-
November 3rd, 2017, 13:02
سوال در مورد بک اپ گیری
دوستان من یه سرور اختصاصی دارم کنترل پنلش دایرکت ادمین
فضای ذخیره سازش جدا
بدون هیچ پیغام خطاییی چیزی هر شب فول بک اپ از سایتم میگرفته
الان سایتم مشکل برخورد اومدم بک اپ ریستور کنم اما اصلا ار دیتا بیس ورد پرسم هیچ بک اپی گرفته نشده در حالیه از تمامی دیتا بیس ساب دامینا بک اپ کامل گرفته
مگه میشه اصلا؟
-
-
November 3rd, 2017 13:02
# ADS
-
November 3rd, 2017, 13:05
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد بک اپ گیری(میدونم کسی جواب نمیده)

نوشته اصلی توسط
havin_20
دوستان من یه سرور اختصاصی دارم کنترل پنلش دایرکت ادمین
فضای ذخیره سازش جدا
بدون هیچ پیغام خطاییی چیزی هر شب فول بک اپ از سایتم میگرفته
الان سایتم مشکل برخورد اومدم بک اپ ریستور کنم اما اصلا ار دیتا بیس ورد پرسم هیچ بک اپی گرفته نشده در حالیه از تمامی دیتا بیس ساب دامینا بک اپ کامل گرفته
مگه میشه اصلا؟
با سلام و احترام
از قسمت admin بکاپ گرفتید یا ریسلر یا به صورت دستی ؟! خطایی نشان میدهد موقع ریستور ؟! فایل بکاپ رو اکسترکت کنین و ببینین دیتابیس مورد نظر موجود میباشد یا خیر
اگر همه دیتا رو موقع بکاپ گیری انتخاب کرده باشید باید از تمامی دیتا ها (فایل ها ، صفحات ، دیتابیس و ...) بکاپ گیری کرده باشد .
موفق باشید
-
-
November 3rd, 2017, 13:07
خب از قسمت روت اصلی یا همون ادمین بک اپ گرفتم بعدشم .سوال من اینه اصلا مگه میشه جوری تنظیم کرد که از دیتابیس ساب دامینا بک اپ بگیره اما از دیتا بیس دامین اصلی بک اپ نگیره
الان زحمت چند ساله من رفته رو هوا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
از قسمت admin بکاپ گرفتید یا ریسلر یا به صورت دستی ؟! خطایی نشان میدهد موقع ریستور ؟! فایل بکاپ رو اکسترکت کنین و ببینین دیتابیس مورد نظر موجود میباشد یا خیر
اگر همه دیتا رو موقع بکاپ گیری انتخاب کرده باشید باید از تمامی دیتا ها (فایل ها ، صفحات ، دیتابیس و ...) بکاپ گیری کرده باشد .
موفق باشید
هر 7 فایل بک اپ اکسترکت کردم همه دیتا بیس که مربوط به ساب دامینا هست دارم جز دیتا بیس دامنه اصلی
-
-
November 3rd, 2017, 13:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
havin_20
خب از قسمت روت اصلی یا همون ادمین بک اپ گرفتم بعدشم .سوال من اینه اصلا مگه میشه جوری تنظیم کرد که از دیتابیس ساب دامینا بک اپ بگیره اما از دیتا بیس دامین اصلی بک اپ نگیره
الان زحمت چند ساله من رفته رو هوا
- - - Updated - - -
هر 7 فایل بک اپ اکسترکت کردم همه دیتا بیس که مربوط به ساب دامینا هست دارم جز دیتا بیس دامنه اصلی
با سلام و احترام
اگر تمامی فایل ها رو از قسمت Step 4: What انتخاب کرده باشید این مورد نباید اصلا اتفاق بیفتد. موقع بکاپ گیری با کمبود حجم و تایم اوت و قطعی روبه رو نشدید ؟!
موفق باشید
-
-
November 3rd, 2017, 13:21

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
اگر تمامی فایل ها رو از قسمت Step 4: What انتخاب کرده باشید این مورد نباید اصلا اتفاق بیفتد. موقع بکاپ گیری با کمبود حجم و تایم اوت و قطعی روبه رو نشدید ؟!
موفق باشید
هزار درصد مطمئنم تیک all data زدم سرورم اختصاصی فقط برای بخش لینوکشم 120 گیگ فشا داره فضای بک اپ هم 100 گیگ بوده هروز فضاش چک میکردم ججم کل داده ها هم حدود 9 گیگ بوده
یعنی دیگه دیونه شدما
ویرایش توسط havin_20 : November 3rd, 2017 در ساعت 13:26
-