-
November 5th, 2017, 10:24
راهنمایی در مورد اینماد
سلام خدمت اساتید گرامی
من یک کسب و کار انلاین رو شروع کردم
در مورد گرفتن و یا نگرفتن اینماد دو دل هستم و نمیتونم تصمیم بگیرم
از یک طرف بحث اعتماد سازی کاربران هست و دریافت درگاه بانکی مستقیم
از سرف دیگه بحث مالیات و غیره
از نظر شما که اکثرا نماد دارید گرفتن نماد عاقلانه تر هست با نگرفتنش
-
-
November 5th, 2017 10:24
# ADS
-
November 5th, 2017, 10:43
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی در مورد اینماد
سلام
اگر کار رو میخواید حرفه ای راه بندازید نیازه، مثل اکثریت سایتهای معروف چون اگر هم نداشته باشید بعد از یه مدت سر درگاه و ازینجور مسائل باز باید بهش رو ببرید چ بسا که از اول این اعتماد سازی هم ایجاد بشه.
-
-
November 5th, 2017, 10:51
عضو انجمن
سلام دوست عزیز . لطفا توضیحات بیشتری در مورد نوع کارتون ارائه بدین .
-
-
November 5th, 2017, 17:03
فروش اینترنتی پکیج های اموزشی
-
-
November 5th, 2017, 19:34
عضو انجمن
سلام
به نظر من اگر قوی کار کنید ، بدون نماد هم میتوانید جلو ببرید . خیلی از سایت های بزرگ بودند و هستند که بدون نماد و اصلا مجوز کار میکنند و هیچ مشکلی هم ندارند .
کلا گرفتن مجوز یه مقدار باعث دردسر برای سایت شما می شه ، کمترین دردسرش اینه که اطلاعات شما : شماره تماس شما توی یک بانک اطلاعاتی داره ذخیره میشه که خیلی از افراد به راحتی میتوانند ازش اطلاعات بیرون بکشند : مراکز تبلیغاتی ، دولتی و..
یه چند تا دردسر ساده اش : ما روزی 10 تا تماس حداقل داریم از این ور اون که بیایید این کارو بکنید یا اون کار بکنید . اکثر تماس ها تبلیغاتی و این باعث میشه خطوط ما الکی اشغال بشه .
دردسر بعدی : مجبورید حتما ادرس و تلفن تون رو بزارید توی سایت که این حودش برای خیلی از سایت ها دردسر داره ، ما یه مدت استخدام داشتیم ، ولی استخدام به صورت غیر حضوری بود ، با این حال خیلی ها ، تا پیرمرد 70 ساله برای استخدام مراجعه میکردند و تا مدت ها درگیر این بودیم که به ارباب رجوع ها بگیم که استخدام به صورت حضوری نیست .
و دردسر های بزرگتر که اگر دوست داشتید بگید تا بگم ،
اگر ناچار هم شدید نماد بگیرید ، برای یک سایت دیگه بگیرید و با همان سایت درگاه مستقیم بگیرید و روی سایت اصلی تون استفاده کنید .
به نظر من مجوز برای کسب و کارهای نوپا در خیلی از موارد دست و پا گیر هست و زمانی نماد خوبه که کسب و کار واقعا از یک کسب و کار نوپا به یک کسب و کار قدرتمند تبدیل شده باشه .
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
-
November 5th, 2017, 19:38
عضو جدید
سلام . اگر با درگاه واسط مشکلی ندارید ، گرفتن نماد دردسر اضافه هست
مووی سنتر مرجع دانلود فیلم و سریال رایگان با لینک مستقیم
-
-
November 5th, 2017, 19:45

نوشته اصلی توسط
abbas141
سلام
به نظر من اگر قوی کار کنید ، بدون نماد هم میتوانید جلو ببرید . خیلی از سایت های بزرگ بودند و هستند که بدون نماد و اصلا مجوز کار میکنند و هیچ مشکلی هم ندارند .
کلا گرفتن مجوز یه مقدار باعث دردسر برای سایت شما می شه ، کمترین دردسرش اینه که اطلاعات شما : شماره تماس شما توی یک بانک اطلاعاتی داره ذخیره میشه که خیلی از افراد به راحتی میتوانند ازش اطلاعات بیرون بکشند : مراکز تبلیغاتی ، دولتی و..
یه چند تا دردسر ساده اش : ما روزی 10 تا تماس حداقل داریم از این ور اون که بیایید این کارو بکنید یا اون کار بکنید . اکثر تماس ها تبلیغاتی و این باعث میشه خطوط ما الکی اشغال بشه .
دردسر بعدی : مجبورید حتما ادرس و تلفن تون رو بزارید توی سایت که این حودش برای خیلی از سایت ها دردسر داره ، ما یه مدت استخدام داشتیم ، ولی استخدام به صورت غیر حضوری بود ، با این حال خیلی ها ، تا پیرمرد 70 ساله برای استخدام مراجعه میکردند و تا مدت ها درگیر این بودیم که به ارباب رجوع ها بگیم که استخدام به صورت حضوری نیست .
و دردسر های بزرگتر که اگر دوست داشتید بگید تا بگم ،
اگر ناچار هم شدید نماد بگیرید ، برای یک سایت دیگه بگیرید و با همان سایت درگاه مستقیم بگیرید و روی سایت اصلی تون استفاده کنید .
به نظر من مجوز برای کسب و کارهای نوپا در خیلی از موارد دست و پا گیر هست و زمانی نماد خوبه که کسب و کار واقعا از یک کسب و کار نوپا به یک کسب و کار قدرتمند تبدیل شده باشه .
من بیشتر برای اعتماد سازی مشتری میخوام نماد بگیرم
اگر نه دفتر داریم و مکان ثابت
-
-
November 5th, 2017, 21:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TheFive
من بیشتر برای اعتماد سازی مشتری میخوام نماد بگیرم
اگر نه دفتر داریم و مکان ثابت
سلام
اگر بتوانید اعتماد سازی مشتری رو به شیوه های دیگر فراهم کنید ، مسئله ای نیست اگر نداشته باشید .
اما اگر احساس میکنید که حتما لازم هست . میتوانید بگیرید و چاره ای جز تحمل دردسر ها مثل ما و خیلی های دیگه ندارید .
ولی من یک نکته رو کلا بهتون بگم ، سعی کنید تا جای ممکن کمتر مجوز بگیرید . نه این که قانونی بودن خوب نیست ، اتفاقا چرا شما قانونی کار کنید خیلی هم عالی ولی برای یک کسب و کار تازه این ها به ضررش تموم میشه ، چون این مجوز ها اولا که هزینه دارند و دوم این بعضی اوقات برایتان دردسر میشه .
فقط میگن ادرس و تلفن ثابت رو باید بزارید روی سایت، ما هم اوایل دفتر نداشتیم ، خونه خودمون هم اجاره ای بود ، ادرس خونه یکی از اقوام رو داده بودم ، چند سری مشتری رفته بود دم در خونه اشون اونا فکر کردن منم ، مشتری رفته بوده بالا حتی ، بعدا که فهمیدن من نیستم ، بیرون کردنش
البته این توضیحات رو دادم نه به جهت این که در شما ترس به وجود اورم ، بلکه گفتم که در جریان دردسر هاش باشید . و اگر مثال من خودم میدونستم که ادرس اینقدر اذیت میکنه اوایل به جای این که ادرس خونه یه بنده خدا رو بدهم که اذیت بشه ، آدرس یک مغازه یا خلاصه یه جایی رو میدادم که کمتر اذیت بشم .
و کلام اخر اگر برای کسب و کار خودتون لازم میدانید ، نترسید و برید و با مشاوره دوستانی که در این جا هستند ، مطئمنا کمتر به دردسر خواهید خورد .
بابت موضوع مالیات هم خیلی از کسب کارهای بزرگ هم حتی نمیدهن
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
-
November 5th, 2017, 23:37
عضو انجمن
نماد را بگیرید. فعلا قانون مالیاتی برای فروشگاه های و کسب کار های اینترنتی ندارند. تا حالا وضع شه و اجرایی طول میکشه و حداقل شما تو این مدت از این اعتبار استفاده کردید
High Quality Web Hosting █
(Call & Telegram) 09120725332 █
-
-
November 6th, 2017, 00:40
عضو انجمن
با سلام
چندیه که سایت enamad مشکل داره! ازدسترس خارج شدنش، مشکل لاگین و ... . الان هم درحال بروزرسانیه !
نماد بگیرید بهتره. برای اینکه این موضوع رو بهتر درک کنید خودتون رو به جای کاربر سایت یا همون مشتریتون بذارید. لذا پیشنهاد بده اینه نماد بگیرید.
موفق باشید
پردازش تک
فروش سرور مجازی و اختصاصی ایران - دارای نماد اعتماد الكترونیكی
Phone: +98 921 280 2547 | Tell: +98 413 774 6224 | Telegram id:
@omid581
-