-
August 9th, 2017, 21:59
عضو انجمن
اقدام غیر حرفه ای هتزنر !
سلام و احترام خدمت همکاران عزیز امروز هتزنر یک ایمیل به بنده فرستادن که در زیر متنش رو گذاشتم بعد از ایمیل های مکرر گفتن هویت کشورتون رو عوض کنید تا بهتون خدمات بدیم! لطفا همکارانی که پنل های هتزنر ایرانی دارند تا میتونید به خارج انتقال بدید . امروز شاهد بسته شدن 6 اکانت با همین ایمیل زیر شدیم.
I've cancelled your order and blocked all your servers.
Maybe your friend from Austria who called me on the phone insulting that I don't speak proper German didn't understand that we won't provide you any new servers. We've cancelled your account to the end of August and that's it.
-
تعداد تشکر ها ازyasserhost به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017 21:59
# ADS
-
August 9th, 2017, 22:02
عضو جدید
پاسخ : اقدام غیر حرفه ای هتزنر !

نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام و احترام خدمت همکاران عزیز امروز هتزنر یک ایمیل به بنده فرستادن که در زیر متنش رو گذاشتم بعد از ایمیل های مکرر گفتن هویت کشورتون رو عوض کنید تا بهتون خدمات بدیم! لطفا همکارانی که پنل های هتزنر ایرانی دارند تا میتونید به خارج انتقال بدید . امروز شاهد بسته شدن 6 اکانت با همین ایمیل زیر شدیم.
Maybe your friend from Austria who called me on the phone insulting that I don't speak proper German didn't understand that we won't provide you any new servers. We've cancelled your account to the end of August and that's it.
سلام
در پنل هتزنر نباید کشور را ایران انتخاب کنید، کشوری مانند دبی انتخاب کنید.
در صورت نیاز می توانیم سرورهای شما را به پنل شرکت پارس نیا در هتزنر انتقال دهیم.
-
تعداد تشکر ها از persiandroid به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 22:03

نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام
اون چیزی که بنده از این متن فهمیدم اینه دوست شما پشت تلفن بهشون توهین کرد اونا هم اکانت رو مسدود کردند.
شما این متن از کی گرفتید؟
ترجمه گوگل:
من سفارش خود را لغو کرده ام و تمام سرورهای شما را مسدود کرده ام.
ممکن است دوست شما از اتریش که به من تلفن زده بود توهین کند که من به زبان آلمانی مناسب صحبت نمی کنم، نمی فهمم که ما هیچ سرور جدیدی را ارائه نمی دهیم. ما حساب خود را تا انتهای ماه اوت لغو کردیم و همینطور است
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 22:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiandroid
سلام
در پنل هتزنر نباید کشور را ایران انتخاب کنید، کشوری مانند دبی انتخاب کنید.
در صورت نیاز می توانیم سرورهای شما را به پنل شرکت پارس نیا در هتزنر انتقال دهیم.
پاسپورت ایرانی داشتم اماراتی نیستم که...
پنل الان یک ساله دارمش! سرور ها رو بدون هیچ اطلاعی بستن! نمیشه انتقال داد ولی خودشون گفتن یک پنل جدید باز کنید براتون ترنسفر میدیم.
-
-
August 9th, 2017, 22:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
yasserhost
پاسپورت ایرانی داشتم اماراتی نیستم که...
پنل الان یک ساله دارمش! سرور ها رو بدون هیچ اطلاعی بستن! نمیشه انتقال داد ولی خودشون گفتن یک پنل جدید باز کنید براتون ترنسفر میدیم.
پاسپورت، تلفن، آدرس و همه چیز اگر ایرانی باشد مشکلی نیست، فقط کشور را نباید ایران انتخاب کنید. کشور را دبی انتخاب کنید.
یک پنل جدید بسازید و یا پنل شرکت پارس نیا را جهت انجام ترسنفر معرفی کنید.
با تلگرام بنده در ارتباط باشید: @jam26269
تلفن تماس: 09205100353
-
-
August 9th, 2017, 22:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
اون چیزی که بنده از این متن فهمیدم اینه دوست شما پشت تلفن بهشون توهین کرد اونا هم اکانت رو مسدود کردند.
شما این متن از کی گرفتید؟
ترجمه گوگل:
من سفارش خود را لغو کرده ام و تمام سرورهای شما را مسدود کرده ام.
ممکن است دوست شما از اتریش که به من تلفن زده بود توهین کند که من به زبان آلمانی مناسب صحبت نمی کنم، نمی فهمم که ما هیچ سرور جدیدی را ارائه نمی دهیم. ما حساب خود را تا انتهای ماه اوت لغو کردیم و همینطور است
ایمیل دوم و سوم این متن رو نمیگه
دومین ایمیل
We are not interested in cooperation with you. You've betrayed us for a lot of money.
سومین ایمیل!
Your or your friend told us on the phone that you are from Austria and we are still waiting for you to enter your austrian address.
فعلا اینطوریه از چند نفری پرسیدم همین کارو با پنل هاشون کردن. ولی مهلت دادن به بنده هیچ مهلتی ندادن
-
-
August 9th, 2017, 22:12

نوشته اصلی توسط
yasserhost
ایمیل دوم و سوم این متن رو نمیگه
دومین ایمیل
We are not interested in cooperation with you. You've betrayed us for a lot of money.
سومین ایمیل!
Your or your friend told us on the phone that you are from Austria and we are still waiting for you to enter your austrian address.
فعلا اینطوریه از چند نفری پرسیدم همین کارو با پنل هاشون کردن. ولی مهلت دادن به بنده هیچ مهلتی ندادن
شما پنل با پاسپورت ایران باز کردید؟
بعد austrian اینجا چی میگه؟
منظورش از You've betrayed us for a lot of money این جمله چیه؟
احتمالا پرداخت شما به مشکل نخورده است؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
August 9th, 2017, 22:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiandroid
پاسپورت، تلفن، آدرس و همه چیز اگر ایرانی باشد مشکلی نیست، فقط کشور را نباید ایران انتخاب کنید. کشور را دبی انتخاب کنید.
یک پنل جدید بسازید و یا پنل شرکت پارس نیا را جهت انجام ترسنفر معرفی کنید.
با تلگرام بنده در ارتباط باشید: @jam26269
تلفن تماس: 09205100353
الان من بزارم امارات پنل رو ریجکت نمیکنن؟ اطلاعت کلی مشتری توشه پاسپورت ایرانی بود فتوشاپی نیست !
-
-
August 9th, 2017, 22:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
yasserhost
الان من بزارم امارات پنل رو ریجکت نمیکنن؟ اطلاعت کلی مشتری توشه پاسپورت ایرانی بود فتوشاپی نیست !
عرض کردم: اکانت جدید با پاسپورت جدید ایجاد کنید و هنگام ایجاد اکانت کشور را دبی انتخاب کنید و مابقی موارد را حقیقی وارد کنید (آدرس، تلفن و ...)
-
-
August 9th, 2017, 22:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizban97
شما پنل با پاسپورت ایران باز کردید؟
بعد austrian اینجا چی میگه؟
منظورش از You've betrayed us for a lot of money این جمله چیه؟
احتمالا پرداخت شما به مشکل نخورده است؟
تلفنی هم حرف زدیم حتی قطع کردن!
اینا رو نمیدونم ولی فاکتور ها تاییده مشکلی نداره.
منظور با کل ایرانی ها هست.You've betrayed us for a lot of money(شما برای پول زیادی خیانت کردید)پنل باز میکنید بعد ترنسفر آخرش ما به مشکل میخوریم!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
persiandroid
عرض کردم: اکانت جدید با پاسپورت جدید ایجاد کنید و هنگام ایجاد اکانت کشور را دبی انتخاب کنید و مابقی موارد را حقیقی وارد کنید (آدرس، تلفن و ...)
این امر به چه درد ما میخوره؟ به نظرتون ما بی کاریم از هتزنر هر روز سرور بخریم و بعد مسدود کنن؟ بریم از جایی دیگه بخریم
چن دیگه ارزش نداره این دیتاسنتر توی wht.com هم این امر رو اعلام میکنم تا ابرو ریزی بشه براشون.
-