-
December 7th, 2017, 18:07
عضو انجمن
مقدار پیش فرض برای input نوع file
سلام و خسته نباشید
من یه اسکریپتی دارم که یه فرم داره یکسری اطلاعات رو میگره، و یه تصویر هم از کاربر میگیره و همراه فرم آپلود میکنه
من میخوام دیگه از کاربر تصویر نگیرم، ولی دستکاری قسمت های مختلف اسکریپت برام امکان پذیر نیست...

وقتی آپلود تصویر هم انجام نشه، خطا میده
برای همین میخوام یه مقدار پیش فرض باشه، و متد input تصویر رو توی html مخفی کنم، که کاربر متوجه نشه و اسکریپت به کار خودش ادامه بده، تصاویر آپلود شده هم خودم دستی پاک میکنم
یعنی فرم HTML که دکمه Choose file رو داره، ارسال بشه، با یک مقدار پیش فرض و یا یک فایل اما بدون اینکه کاربر تضویری رو معرفی کرده باشه....
امید وارم منظورم رو رسونده باشم
ممنون میشم راهنمائیم بکنید
-
-
December 7th, 2017 18:07
# ADS
-
December 7th, 2017, 18:35
عضو انجمن
پاسخ : مقدار پیش فرض برای input نوع file
سلام
مقداری پیش فرضی نمیشه برای فیلد های آپلود html ایجاد کرد و همچنین با جاوا اسکریپت هم نمی تونید این کار رو انجام بدید چون جزو موارد امنیتی مرورگر ها هستش و اجازه نمیدن که یه سایت خودکار یه فایل از کامپیوتر شخص یا هر چیز دیگه ای برای آپلود توسط اینترنت کاربر انتخاب کنن.
می مونه فقط راه تحت سرور و ویرایش کدنویسی های اسکریپت مورد نظر.
اگر اسکریپت کد شده هستش و دسترسی به کد هاش ندارید که باید به کد نویسش بدید براتون درست کنن یا اینکه یکی رو پیدا کنید براتون فایل رو دیکدش کنن.
اما اگه اسکریپت متن بازه و صرفاً به خاطر شلوغی و زیادی کد هاش دوست ندارید بهش دست بزنید به نظرم فایل رو توی ++Notepad باز کنید و Ctrl+F بزنید تا بخش جستجو بیاد و واژه $_FILES (اینجا برعکس نشون میده) رو سرچ کنید تا جا هایی از کد که به فایل های آپلود شده دسترسی دارن رو پیدا کنید و اگر شرطی ( if ) پیدا کردید می تونید خودش و کاراکتر های باز و بسته شدن شرط { } رو حذف کنید اما اگر حذفش هم دنگ و فنگ داره می تونید شرط رو با یه شرط الکی مثل 1 === 1 تغییر بدید تا همیشه جوابش مثبت باشه و کد بعدی اجرا بشه.
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید