-
November 11th, 2017, 21:14
مشکل کیبرد در vnc
با سلام
من کالی لینوکس گرفتم از یک فروشنده ای: الان موقع ای توی محیط ترمینال وارد میشم کیبرد قاتی داره بعضی مواقع کار می کند و بعضی مواقع کار نمی کند !!! یعنی فقط اعداد را میشه نوشت توی ترمینال و حروف را نمیشه وارد کرد!!!
علت از چی می تواند باشد؟
از VNC-Viewer استفاده می کنم از سایت اصلی اش گرفتم
سپاس
-
-
November 11th, 2017 21:14
# ADS
-
November 11th, 2017, 21:40
عضو انجمن
پاسخ : مشکل کیبرد در vnc
سلام
مشکل از سروری که تهیه کردهایند نیست و مشکل از تنظیمات شما به vncserver است، باید بدانید که تعدادی از دیستروها به تنطیمات خاصی دارند.
و مشکل شما تقریبا عدم شناسایی کیبرد است و ست نبود autocutsel است که می توانید با کمی جستجو در اینترنت این مشکل را هم حل کنید
-
تعداد تشکر ها از RealHAM به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2017, 21:55

نوشته اصلی توسط
RealHAM
سلام
مشکل از سروری که تهیه کردهایند نیست و مشکل از تنظیمات شما به vncserver است، باید بدانید که تعدادی از دیستروها به تنطیمات خاصی دارند.
و مشکل شما تقریبا عدم شناسایی کیبرد است و ست نبود autocutsel است که می توانید با کمی جستجو در اینترنت این مشکل را هم حل کنید
ممنون مهندس: لطف کنید در مورد autocutsel بیشتر توضیح بدهید با اموزشی معرفی کنید: من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم!!
سپاس
-
-
November 11th, 2017, 23:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
caspianhero
با سلام
من کالی لینوکس گرفتم از یک فروشنده ای: الان موقع ای توی محیط ترمینال وارد میشم کیبرد قاتی داره بعضی مواقع کار می کند و بعضی مواقع کار نمی کند !!! یعنی فقط اعداد را میشه نوشت توی ترمینال و حروف را نمیشه وارد کرد!!!
علت از چی می تواند باشد؟
از VNC-Viewer استفاده می کنم از سایت اصلی اش گرفتم
سپاس
با سلام
کلاینت tightVNC را امتحان کنید و نتیجه را اعلام کنید
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-
تعداد تشکر ها از TeraServerCo به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2017, 23:10

نوشته اصلی توسط
TeraServerCo
با سلام
کلاینت tightVNC را امتحان کنید و نتیجه را اعلام کنید
ممنونم: این برنامه را تست کردم: مثل همان قبلی بود قطعی کیبرد داشت ولی یکم کمتر !!! عجیبه واقعا وسط تایپ کردن کیبرد حروف را تایپ نمی کند!!
سپاس
-
-
November 12th, 2017, 20:46
کسی نیست دیگه راهنمایی کند؟
-