فکر کنم عنوان کاملا شفاف و روشن بود ، دلیل این کار چی بوده ؟
این هم توضیح در پایین بخش ویرایش امضا : "عکس آپلود کند برای قرار دادن در امضا : خیر"
پ.ن. : زدن تو ذوق بعضیا![]()
فکر کنم عنوان کاملا شفاف و روشن بود ، دلیل این کار چی بوده ؟
این هم توضیح در پایین بخش ویرایش امضا : "عکس آپلود کند برای قرار دادن در امضا : خیر"
پ.ن. : زدن تو ذوق بعضیا![]()
ویرایش توسط TukaNet : January 1st, 2011 در ساعت 08:46
دقیقا منم همین سوال رو داشتم
غیر از تصاویر رنگ و سایز فونت هم غیر فعال شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یهو کلا امضا رو غیر فعال کنید دیگه
دلیل این کار این بود بعضی ها شکلت متحرک میزاشتند تو امشاشون یا بنر سات هاشون ! برا همین خیلی وقته که گفتیم توی امضا عکس نزارید ولی بازم میزاشتند .دلیل این کار چی بوده ؟
وقتی خیلی ها توی امضاشون با فونت سایز 8 یه متن رو مینوشتند مشکل ساز بود برای فروم و خوندن ها ....غیر از تصاویر رنگ و سایز فونت هم غیر فعال شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یهو کلا امضا رو غیر فعال کنید دیگه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خوب به کسایی که مشکل ساز میشن اخطار بدید چرا حق بقیه رو ضایع میکنید ! شاید یکی دیگه باشه بخواد با سایز کوچیکتر مثلا 7 بنویسه ... کلا روش مناسبی رو انتخاب نکردید برای اینکار !
این محدودیت رو هم دقیقا بعد از تاپیک اقای فخرایی قرار دادید که زیاد جالب نبود حرکتتون ... شاید بشه بخاطر عکس و تبلیغ حق رو به شما داد ( چون دیگه همه بنر میزارن تو امضا و تبلیغی نمیمونه که به شما داده بشه ) ولی در رابطه با رنگ و سایز فونت به نظرم زیاده روی شد مخصوصا رنگ
اینجوری خیلی بد شد که به BOLD و BB code color هم گیر میده
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
این امضا مشکلش چیه الان که نمیشه گذاشت ؟
راستی واسه من تو پست دادن اینا هم غیر فعاله :
![]()
ببینید مدیران بیکار نیستند که بشینند تک تک یوزر هارو بهشون پیغام خصوصی بدند بگند اقا لطفا شما بنر نزار تو امضاتون - سایز بزرگ ننویس - شکلک متحرک نزار این کارو نکن این کارو بکنخوب به کسایی که مشکل ساز میشن اخطار بدید چرا حق بقیه رو ضایع میکنید ! شاید یکی دیگه باشه بخواد با سایز کوچیکتر مثلا 7 بنویسه ... کلا روش مناسبی رو انتخاب نکردید برای اینکار !
وقتی میشه تمام این قوانین رو اعمال کرد نیازی نیست جز و تک و توضیح با پیغام اخطار باشه - وقتی اعمال بشه خود یوزر متوجه این موضوع میشه .
ببینید در مورد بنر من هر شخصی رو میدیدم که بنر گذاشته و دیگر مدیران میدیدند قطعا میگفتند بردارید ........ و یوزر هم عموما بر میداشت - در مورد رنگ و سایز هم مثالهایی رو میتونم براتون بگم که از بزرگترین سایز استفاده شده و با رنگ مثلا قرمز . که این اصلا درست نیست .این محدودیت رو هم دقیقا بعد از تاپیک اقای فخرایی قرار دادید که زیاد جالب نبود حرکتتون ... شاید بشه بخاطر عکس و تبلیغ حق رو به شما داد ( چون دیگه همه بنر میزارن تو امضا و تبلیغی نمیمونه که به شما داده بشه ) ولی در رابطه با رنگ و سایز فونت به نظرم زیاده روی شد مخصوصا رنگ
در هر صورت اگر سوالی یا مشکلی دارید میتونید بپرسید
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
شاید مشکل از مرور گرتون باشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خوب من متوجه شدم چرا کد عکس رو غیر فعال کردید ولی همچنان متوجه نشدم که چرا سایز و رنگ غیر فعال شده !!! الان این s امضای من که مثلا سایز 5 هست و رنگش قرمز هست برای شما یا دوستان مشکل ساز شده ؟چشتون درد میگیره فونت بزرگ میبینید ؟ یا به رنگی بجز مشکی حساسیت دارید ؟شما صاحب سایت هستید و هرکاری دلتون بخواد میکنید ولی محدودیت هایی که قرار میدید اصلا با منطق جور در نمیاد ... چون شما حوصله یا وقت مدیریت کردن ندارید یه قانون میزارید کلا فلان چیز تعطیل شه ...در مورد رنگ و سایز هم مثالهایی رو میتونم براتون بگم که از بزرگترین سایز استفاده شده و با رنگ مثلا قرمز . که این اصلا درست نیست .
در هر صورت اگر سوالی یا مشکلی دارید میتونید بپرسید
بله ! بنده واقعا حساسیت دارم . باعث میشه حواسم پرت بشه به امضای سایز 5 قرمز رنگ شما . (البته این چیز خیلی طبیعی ای هست )
چیزی راجع به آلودگی بصری شنیدید ؟
بهتر نیست حقوق همه رعایت بشه ؟
* در امضای اکثر کاربران هم کمتر چیزی پیدا میشه که واقع مفید باشه برای دیگران ! (99% تبلیغات هست )
چون اگر اعتقاد به مفید یا ارزشمند بودن آن داشته باشید ، اصراری بر نمایش اجباری آن (به وسیله تغییر رنگ یا اندازه فونت ) نباید داشته باشید .
به نظر کار خوبی هست ولی چند پیشنهاد :
امضاهای قبلی که بزرگ یا رنگی بودن همچنان هستند و تغییری نکردند...
البته رنگ فکر کنم آزاد باشه بهتر هست ولی فونت و تصویر ممنوع باشه !
شرمنده ها ... اگه قرار بود استفاده نشه برای چی گذاشتنش اونجا ؟
در ضمن ، مدیران گرامی ، خودتون هم اون صور های قبیحه رو از امضاتون حذف کنید !
یکی عکس گشنیز گذاشته (online24) ، یکی هم تضاهرات راه انداخته تو امضاش (vahid) ، خجالت هم خوب چیزیه والله !![]()
ویرایش توسط TukaNet : January 1st, 2011 در ساعت 16:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)