-
November 3rd, 2017, 13:54
خرید سرور اختصاصی به صورت اشتراکی توسط دو یا سه نفر
سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی. با توجه به پشتیبانی ضعیف و نحوه پاسخگویی نامناسب و غیرمسئولانه سرویس دهنده سرورهای مجازی فعلی، قصد خرید یک سرور اختصاصی جدید از دیتاسنتر هتزنر آلمان با SSD NVMe را داریم تا مستقیما به سرویسدهنده خارجی در اتباط باشیم و با سرویسدهندههای داخلی (به جز انگشت شمار افراد متعهد) کمتر در ارتباط باشیم. با توجه به اینکه سرورهای خوب این دیتاسنتر از نظر منابع و قدرت برای کارهای ما بیش از حد مورد نیاز است و قیمت نسبتا بالاتری هم دارد، در صورت تمایل به داشتن یک یا چند VPS از روی این سرور به بنده پیام دهید تا به صورت اشتراکی نسبت به تهیه آن اقدام شود و از لحاظ هزینهای هم برای شما و هم برای ما مقرون به صرفه تر باشد. امکان پرداخت ارزی و خرید مستقیم توسط خود من وجود دارد. نصب مجازی ساز و ماشینها را هم برای افرادی که مشترک میشوند انجام میدهم. به شخصه خودم 16 تا حداکثر 24 گیگ رو بیشتر نیاز ندارم که حدود 2 تا 4 ماشین خواهد بود.
چنانچه پیشنهاد دو یا سه VPS با رم 4GB روی سرور بسیار خوب که مشکل افت شدید سرعت هارد، کاهش شدید پهنای باند و ... را هم دارید بفرمایید. روی سرور قبلی به دلایلی نامشخص و احتمال فروش بیش از حد بارها دچار افت شدید سرعت بودیم. ضمنا اگر تنها راه پشتیبانیتان یک آیدی تلگرام و یا یک خط یکطرفه ایرانسل هدیه است و در صورت تماس جهت رفع مشکل داون بودن سرور در روزهای تعطیل و یا بیدار کردنتان در ساعت 12 ظهر به شما برمیخورد لطفا پیامی ندهید.
آیدی تلگرام: @earmink
پیرو این تصمیم سوالی نیز با موضوع انتقال سرور لینوکس از هارد به ssd با فضای کمتر بدون از دست رفتن کانفیگ سرور مطرح کرده ام که خواهشمندم دوستان متخصص در صورت امکان به آن پاسخ دهند.
با تشکر
ویرایش توسط armin3000 : November 3rd, 2017 در ساعت 14:20
دلیل: درخواست پیشنهاد vps و افزودن تلگرام
-
تعداد تشکر ها از armin3000 به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2017 13:54
# ADS
-
November 3rd, 2017, 14:34
عضو جدید
پاسخ : خرید سرور اختصاصی به صورت اشتراکی توسط دو یا سه نفر
سلام ببخشید بی ربط هستش اما خواستم عنوان کنم که میخوام وبسایتم رو برای فروش بذارم، اما متاسفانه گزینه ایجاد موضوع برای من فعال نیست ! در صفحات دیگر انجمن مشکلی از این بابت ندارم ! مشکل کجاست ؟
-
-
November 3rd, 2017, 14:55
عضو دائم
سلام .
مایل بودید؛ سرور نیمه اختصاصی بر روی سرور PX61-NVme با منابع درخواستی میتوانیم به شما بدهیم .
برای خرید در تماس باشید .
-
-
November 3rd, 2017, 16:03
عضو انجمن
با سلام و احترام . می توانیم سرور مجازی با منابع اختصاصی در اختیارتان قرار دهیم .
جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلگرام در ارتباط باشید .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
MehdiGraphic
سلام ببخشید بی ربط هستش اما خواستم عنوان کنم که میخوام وبسایتم رو برای فروش بذارم، اما متاسفانه گزینه ایجاد موضوع برای من فعال نیست ! در صفحات دیگر انجمن مشکلی از این بابت ندارم ! مشکل کجاست ؟
می بایست در بخش سوالات و مشکلات تاپیک بزنید .
جهت اطلاع باید حد اقل 100 پست مفید در انجمن داشته باشید تا بخش فروش برای شما فعال شود .
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2017, 17:18
عضو انجمن
سرورهای مجازی NVMe بر پایه مجازی ساز KVM با قابلیت تحویل آنی پس از پرداخت و منابع 100% اختصاصی
سیستم عامل به انتخاب شما
کنترل پنل کامل مدیریت سرور
آپلینک 1Gbps
آپتایم 99.9%
دسترسی VNC
سیستم مانیتورینگ Realtime پردازنده، رم و هارد دیسک
نصب خودکار سیستم عامل های ویندوز و لینوکس توسط مشترک در هر زمان
هارد دیسک فوق سریع
NVMe Gen3 x4 SSD
دیتاسنتر هتزنر آلمان
http://manage.parswebit.com/cart.php?gid=1
-
-
November 3rd, 2017, 20:56
۵۰% تخفیف روی همهی سرویسها (بهجز سرور اختصاصی)
سرور مجازی با هارددیسک SSD Pro | رم DDR۴ | پردازندهی ۳٫۶GHz | پهنایباند کاملاً نامحدود | میزبانی در دیتاسنتر redstatıon | کنترلپنل Virtualizor
ساعات کار شرکت فنآوری اطلاعات فرآیند همهروزه از ساعت ۸ الی ۲۳ (پشتیبانی در ساعات غیر اداری از طریق تیکت)
جهت بهرهمندی از تخفیفها و مشاوره جهت خرید، با شمارهی ۰۲۱۴۳۸۴۹۰۰۸ و یا از طریق تیکت و چت آنلاین در ارتباط باشید.
-
-
November 3rd, 2017, 22:42
عضو جدید
از سرورهای نیمه اختصاصی استفاده کنید بهتر است تا سرور اختصاصی اشتراکی تهیه کنید
به مشکلات شراکت با چند نفر فکر کردید؟
تاپیک هایی که در این مورد زده شده از تاپیک های شکایت علیه سرویس دهنده ها هم بیشتر است!
-
تعداد تشکر ها از Raspberry PI به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2017, 10:29
عضو دائم
سلام
در صورت تمایل به خرید سرور مجازی، لطفا (بودجه ماهانه) و (تعداد سرور) و (منابع مورد نیاز، رم و فضا و پردازنده) را اعلام کنید
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 4th, 2017, 15:16
عضو انجمن
سلام
سرور مجازی و سرور اختصاصی از دیتاسنتر هتزنر قابل ارائه است در صورت تمایل در خدمتیم:
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه :
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
November 6th, 2017, 17:53

نوشته اصلی توسط
kool
سلام
در صورت تمایل به خرید سرور مجازی، لطفا (بودجه ماهانه) و (تعداد سرور) و (منابع مورد نیاز، رم و فضا و پردازنده) را اعلام کنید
من دو عدد سرور یکی NVMe با فضای حداقل 50گیگابایت و دیگری هارد عادی با فضای حداقل 150گیگابایت و هر کدام با رم 4 یا 6 گیگابایت نیاز دارم. سرور NVMe برای استفاده هاستینگ لینوکس است. البته پیشنهادات دوستانی که قبلا پیام دادند رو به علت مشغله کاری کامل بررسی نکردم و پایان هفته این تصمیم گیری انجام خواهد شد.
با تشکر
ویرایش توسط armin3000 : November 6th, 2017 در ساعت 17:57
-