سلام
دوستان من یه سوال دارم.
آیا می شه روی vps ویندوز اسکریپت دیتالایف رو نصب کرد !؟
و اینکه درحال حاظر سایت من بر روی سرور لینوکس هست ، امکانش هست که بک آپ رو بر روی ویندوز ریستور کرد !؟
با تشکر
سلام
دوستان من یه سوال دارم.
آیا می شه روی vps ویندوز اسکریپت دیتالایف رو نصب کرد !؟
و اینکه درحال حاظر سایت من بر روی سرور لینوکس هست ، امکانش هست که بک آپ رو بر روی ویندوز ریستور کرد !؟
با تشکر
تمام موارد امکان پذیر هست
ولی تا اونجایی که می دونم سی ام اس های php رو لینوکس بهتر جواب می دهند ! باز از مدیر فنی خودمون بپرسم بهتون جواب بدم
ویرایش توسط amirHoseein : December 26th, 2010 در ساعت 02:16
اگه ویندوز شما کنترل پنل نداره می تونی xampp یا wamp رو نصب کنی.
به کمک phpmyadmin بک آپ دیتابیس رو ایمپورت کنی و همه ی فایل های دیتا لایف رو تو فولدر htdoc ~~> xampp و یا www ~~> wamp منتقل کنی.
یه سری موارد هم درباره اتصال دامنه به سرور ویندوز هست که تو انجمن سرچ کن تا پیدا کنی.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
ممنون بابت پاسخ
یک سوال دیگه هم دارم. الان Xampp نصب کردم و تو پوشه ی htdocs دیتالایف رو ریختم ، حالا برای دیتابیس و یوزر دیتابیس باید چیکار کنم !؟
من تو PC با برنامه ی EasyPHP دیتالایف نصب کرده بودم ، دیتابیس رو از PHPMyAdmin درست می کردم و جای یوزر نیم Root و پسورد رو خالی می زاشتم نصب می شد!
حالا توی اینجا هم به همین شکله !؟
اگه اینجوریه ، آیا با وجود اینکه User : Root و پسورد هم خالی هست ، مشکل امنیتی پیش نمی یاد !؟
و یک سوال دیگه !
برای امنیت سرور چه نرم افزاری پیشنهاد می کنید که نصب کنم !؟ نرم افزاری که سرعت رو کند نکنه !
با تشکر![]()
مشحصات سرور شما چی هست ؟
Windows server 2003
Ram : 512
hdd : 30 gig
bw : 2 tb
کسی نیست راهنمایی کنه !؟
برای ایجاد یوزر جدید به قسمت privileges برید و add a new user رو کلیک کنید و یوزر با تمام دسترسی های ممکن ایجاد کنید.
یوزر روت رو همونجا می تونید حذف کنید یا براش پسورد بزارید.
تخصص تو امنیت ندارم ولی برای مقدمات ، داشتن آنتی ویروش و فایروال + دقت در اعمال دسترسی ها معمولا راه حل خوبیه...
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
با تشکر از شما![]()
سرور کدوم دیتاسنتر هست، پ.خ بده برات پلسک نصب می کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)