-
December 8th, 2017, 00:23
مشکل در ساخت ساب دامین
سلام.اخیرا در سی پنل به یه مشکل برخورد کردم و اونم این هست وقتی برا یه سایت به اسم site.com یه ساب دامین به اسم test میسازیم باید با آدرس test.site.com بالا بیاد ولی وقتی من ساب دامنه میسازم با این ادرس بالا نمیاد ولی با ادرس site.com/test بالا میاد.قبلا این مورد رو نداشتم و چیزی هم تغییر نکرده.دوستان ممنونم میشم راهنمایی بفرمایین.البته من خودم یوزرم و هاست و خریداری کردم و ادمین هاست نیستم.
-
-
December 8th, 2017 00:23
# ADS
-
December 8th, 2017, 01:45
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در ساخت ساب دامین

نوشته اصلی توسط
albert1983
سلام.اخیرا در سی پنل به یه مشکل برخورد کردم و اونم این هست وقتی برا یه سایت به اسم site.com یه ساب دامین به اسم test میسازیم باید با آدرس test.site.com بالا بیاد ولی وقتی من ساب دامنه میسازم با این ادرس بالا نمیاد ولی با ادرس site.com/test بالا میاد.قبلا این مورد رو نداشتم و چیزی هم تغییر نکرده.دوستان ممنونم میشم راهنمایی بفرمایین.البته من خودم یوزرم و هاست و خریداری کردم و ادمین هاست نیستم.
با سلام و احترام
دی ان اس ها رو چک کنین و یا از طریق مدیر هاست دی ان اس زون رو هم چک کنند
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2017, 10:42
عضو انجمن
-
-
December 9th, 2017, 13:19
عضو انجمن
احتمالا از سمت ارائه دهنده مشکلی پیش اومده که مربوط به دی ان اس هست به احتمال قوی
اطلاع بدید بهشون مشکل رو
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
December 9th, 2017, 13:31
با سلام
بنده هم همین مشکل داشتم.
اگر از cloudflare استفاده مکنید، باید ساب دامنه در cloudflare ثبت کنید، A record
با تشکر
-