نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: ارائه دهنده فاسد خدمات میزبانی وب تحت عنوان hostwebserver.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

Exclamation ارائه دهنده فاسد خدمات میزبانی وب تحت عنوان hostwebserver.ir

مدیریت نامحترم این وبسایت خلافکار ماه ها قبل از بنده مقداری پول در عوض یک هاستینگ 2 گیگابایتی با پهنای باند نامحدود و کنترل پنل دايركت ادمين گرفتند و سرویس رو در اختیار من قرار دادند. بعد ها مشخص شد که وب میل این سرور به عنوان اسپمر استفاده می شده و ایمیل های ارسالی از من به مشتریانم به عنوان اسپم ثبت می شده و بنده این مشکل را مطرح کردم و مدیریت سایت توجهی به این مسئله نکرد و خب با صبر شکیبایی بنده از این حق خودم گذشتم و وبمیل دیگری برای سایتم اجاره کردم. بعد ها گذشت و سرویس من نزدیک به پایان مهلت خود بود و مدیریت سایت از بنده پرسید که آیا تمایل به تمدید ندارید، من هم گفتم خیر فعلا قصد ندارم، اگه میخواین و سخته براتون بک آپ آخر رو در اختیار من قرار دهید و سرویس را لغو کنید، اما ایشان با رندی و اظهار دوستی فرمودند مسئله ای نیست سرویس شما تا هر زمان که می خواهید برای تمدید باقی می ماند، اما با توجه به مبالغ بالا و هزینه های الکی این سرور و همچنین کیفیت کمی که برخوردار هست بنده قصد انتقال سرویس ام رو داشتم و گفتم باز هم اگه امکانش هست که ایشون بک آپ آخر رو در اختیار من قرار بدهند که فرمودند ما بک آپ را زمانی در اختیار مشتری قرار می دهیم که سرویس شان تمدید شده باشد، گذشت و بنده به ناچار مجبور به تمدید سرویس به مدت سه ماه با مبلغ 11000 تومان با 53 درصد آفر ایشون به همراه 2000 تومان دیرکرد در پرداخت، جمعا 13000 تومان پرداخت کردم! و در همین حین مشاجره لفظی بین ما به وجود اومد و ایشون به قصد تلافی گفتند که سرویس تون امشب لغو و مبلغی هم که پرداخت کردید به عنوان هزینه بک آپ تلقی می شود! و من گفتم شما حق این کار را ندارید که بنده را بلاک کردند! و خودشان از پنل مدیریت وارد حساب بنده شده و درخواست لغو سرویس من را دادند و ایمیل پاک شدن سرویس برای بنده رسید و این اتفاق افتاد! و الان نه بنده اطلاعات سرویسم که مدت ها برای طراحی اش زحمت کشیده ام را در اختیار دارم و نه هزینه ای که بابت سرویس پرداخت کردم! حتی بابت دیرکرد هزینه را پرداخت کردم اما ایشان به قول معروف دبه کردند یک ماه و چهارده روز دیرکرد را از سرویس من کم کردند و همین موجب مشاجره لفظی ما شد!
    و درکل فکر کنم این میشه نتیجه اعتماد به وبسایت هایی که ای نماد دارند و این نماد فقط نشانه ای الکی می باشد که به سادگی میتوان آنرا اخذ کرد و مشتری را فریب داد!

امیدوارم هرچه زودتر نسل این گروه های کوچک و فریب کار و مال حروم خور جمع بشه تا بازار وب، سالم تر از قبل به راه خودش ادامه بده!

اسناد و مدارک هم در صورت نیاز ارائه خواهد شد!

------

در ضمن رجیستری هایی که سرویس بالا رو میتوانند با کیفیت به بنده ارائه بدهند و مثل این *** محترم نیستند، پیشنهاد قیمت شون رو برای سرویس یک ساله و سه ماهه عنوان کنند، تا بتوانیم سفارش دهیم!

2. تعداد تشکر ها ازsajad1v1 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)