-
October 6th, 2017, 09:49
عضو جدید
سرور مجازی جهت پردازش سنگین
سلام
دوستان برای انجام ویرایش ویدیو های حجیم که امکان دانلود و آپلودش روی سیستم موجود نیست نیاز به سرور خوب با قیمت مناسب دارم، اول دقیقا نمیدونم این کار روی سرور امکان پذیر هستش یا نه، من میخوام روی سرور نرم افزار پریمایر و نرم افزار های گرافیکی سنگین اجرا کنم، ایا با سرعتی که ریموت دسکتاپ در اختیار میذاره این مورد امکان پذیر هست و ایا سرور مجازی قوی کار من رو راه میندازه؟ منتظر پیشنهادات و نظرات دوستان هستم
-
-
October 6th, 2017 09:49
# ADS
-
October 6th, 2017, 10:16
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی جهت پردازش سنگین
با سلام
یکم منابع رو بررسی کردم فقط برای پریمایر هشت گیگ رم نیاز دارید
اگر خواستید از ایران با این مشخصات میتونیم تقدیم کنیم =
8 گیگابایت رم
4 هسته سی پی یو ( در ابتدای کار لیمیت نشده و هر هسته 2.4 گیگاهرتز اما در صورت مصرف مداوم به 1.2 گیگاهرتز برای هر هسته لیمیت خواهد شد )
50 گیگابایت ssd
ترافیک نامحدود یک به یک
دیتاسنتر اسیاتک برج میلاد
ماهانه 100 هزار تومان
-
-
October 6th, 2017, 10:19
عضو جدید
امکان ویرایش و کار با این نرم افزار و نرم افزارهای مشابه در ریموت دسکتاپ امکان پذیر هست؟
-
-
October 6th, 2017, 11:35

نوشته اصلی توسط
ehsan-
سلام
دوستان برای انجام ویرایش ویدیو های حجیم که امکان دانلود و آپلودش روی سیستم موجود نیست نیاز به سرور خوب با قیمت مناسب دارم، اول دقیقا نمیدونم این کار روی سرور امکان پذیر هستش یا نه، من میخوام روی سرور نرم افزار پریمایر و نرم افزار های گرافیکی سنگین اجرا کنم، ایا با سرعتی که ریموت دسکتاپ در اختیار میذاره این مورد امکان پذیر هست و ایا سرور مجازی قوی کار من رو راه میندازه؟ منتظر پیشنهادات و نظرات دوستان هستم
با سلام
سرور نیمه اختصاصی جهت پردازش سنگین از آلمان موجود هست :
VDS-NVMe6
Cpu : Intel® Xeon® E3-1275 v5 Quad-Core Skylake (8 Core)
RAM: 16 GB RAM ddr4
Disk Space: 70 GB NVMe SSD
Bandwidth : Unlimited
Network Port : 1 Gbps Guaranteed
99.9% Uptime Guarantee
Location Server : GERMANY
Data Center : HETZNER
مجازی سازی توسط Vmware ESXi V6.0
تحویل پس از پرداخت و با راه اندازی رایگان
+پشتیبانی 24 ساعته واقعی
+منابع کاملا اختصاصی
+تمامیه کانفیگ ها به مدت یک هفته رایگان میباشد
149,000 تومان ماهانه
با تخفیف 120 هزار تومان ماهانه
سفارش
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
October 6th, 2017, 11:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ehsan-
امکان ویرایش و کار با این نرم افزار و نرم افزارهای مشابه در ریموت دسکتاپ امکان پذیر هست؟
درود
اینکار یک اشتباه بزرگ هست که قصد دارید نرم افزار گرافیکی رو روی سرور نصب کنید و مشغول به انجام کار بشید
اگر کارتون ساده هست و به 3 تا 4 گیگ میرسه همین لپتاپ های عادی هم میتونن ساپورت کنن
سرور به هزینه و زمان شما فقط ضرر وارد میکند
یک سیستم باکیفیت تهیه کنید و بعد از اتمام کار اپلود کنید
برای مشاوره بیشتر میتوانید با ما در ارتباط باشید
موفق باشید
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
-
October 6th, 2017, 11:38
عضو انجمن
سلام،
بنده در این موضوع تخصص ندارم ولی تا جایی که شنیدم، امکان انجام کار شما با هر سخت افزاری وجود داره و تفاوت فقط تایم انجام خواهد بود!
تلگرام بنده در امضا موجود هست، در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا بهترین سرویسی که میشه رو بهتون معرفی کنم. شاید حتی بتونم سرور اختصاصی با قیمت مناسب براتون از دیتاسنتر آفر بگیرم!
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
October 6th, 2017, 11:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
host-net
درود
اینکار یک اشتباه بزرگ هست که قصد دارید نرم افزار گرافیکی رو روی سرور نصب کنید و مشغول به انجام کار بشید
اگر کارتون ساده هست و به 3 تا 4 گیگ میرسه همین لپتاپ های عادی هم میتونن ساپورت کنن
سرور به هزینه و زمان شما فقط ضرر وارد میکند
یک سیستم باکیفیت تهیه کنید و بعد از اتمام کار اپلود کنید
برای مشاوره بیشتر میتوانید با ما در ارتباط باشید
موفق باشید
یکی دو تا نیست، قرار کار همیشگی باشه، و ویدیو ها حجیم هستن امکان دانلود و آپلود در این اندازه وجود نداره
-
-
October 6th, 2017, 11:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ehsan-
سلام
سلام
بله میتوانید استفاده کنید و کاربر مشابه برای این مورد داریم
شما سرور اختصاصی با کارت گرافیک تهیه کنید مشکلتان حل میشود
درصورت نیاز میتوانیم سرور با کارت گرافیک و 32 گیگ رم و و ترافیک نامحدود به شما بدهیم
از ایران و میتوانید موارد مورد نیاز از طریق هارد اکسترنال بکاپ بگیرید یا انتقال بدهید
برای خرید به بخش فروش تیکت بزنید
با تشکر
-
-
October 6th, 2017, 11:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
بله میتوانید استفاده کنید و کاربر مشابه برای این مورد داریم
شما سرور اختصاصی با کارت گرافیک تهیه کنید مشکلتان حل میشود
درصورت نیاز میتوانیم سرور با کارت گرافیک و 32 گیگ رم و و ترافیک نامحدود به شما بدهیم
از ایران و میتوانید موارد مورد نیاز از طریق هارد اکسترنال بکاپ بگیرید یا انتقال بدهید
برای خرید به بخش فروش تیکت بزنید
با تشکر
دوست عزیز امکان تست وجود داره ایا، نمیخوام هزینه ای که می کنم بیهوده باشه
-
-
October 6th, 2017, 11:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsan-
با سلام و عرض ادب
۱۰۰٪ امکان پذیر هست اما بهتون پیشنهاد میشه از سرورهای دارای کارت گرافیک استفاده کنید
-