-
January 18th, 2018, 20:28
عضو انجمن
*** پلن های جدید سرور مجازی با قیمت و کیفیت عالی - دایرکت ادمین رایگان ***
با سلام و احترام
طبق درخواست کاربران و سییاست های کاری قبلی پرتو سرور، پلن های جدید آماده ارائه می باشند و عزیزانی که تمایل به دریافت سرویس دارند میتوانیم در خدمتشان باشیم.
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
-
January 18th, 2018 20:28
# ADS
-
January 19th, 2018, 00:50
پاسخ : *** پلن های جدید سرور مجازی با قیمت و کیفیت عالی - دایرکت ادمین رایگان ***
میخواستم خرید کنم ثبت نام کردم یه سوال ازتون بپرسم
سی پی یو ها چند هسته ای هستن و آیا اختصاصی اند اگر خیر چند درصد لاک میکشن برای هر کاربر و آیا اورسل میشن یا خیر؟
-
-
January 19th, 2018, 09:55
عضو انجمن
پاسخ : *** پلن های جدید سرور مجازی با قیمت و کیفیت عالی - دایرکت ادمین رایگان ***

نوشته اصلی توسط
meratoon
میخواستم خرید کنم ثبت نام کردم یه سوال ازتون بپرسم
سی پی یو ها چند هسته ای هستن و آیا اختصاصی اند اگر خیر چند درصد لاک میکشن برای هر کاربر و آیا اورسل میشن یا خیر؟
مقدار کور هر سرور داخل عکس ها ذکر شده و میتونید مشاهده بفرمائید. مقدار فرکانس هر کور هم با توجه به سرور از 2000 تا 3500 مگاهرتز لیمیت میشه.
مقدار رم کاملا اختصاصی هستش ولی سی پی یو مقداری مشترک هستش. البته مصرف یوزرها بالانس میشه و همیشه سی پی یو آزاد تو سرور اصلی وجود داره.
پرتو سرور
-
-
January 19th, 2018, 10:58

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
با سلام و احترام
طبق درخواست کاربران و سییاست های کاری قبلی پرتو سرور، پلن های جدید آماده ارائه می باشند و عزیزانی که تمایل به دریافت سرویس دارند میتوانیم در خدمتشان باشیم.
من از این شخص سرور مجازی داشتم، به شدت بی کیفیت هست سرویس های ایشون، دوستان مراقب باشن تا زمان و هزینشون از بین نره
-
-
January 19th, 2018, 11:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Web.Manager
من از این شخص سرور مجازی داشتم، به شدت بی کیفیت هست سرویس های ایشون، دوستان مراقب باشن تا زمان و هزینشون از بین نره
خب چرا کنسل نکردید تا زمان و هزینتون از بین نره ؟
*** ایمیلتون رو لطفا برای من پ.خ ارسال کنید.***
پرتو سرور
-
-
January 20th, 2018, 10:17

نوشته اصلی توسط
Web.Manager
من هم سرور داشتم و به شدت بی کیفیت هست
-
-
January 20th, 2018, 19:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alim1369
شما هم اون موارد بالا رو پ.خ ارسال کنید.
اون دوستمون و دوستان دیگه که بدون هیچ مدرک و صحبتی فقط پست ارسال کردن لطفا بدون مدرک چیزی اعلام نکنند.
وقتی ما خیلی راحت کنسل میکنیم، خب مجبور نیستید که سرویس بی کیفیت رو تحمل کنید.
پرتو سرور
-
-
January 20th, 2018, 21:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alim1369
قیمت سرور خوب و با کیفت کمی بالا می باشد، با توجه به اینکه الان هم ارز داره با تصاعد هندسی زیاد می شه.
-
-
January 20th, 2018, 22:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NaSRI
قیمت سرور خوب و با کیفت کمی بالا می باشد، با توجه به اینکه الان هم ارز داره با تصاعد هندسی زیاد می شه.
ما هم سرور عادی داریم و هم سرور آفری. سرورهای آفری مقداری منابع کمتر دارند و برای استفاده های عادی مناسبه. برای استفاده سنگین سرویس های آفری مناسب نیست.
پس پلن های آفر کیفیتشون کم نیست. موفق باشید.
پرتو سرور
-
-
January 20th, 2018, 22:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
ما هم سرور عادی داریم و هم سرور آفری. سرورهای آفری مقداری منابع کمتر دارند و برای استفاده های عادی مناسبه. برای استفاده سنگین سرویس های آفری مناسب نیست.
پس پلن های آفر کیفیتشون کم نیست. موفق باشید.
من قصد جسارت نداشتم فقط خواستم به کاربران که خیلی حق به جانب هستم اعلام کنم که همیشه حق با آنها نیست.
-