با سلام و احترام
من برای نرم افزار حسابداری و اینکه کاربران بتونند از طریق اینترنت یا شبکه محلی به اون دسترسی داشته باشند می خوام یه سرور بگیرم. (رک، و امکانات شبکه در مجموعه هست)
البته در آینده حدود 8 یا 9 ماه دیگه احتمالا بخوام دو تا سه زیرو کلاینت مثل زیرو کلاینت HP-T520 که بتونند به سرور وصل بشوند و من نخوام کامپیوتر مجزا بخرم. در ضمن روی اون علی القاده نرم افزار هایی مثل ورد، فتوشاپ، و ... باید برای مصرف این زیرو کلاینت ها نصب شود
حال چند تا گزینه پیش رو دارم:
الف)با حدود 1.5 تا 2 ملیون تومان یه سرور hp g6 بخرم و کارم رو راه بندازم و هروقت قرارشد زیرو کلاینت بگیرم اینو بفروشم و یک سرور قوی تر بگیرم.
ب) با حدود 3.5 یه سرور اچ پی g7 کارکرده قوی بگیرم
ج) با حدود 5 ملیون یه سرور g8 نو و ارزان بگیرم البته به صورت اقساط که به خاطر اقساطی بودنش احتمالا باید سود هم بدهم
ضمن این موارد رو مد نظر داشته باشید: 1- بتونم یه هارد اس اس دی داشته باشم برای نصب سیستم عامل (اگر زیرو کلاینت بخوام بگیرم این مورد برام مهمه) 2- و البته 3تا هم هارد دیگه به بندم تا بتونم رید 5 داشته باشه تا اطلاعات حسابداری و .. روی اون هارد ها پیاده کنم. سرعت هارد ها خیلی برام مهم نیست.
شما بودید کدام گزینه رو انتخاب می کردید؟
من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم، و متاسفانه مشاور خوبی هم در شهرما نیست، ممنون می شم راهنمایی کنید.
ضمنا اگر مدل با کانفیگ خاصی مد نظر دارید ممنون می شم پیشنهاد بدید.
با تشکر