروشنده قوانین خودشو بیخیال بشه؟
ممنون از شما
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : December 10th, 2017 در ساعت 16:08
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 16:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام و خسته نباشید
با سلام و احترام
بله درخواست شما اصلا اصولی نیستش چرا که هزینه های تمدید سرویس قابل عودت نیستند تنها هزینه های خرید سرویس (که بستگی به شرکت یا شخص دارد) قابل عودت میباشد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 16:38
عضو انجمن
سلام،
اصولا در ۹۹٪ شرکت ها هزینه در صورت تمدید یک سرویس عودت داده نمیشه و طبیعی هست. کارشون اشتباه نیست از نظر من.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 16:40
عضو انجمن
اوکی، ممنونم از تمامی دوستان عزیز
پس خواسته من معقول نیست، اگه اینطوری که از همه و بخصوص آبتین وب عذر خواهی می کنم، و بابت این سوء تفاهم از تیم آبتین وب پوزش می طلبم
-
تعداد تشکر ها ازiroo به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 18:12
سلام ؛ وقت بخیر
تنها در خرید سرویس امکان عودت وجود دارد
فک نکنم هیچ کدوم از هاستینگ ها هزینه تمدید سرویس رو عودت بدن
با احترام.
-
تعداد تشکر ها از .Hamed. به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 18:18
عضو انجمن
سلام . همونطور که دوستان فرمودن هر شرکتی قوانین خودشو داره .
تاپیک خوبی بود و با برخی نظرات دوستان آشنا شدیم .
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 18:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
.Hamed.
سلام ؛ وقت بخیر
تنها در خرید سرویس امکان عودت وجود دارد
فک نکنم هیچ کدوم از هاستینگ ها هزینه تمدید سرویس رو عودت بدن
با احترام.
سلام ,
از حرفتون اطمینان دارید ؟
من یکساله از نت افراز هاست دارم ,یبار هاست یکساله گرفتم بعد از یکماه درخواست لغو دادم هزینه رو به حساب بانکیم با کسر مابه التفاوت برگشت زدن بدون هیچگونه مشکلی .
از جوان سرور هم هاست دادم که هربار خواستم هاست رو لغو کنم هزینه رو به پنل برگشت دادن بدون هیچگونه مشکلی .
ایشون هم وقتی سررسید تمدید کردن یعنی یکماه دیگه سرویس دارن پس در سه روز اول(طبق قانون اکثر هاستینگ ها) باید هزینه رو برگشت بزنن .
این کار نه تنها باعث افزایش سطح کار میشه بلکه کاربری که هاست گرفته برای بار بعدی هم از همون هاستینگ میاد هاست رو خریداری میکنه .
البته اینا نظر شخصی من هست .
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
تعداد تشکر ها از wapmaster به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 18:34

نوشته اصلی توسط
wapmaster
سلام ,
از حرفتون اطمینان دارید ؟
من یکساله از نت افراز هاست دارم ,یبار هاست یکساله گرفتم بعد از یکماه درخواست لغو دادم هزینه رو به حساب بانکیم با کسر مابه التفاوت برگشت زدن بدون هیچگونه مشکلی .
از جوان سرور هم هاست دادم که هربار خواستم هاست رو لغو کنم هزینه رو به پنل برگشت دادن بدون هیچگونه مشکلی .
ایشون هم وقتی سررسید تمدید کردن یعنی یکماه دیگه سرویس دارن پس در سه روز اول(طبق قانون اکثر هاستینگ ها) باید هزینه رو برگشت بزنن .
این کار نه تنها باعث افزایش سطح کار میشه بلکه کاربری که هاست گرفته برای بار بعدی هم از همون هاستینگ میاد هاست رو خریداری میکنه .
البته اینا نظر شخصی من هست .
سلام ؛ وقت بخیر
منظور بنده تمدید سرویس بود نه خرید سرویس
یبار هاست یکساله گرفتم بعد از یکماه درخواست لغو دادم هزینه رو به حساب بانکیم با کسر مابه التفاوت برگشت زدن بدون هیچگونه مشکلی .
ممکنه در بعضی هاستینگ ها امکان عودت مبلغ بعد از تمدید سرویس هم باشه اما میشه گفت در 90 درصد هاستینگ ها این امکان فقط در خرید سرویس وجود داره
با احترام.
ویرایش توسط .Hamed. : December 10th, 2017 در ساعت 18:37
دلیل: غلط املایی
-
تعداد تشکر ها از .Hamed. به دلیل پست مفید