نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: نظرسنجی : ربات تبدیل متن به فایل : راهکاری نوین برای تقلب در امتحانات و کسب نمره

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن abbas141 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    546
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    283 پست

پیش فرض نظرسنجی : ربات تبدیل متن به فایل : راهکاری نوین برای تقلب در امتحانات و کسب نمره

سلام و درود خدمت شما کاربران گرامی وب هاستینگ تالکی :

اخیرا یک مشکلی رو در تلگرام دیدم که شاید مشکل خیلی از کاربران باشه و اون هم این هست که فرصا شما عضو یک کانال یا گروه هستید ، و میخواهید از متن ها پرینت بگیرید ، خوب این جاست که کلی داستان دارید و باید تک تک تمامی متن ها رو انتخاب کنید و خلاصه بعدش ببرید روی یک نرم افزار مثل WOrd اونجا بعد پرینت بگیرید .

حالا فرض کنید این کار هر روز شما باشه : به عنوان مثال با اومدن تلگرام ، دیگه خیلی اساتید دانشگاهی به جای این که دوساعت جزوه رو پای تحته بنویسند برای هر کلاس ، یکبار اون رو توی تلگرام می نویسند و در گروه خودشون قرار میدهند . حالا شما دانشجو یا باید خودتون رو بیچاره کنید و هربار از بین 3000 تا پیام دنبال اون باشید ، یا این که مثل من اون رو ور دارید تبدیل به یک فایل کنید و مثلا پرینت بگیرید . یا توی گوشی تون ذخیره کنید

از انجایی که این موضوع دغذغه خود من بود ، اومدم یک ربات ساختم که جزوه های استاد رو بهش پاس میدهم و بهم یک فایل متنی میده ،

و باهاش کار های مختلفی رو انجام میدهم ، کاربرد خیلی ساده اش برای تقلب در امتحانات هست ، طبیعتا با پیشرفت تکنولوژی راهکارهای تقلب هم تغییر کرده و شما باید خودتون رو اپ دیت کنید و...

نمونه اتبدایی این ربات : http://t.me/TxtTofileBot

سورس کد نمونه ابتدایی (سورس کد ساخت ربات تبدیل متن به فایل)

من یک نسخه اولیه از این ربات رو ساختم ولی هنوز میدونم ناقص هست و برای این که نیاز خودم هست تصمیم گرفتم نظرسنجی ایجاد کنم و خلاصه خارج از شوخی خوشحال میشم نظراتتون رو بگید که بتوانیم یک ربات کاربردی در این زمینه فراهم نماییم .

نکته : بعد از اتمام کار همانند نسخه ابتدایی سورس کامل برای علاقه مندان قرار میگرد .

منتظر ، نظرات و پیشنهادات شما دوستان هستم .
    - سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی

2. تعداد تشکر ها ازabbas141 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)